lek. dent. Barbara Siedlecka-Szyszko

Chirurg stomatolog

4,8
4,7
4,7

bardzo zaniepokoila mnie ostatnia wypowiedz jestem przed wyrwaniem czterech osemek

Z wyrywaniem zębów oraz wizytą u dentysty wiąże się stres i strach w moim wypadku. Traumatyczne przeżycia z dzieciństwa pozostawiły po sobie bliznę. Jednakże kolejny raz przekonałem się, że w przypadku Pani doktor czuję, że jestem w dobrych rękach. Dzisiaj usunąłem ostatnią ósemkę. Pani Barbara jest jednym z najlepszych lekarzy z którymi miałem kiedykolwiek styczność, oraz osobą o ciepłym i wrażliwym usposobieniu. A gabinet jest już ok.

Byłam u Pani doktor na wyrywaniu ósemki. Mimo, iż sam zabieg budzi strach, Pani starała sie uspokoić, bardzo rzetelna i kompetentna osoba. Udzieliła porady jakie mogą nastąpić objawy po zabiegu i jak zachowywać w takich sytuacjach. jedynym minusem był wygląd gabinetu.

Mam bardzo duże zaufanie do Pani doktor Siedleckiej

Mam bardzo duże zaufanie do Pani doktor Siedleckiej

Uważam,że jest to świetny lekarz. Pani doktor usuneła mi łącznie 3 ósemki (tzw.zęby madrosci). Przyszłam przerażona i wystraszona,a wyszłam bardzo zadowolona i co najważniejsze już mnie nie bolało. Pani doktor wytłumaczyła mi co zrobi, odpowiedziała też na wszystkie moje pytania. Poza tym jest ona bardzo uprzejma i sympatyczna.

Ocena 5 to za mało. Świetny fachowiec, konkretna, usuwanie nawet trudnych zębów trwa bezbólowo i dosłownie moment oraz - co najważniejsze bez żadnych komplikacji.

Bardzo dobry fachowiec, specjalista ! Trzy "felernie" usadowione ósemki potrakotwała z godnym polecenia podejściem. W krótce muszę usunąć ostatnią wredotę i idę z pełnym zaufaniem.