dr n. med. Bartłomiej Gałęckidr n. med. Bartłomiej Gałęcki - zdjęcie profilowe

dr n. med. Bartłomiej Gałęcki

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

O mnie

Operacje i konsultacje: raka płuca, raka przełyku, klatki piersiowej lejkowatej i kurzej, odmy opłucnowej, nawrotowego wysięku w opłucnej, grasiczaki, miastenia gravis, guzy śródpiersia, diagnostyka guzków i zmian śródmiązszowych płuc oraz limfadenopatii śródpiersia.

Empatyczny w stosunku do pacjenta, potrafi wysłuchać i rozmawiać z nim. Kompetentny, świetny lekarz z poczuciem humoru. Super człowiek, godny polecenia.

Godny polecenia lekarz. Uprzejmy,otwarty,bardzo dobre podejście do pacjenta. Wszystko jasno wytłumaczy.

Bardzo rzeczowy i profesjonalny lekarz, ze spokojem tłumaczy wszystkie zawiłości dotyczące leczenia i samej choroby, zaraża dobrym humorem i pozytywnym stosunkiem do życia.Oby więcej takich lekarzy .Dziękuję panie doktorze.

Super doktor, profesjonalne podejście do pacjenta, uprzejmy, dokładnie wytłumaczy przebieg leczenia, rzadko spotkać ostatnio lekarza z taką empatią do pacjenta. Godny polecenia specjalista w swojej dziedzinie.

Super lekarz. Operował mi szewską klatkę, bardzo profesjonalny i uprzejmy lekarz, wszystko wytłumaczy i poprawi humor przed operacją. Moja szewska klatka to był mój największy kompleks od dzieciaka, gdy po operacji zobaczyłam jak to wygląda to aż się popłakałam ze szczęścia. Teraz po operacji nie mam problemów z oddychaniem, mogę uprawiać sport i się nie męczę aż tak jak przed operacją. Cieszę się że trafiłam do dr.Bartłomieja i polecam każdemu kto ma np szewską klatkę.

Pan doktor jest doskonałym specjalistą - profesjonalny, kompetentny i bardzo życzliwy da pacjenta. Zawsze rzeczowo i szczegółowo wyjaśnia diagnozę oraz dalsze etapy leczenia . Serdecznie polecam .

Zawsze rzeczowo i szczegółowo wyjaśnia diagnozę oraz dalsze etapy leczenia .
Serdecznie polecam .

Pan Doktor bardzo profesjonalny, a przy tym ogromnie serdeczny. Poświęca czas na wytłumaczenie diagnozy i wyjaśnia etapy leczenia. Szybko i sprawnie kieruje na konkretne badania diagnostyczne. Oby więcej takich lekarzy.

Bardzo polecam pana doktora. Podejście do pacjenta rewelacja. Doktor bardzo profesjonalny, rzeczowy, kompetentny, a przede wszystkim bardzo serdeczny.

Profesjonalista, pełen optymizmu i empatii lekarz, mający czas dla pacjenta co niestety nie jest już regułą.

3,0
4,0

. Byliśmy 2 razy. Lekarz konkretny wytlumaczy doradzi pocieszy. Zna się na rzeczy... Jedynym słowem fach w ręku. Polecam i pozdrawiam