Pani doktor bez empatii, umoralnia jakby znała życie pacjenta.Wizyta jeśli w ogóle można to nazwać wizytą polegała na jej mądrościach życiowych gdzie pacjent jest na drugim planie, bo nawet nie zajrzała w dokumentację medyczną.Jej motto,, jak cię boli kręgosłup to weź tabletkę "jest przerażające. Nie polecam omijajcie szerokim łukiem!!!!!
Nie polecam omijajcie szerokim łukiem!!!!!
Pani doktor bez empatii do pacjenta. Wizyta, za którą NFZ nie powinien jej zapłacić. Nie przyszłam po mądrości typu, że życie jest ciężkie lub że w Polsce leczenie i tak jest proste. Nie otrzymałam pomocy, ponieważ wcześniej leczyłam się na inne schorzenie. Przecież kręgosłup i schorzenia nóg nie są ze sobą powiazane. Zostałam odesłana z kwitkiem. Zero kultury, poczułam się jak śmieć. Tylko dla tych, którzy są znajomymi lub przychodzą na prywatną wizytę zarezerwowane jest zainteresowanie. Przypominam, że za każdą wizytę przychodnia i Pani doktor otrzymują zapłatę. NFZ też płaci, a ja ciężko pracuję, żeby uiszczać składki.
Za uprzejmość powinno być 0 ale się nie da xD kiedyś podczas wizyty niestety zostałam źle poinformowana na recepcji, co odbiło się na mnie. Dostałam informację, że nie ma podziału na dzieci i dorosłych, a wchodzi się do pani dr według kolejki. Kiedy weszłam do gabinetu dostałam burę, że teraz są dzieci a nie dorośli, a kiedy powiedziałam, że dostałam złą informacje, pani dr powiedziała że takie rzeczy może mi tłumaczyć mamusia a nie ona. Bezczelność po tylu latach ciężkich studiów aż zadziwia. Zrezygnowałam z wizyty.
Nie polecam ! Bardzo nie profesjonalne podejście, zostałam potraktowana z góry, okropne podejście do pacjenta. Omijać szerokim łukiem, a nawet można by skargę gdzieś napisać, jak można tak ludzi traktować! Brak jakiejkolwiek empatyczności !
Świetna Pani Doktor! Bardzo merytoryczna i konkretna. Diagnoza trafna i dalsze zalecenia tak samo. Jestem w trakcie rehabilitacji i już czuje znaczną poprawę. Na pewno polecę każdemu.
Po wizycie w poradni rehabilitacji-pani doktor źle nastawiona do pacjentów skierowanych i leczących sie w innych niz jej przychodnii jak tez zamiejscowych którzy po przepisaniu przez nia zabiegow nie będą przyjeżdżali do jej przychodni na rechabilitacje -po prostu patrzy skąd jestes i u kogo sie leczysz -z wielka łaską przepisze zlecenie bez wiekszego zainteresowania stanem pacjenta
Nie polecam! Bardzo wyniosła kobieta uważająca się za niewiadomo kogo! Bardzo wredna i niestosownie się odzywa do pacjenta. Współczuje najbliższym za taki charakter
Pani Szanowna doktor totalna porażka, zero kultury, napadła na mnie, zaczęła umoralniać, żadnego badania tylko teksty w stylu że nie jest cudotwórcą, że rehabilitacje nie pomogą, pierwszy raz się spotkałam z takim zachowaniem lekarza, jak można tak potraktować pacjenta przychodzącego z bólem po pomoc, to jest niemoralne, a jeszcze Pani doktor jest nietykalna bo jest dyrektorem przychodni, skandal że tacy lekarze biorą pieniądze i " leczą" ludzi.
Jestem po operacji kręgosłupa. Podczas wizyty pani doktor orzekła,że jeśli nic się nie dzieje to nie ma co tego ruszać.Parę dni wcześniej rozmawiałem bezpośrednio z rehabilitantami,którzy tam pracują(Olsztyńska). Powiedzieli że rehabilitację należy już zacząć. Trzy lata temu miałem operację tego samego odcinka kręgosłupa i rehabilitacja była przeprowadzona.Tyle że w innej przychodni.
Pani Doktor kompetentna, wszystko dobrze wytłumaczyła, zainteresowana historią choroby, bardzo uprzejma. Dawno nie trafiłam na lekarza z takim podejściem do pacjenta.