Brak zainteresowania mną i chorobą! Nie polecam zdecydowanie. Jedyne, co obchodziło tą nieuprzejmą, i niekompetentną pseudo panią doktor, to ile od nas wyciągnie z portfela. W ogóle się nie zainteresowała chorobą tylko ile co będzie kosztowało i dawaj kase. WSTYD jej powinno być.
Leczymy prywatnie dziecko od ok.8/9miesiecy,nie ma poprawy,po niedawnej gastroskopii dziecko ma miec kolejna(czesto jak na dziecko male,stres + inwazja), bylo leczone przez miesiac PROPANOL kolejne miesiace bylo na nieskonkretyzowanej diecie ,po ponownej konsultacji zostalo na sr.przeczyszczajacym - lek niestosowny do wieku dziecka(aptekarz zlapal sie za glowe jak mozna je dziecku zapisac),...UWAZAMY ZE PANI DOKTOR TO SKARBONKA BEZ DNA...NIE POLECAMY !!!NIE POLECAMY!!!NIE POLECAMY!!!