1,7
1,8
2,1
1,9

2,0

pani doktor nie tłumaczy pacjentowi ani specyfiki choroby ani sposobu leczenia.trzeba wszystko na siłę z niej wyciągać a przecież jej pacjentami są małe dzieci więc powinna zrozumieć troskę rodziców.zdecydowanie nie polecam.być może prywatnie ma inne podejście.

3,0

pani doktor średnio spełniła moje oczekiwania.. jest w stosunku do pacjenta obojetna tzn. nie jak niektórZy LEKARZE potrafia sprawic ze wychodzimy usmiechnieci z gabinetu , ta pani taka nie jest ale nie jest tez nie miła . jest poprostu obojetna bada przepisuje leki . tyle.