lekarz Joanna Pakuło-Gogol

Lekarz rodzinny

Palmowa 22/99
15-795 Białystok

Szanowna Pani Doktor jest wybitna w słuchaniu pacjenta, co jest niezwykłe w szeroko pojętej opiece zdrowotnej z jaką miałem do tej pory do czynienia. Szeroko wykracza poza kompetencje lekarza pierwszego kontaktu, będąc często wybitnym specjalistą na pierwszej linii. Szczerze polecam, opieka o jakiej można normalnie tylko pomarzyć, jaką widzi się w amerykańskich filmach. Aparycja, wdzięk i anielski charakter dodaje dodatkowej jakości każdej wizycie u Pani Asi
Opinia dodana przez: Boguś

lekarz Piotr Kopecki

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zespolony w Białymstoku
ulica Marii Skłodowskiej-Curie 26
15-278 Białystok

Świetny lekarz z super podejściem do pacjenta ! Cieszę się bardzo że trafiłam właśnie na takiego człowieka 😊
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Krzysztof Sendrowski

Neurolog dziecięcy, Neurolog

Gabinet Psychologiczny "Otwarci"
Waszyngtona 18 lok.3
15-275 Białystok

Człowiek z sercem na dłoni.Lekarz z prawdziwego zdarzenia.Bardzo dobry specjalista, zawsze dla niego wracamy,gdy coś nas niepokoi.
Opinia dodana przez: Wojtek

lekarz Jerzy Hapanowicz

Chirurg ogólny, Proktolog

Lekarska Spółka Partnerska "Chirurgia"
Białystok, ul. Choroszczańska 24
15-740 Białystok

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania, . Krępujące badanie i zabieg, zostało wykonane szybko, sprawnie i bezboleśnie. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Kazik

lek. dent. Agnieszka Breczko

Przejazd 2 A/401 B
15-430 Białystok

Najlepsza pani stomatolog w mieście. Super podejście do dziecka,dorosłego, a nawet wygadanej seniorki. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Aneta Matyjasik

lek. dent. Łukasz Magnuszewski

Brzozowa 1
15-809 Białystok

Znikla mi plansza, wiec nie dokonczylam opinii. Kontynuuje: doktor wyjasnia, co zamierza zrobic. Upewnia sie, ze pacjenta nie boli. Robil mi uzupelnienia typu „korony” na dwa sasiadujace, martwe zeby. Jesli procedura pozbawiala mnie koron tych zebow, z gabinetu wychodzilam z taka maskujaca nakladka i moglam smialo rozmawiac i smiac sie. A kwintesencja byly korony tak dopasowane, ze nie wymagaly zadnego szlifowania; a szlifowanie moich pozostalych zebow, by dopasowac korony, w …

lekarz Małgorzata Jarocka

Anestezjolog

AnestMed Piotr Gałkin Specjalistyczny Anestezjologiczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica św. Rocha 12 A
15-879 Białystok

Lekarz godny polecenia. Od prawie 3-ech lat mam z Panią Doktor do czynienia w Klinice Bólu w Białymstoku i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Zawsze poświęca mi tyle czasu ile potrzebuję, nigdy nie pogania, cierpliwie odpowiada na pytania i wyjaśnia szczegółowo wszystkie aspekty związane z moim leczeniem. Tylko dzięki Jej pomocy jestem w stanie w miarę normalnie funkcjonować po wypadku samochodowym.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Renata Grabowska

Stomatolog, Periodontolog

Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Renata Grabowska
Ul. Sybiraków 1 lok. 4
Białystok

Świetna lekarka! Bardzo polecam, nie jest nastawiona na pieniądze jak każdy, a z ludzkim podejściem
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Dorota Antowska

A-dent
Mickiewicza 86
Białystok

5 star's for Angelika in 2 months she fixed my problem including denture she is a professional and nice person. Recommend, thank you!!!
Opinia dodana przez: Jack

lekarz Anna Bołtowicz

Endokrynolog, Pediatra

4DENT
Radzymińska 2A lok.3A
15-863 Białystok

Pani Bołtowicz posiada bardzo profesjonalne podejście, jest przy tym uprzejma i wyrozumiała. Co ważne - można zrobić badanie krwi zarówno na miejscu z rana przed wizytą jak i w miejscu zamieszkania. U pani doktor najbardziej cenię sobie kulturę osobistą i etykę pracy

lek. stom. Katarzyna Koroniecka-Tokajuk

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Sikorskiego 6a lok 23
Białystok

Trafiłem do Pani doktor z polecenia innego lekarza stomatologa,który miał duży problem z leczeniem kanałowym mojej górnej szóstki. Poradziła sobie szybko i bezboleśnie z problemem. Jestem naprawdę bardzo zadowolony.

lekarz Piotr Szydlik

Neurochirurg

Simony Kossak 6
15-197 Białystok

Neurochirurg Piotr Szydlik to profesjonalista który potrafi pomóc w chorobach zwyrodnieniowych kręgosłupa.Polecam i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Jacek Michalski

Neurochirurg

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,, KENDRON "
ulica Mariańskiego 3/201
15-950 Białystok

Wspominam 15 lat doktora Jacka Michalskiego, który nie tylko mnie uratował ale i moją 80 letnią mamę. Dziękuję,że chodzę, że przestało boleć, dziękuję, dziękuję. Życzę zdrowia w tych trudnych czasach.
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Anna Jakubiuk-Tomaszuk

Genetyk kliniczny

poradnia genetyczna
parkowa 14/84
15-552 Białystok

Wspaniały lekarz, cierpliwa, zawsze pomocna, znająca się na rzeczy nie spotkałam się jeszcze z takim zaangażowaniem i podejściem u żadnego z lekarzy...

dr n. med. Jakub Karaszewski

Chirurg szczękowo twarzowy

Białystok

Jest to najlepszy dentysta na świecie i w tych słowach nie ma ani grama przesady. Po wizycie u pana doktora żal mi było opuszczać gabinet - i pisze to osoba która ze strachu przed wiertłem od ponad 10 lat nie była u dentysty. Pan Jakub jest niesamowicie kompetentny - w klika sekund od rozpoczęcia oględzin poprawił błędną diagnozę poprzedniej dentystki, która niepotrzebnie męczyła mnie przez ubiegłe 2 tygodnie. Działa z …

lekarz Beata Maćkowiak-Matejczyk

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Gabinet Ginekologiczny
Kard. St. Wyszyńskiego 8B/32
15-888 Białystok

Konkretna polecana osoba szczegółowo wyjasni na czym będzie polegało leczenie bardzo polecam wszystkim już na drugiej wizycie skierowała do szpitala nie to co inni lekarze eksperymentują latami a choroba się rozwija pani doktor szybko reaguje. Bardzo chciałabym podziękować za zajęcie się moim przypadkiem. Gorąco polecam wszystkim

lekarz Ewa Guzy-Kicman

NZOZ Poradnia Rodzinna Bogumiła Augustynowicz
Baranowicka 113
15-501 Białystok

Trafiłam do pani dr zupełnie przypadkowo. Niezwykle uprzejma, specjalistka w każdym calu. Traktuje pacjenta jak człowieka, a nie jak kolejny przypadek. Stara się znaleźć najlepsze rozwiązanie, tak aby każdy był zadowolony. Nie zdarza się to zbyt często w dzisiejszych czasach, aby trafić na takiego lekarza. Polecam :)

Katarzyna Komaszyło-Spalińska

Gabinet okulistyczny
15-794 Białystok

Pani Doktor jest bardzo empatyczna, cierpliwa, wyjaśniła mi wszystkie aspekty choroby, a leczenie przyniosło oczekiwane efekty. Czułam się wysłuchana i bezpieczna. Kompetenta i bardzo życzliwa, swietny lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Danuta M

lekarz Mohamad Kilarji

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Białymstoku
ulica Poleska 89
15-278 Białystok

Świetny lekarz -profesjonalny, empatyczny i bardzo zaangażowany. Wszystko dokładnie wyjaśnia, poświęca pacjentowi czas i budzi pełne zaufanie. Zdecydowanie polecam.

dr n. med. Piotr Pierzyński

Ginekolog

Centrum Medyczne Q Medica Medicover
15-304 Białystok

Świetny lekarz! Wie, jak rozmawiać z pacjentką, aby jej nie krępować, a jednocześnie trafnie diagnozuje i skutecznie leczy. Empatyczny i miły, nie taktuje pacjentki lekceważąco. Naprawdę polecam!
Opinia dodana przez: Kasia