Byliśmy z mężem pozytywnie zaskoczeni. Lekarz rzeczowy, trafnie zdiagnozował naszego syna, że nie ma zlamanej nogi i zdjął mu gips, który miał założony na SOR. Lekarz z wiedzą i bardzo miły. Poświęcił nam odpowiednią ilość czasu. Dziwią mnie zatem powyższe komentarze
Niestety potwierdzam poprzednie opinie. Doktor strasznie arogancki i nieuprzejmy. W zasadzie to nam nie pomógł a przy tym bardzo mnie zdenerwował swoimi komentarzami, które zdecydowanie były niepotrzebne i nie na miejscu.
Niestety ale w 100% potwierdzam, że lekarz jest niemiły i arogancki. Mam sobie za złe że nie przeczytałam tych opinii zanim udałam się z dzieckiem do tego pana. Wyśmiał mnie, że byłam z dzieckiem u neurologopedy, według lekarza to wymysły XXI w. i z dzieckiem chodzi się do pediatry (gdzie też byłam). Lekarz podważa kompetencje innych specjalistów. Mimo wyraźnych zaleceń nie zdecydował się na wykonanie zabiegu. Zanim jeszcze obejrzał schorzenie, uznał że nie widzi wskazań do przeprowadzenia zabiegu.
Trafiłem do Pana doktora, podczas gdy córka złamała rękę, 200 km od miejsca zamieszkania. Z SORu zostaliśmy odesłani, zasugerowano nam że zostaniemy przyjęci w przychodni na ul. Chrobrego. I tak też się stało. Pan doktor nie robił żadnego problemu, mimo że nie byliśmy jego stałymi pacjentami potraktował nas z należytym szacunkiem i uprzejmością. Dzięki temu uniknęliśmy dodatkowej podróży do domu, bo wszystko bez najmniejszego problemu załatwiliśmy u Pana doktora. Dziękujemy
Nigdy więcej..... brak słów na określenie zachowania tego lekarza.zero podejscia do pacjenta. Jakim cudem tam jeszcze pracuje ? Pierwszy raz spotkałam tak aroganckiego lekarza
Lekarz nieuprzejmy, arogancki. Nie ma podejścia ani do dzieci, ani do ich rodziców. Próbuje za wszelką cenę obrazić pacjenta. Nie polecam.
Nie polecam. Arogancki typ,bez podejścia do dzieci, nawet na dziecko nie spojrzał. Właściwie wizyty się nie odbyła. Natomiast padło bardzo dużo niepotrzebnych słów i stwierdzeń które w ogóle nie powinny pojawić się na wizycie u lekarza min. Pani jest nienormalna. Nikogo Pani zdanie nie obchodzi. Nikt Pani o zdanie nie pyta. Pani ma się dostosować. To Pani obowiązek.Skąd się Pani wzięła z tej ulicy..... I tu adres pod którym mieszkam. Do tego poważnie decyzji i kompetencji innych lekarzy. Pacjenci wychodzili z gabinetu trzaskając drzwiami lub ze łzami w oczach. Poziom zero. Brak słów.
Dwa razy z dziećmi byłam u doktora z podcięciem wędzidełka, konkretny lekarz, szybko zrobione, nam nic złego ani ośmieszającego czy głupiego nie powiedział ani nie sugerował. Wręcz żartowaliśmy sobie. Polecam.
Lekarz nieuprzejmie traktuje. Arogancki, bezczelny minął się z powołaniem. Zero podejścia do dziecka podważa opinie innego lekarza jak i rodzica. Traktuje rodziców jak takie Zero! Nie polecam nikomu człowiek wychodzi z gabinetu i czuję się jak takie NIC! Chyba nie pownien być LEKARZEM! JESZCZE nigdy nie przeżyłem takiego upokorzenia
Człowiek nie nadający się na stanowisko lekarza. Próbował ośmieszyć nie tylko mnie i partnera ale również dwójkę innych lekarzy kierujących do niego. Napewno nie wrócę do tej osoby bo ciężko nadać temu Pani miano lekarze. Nie polecam.