lekarz Bogusław Tobór

4,6
4,5
4,8
4,7

Szczerze polecam lekarza. Szukałam takiego, który poprowadzi moją ciążę, kierowałam się opiniami innych osób i się nie zawiodłam. Bardzo dokładny w badaniu USG , spokojny, uprzejmy i na każdej wizycie w dobrym humorze. Kompetencje na wysokim poziomie. Miałam to szczęście, że doktor wykonał u mnie cięcie cesarskie. Bardzo doświadczony lekarz oraz tolerancyjny. Dziękuję za opiekę! :)

Niestety nie mogę polecić. Może do zwykłej kontroli Pan doktor jest ok ale do bardziej skomplikowanych tematów już nie. Pomimo dolegliwości które zgłaszałam Pan doktor nawet nie zaproponował żebym się udała na dalsze badania (okazało się że mam problemy z tarczycą). USG piersi, pomimo wielu zmian, nie zerknął nawet na wcześniejsze usg żeby porównać czy torbiele nie rosną i czy nie pojawiły się nowe (a miałam komplet badań przy sobie). Czułam się potraktowana pobierznie

Świetny Lekarz, profesjonalna obsługa. Rodziłam u Pana dwukrotnie i zaopiekował się mną od A-Z. Można u tego lekarza liczyć na pełne wsparcie w każdym momencie. POLECAM

Świetny Lekarz, profesjonalna obsługa.

Polecam, choć polecać nie trzeba tyle ma pacjentek👍. Przekażę tylko, że gdy zawiozłam do niego znajomą, to po wizycie mi powiedziała " To Anioł". Tak trzymać Panie Doktorze

Najlepszy lekarz którego w swoim życiu spotkałam. Do mojego problemu podszedł bardzo fachowo,konkretnie i profesjonalnie jak żaden inny lekarz do których chodziłam. Dla mnie profesjonalista!! Pozdrawiam serdecznie Pana Doktora!!

Pan doktor jest niesamowitym czlowiekiem. Mily, uprzejmy, zabawny :-) prowadzil moje 3 ciaze I nie zamienilabym doktora na nikogo innego. Godny polecenia I zaufania!!!

Najlepszy lekarz u jakiego kiedykolwiek byłam, kompetentny, z dobrym podejściem do pacjenta. Prowadził moją ciążę i nie powierzyłabym kolejnej innemu lekarzowi. Polecam!

jeden z lepszych na śląsku, super lekarz a i Pani asystentka, która tam wszystkim kieruje dają pacjentce poczucie ciepła domowego. Godny x 10 polecenia

Chodzę do pana doktora od ponad 6 lat, prowadził także moją ciążę. Rzeczowy, kompetentny, zawsze w dobrym humorze. Ginekolog z powołania! Polecam z czystym sumieniem.

Długo szukałam odpowiedniego lekarza aż w końcu w ciąży znalazłam. Zasugerowałam się pozytywnymi opiniami w internecie, które teraz mogę potwierdzić. Lekarz z powołania, w sposób zrozumiały tłumaczy wszystko, poświęca dużo czasu pacjentce. Przy nim nie myśli się o skrępowaniu podczas badania. Był również przy porodzie. Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia ciąży jak i samego porodu.