Pierwszy raz byłam w kwietniu u Pana Doktora.Jestem bardzo zadowolona z przyjęcia Mnie i dokładne potraktowanie Mego problemu.Jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Od niedawna jestem pacjentką pana dr.Ciechanowskiego. Bardzo polecam tego lekarza. Zajął się mną bardo profesjonalny sposób. Mam do niego pełne zaufanie. Dziękuję. Polecam każdemu
Dziękuję. Polecam każdemu
Jestem pacjentką Pana dr. Ciechanowskiego w Puckim Centrum Medycznym jestem bardzo zadowolona dziękuję za tłumaczenie choroby i leczenie za kompleksowe podejście ,poświęcony czas ,uprzejmość . Z czystym sumieniem mogę poinformować , że jest godny polecenia
jesteśmy po dwóch wizytach u p.dr.CIECHANOWSKIEGO w puckim centrum medycznym,jesteśmy bardzo zadowoleni z fachowości ,dokładności,uprzejmości,troskliwości o pacjenta co nie mogliśmy powiedzieć o poprzednim lekarzu- więc polecam pana dr. Ciechanowskiego wszystkim co mają problemy ze wzrokiem-pozdrawiamy i dziękujemy za opiekę oby tak dalej
Bardzo rzetelna i kompetentna osoba. Dokładność i precyzja w każdym badaniu jakie miałam przeprowadzone. Dodatkowo bardzo sympatyczny i miły Pan. Polecam z całego serca.
„Pan Doktor bardzo miły i rzeczowy, badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie i wieloaspektowo, dokonanie pomiarów wykonano z pełnym wyjaśnieniem bez pośpiechu i z pełnym poszanowaniem pacjenta. Jestem bardzo zadowolony z wizyty.”
Serdecznie polecam tego lekarza, jest bardzo pomocny i rzetelny. Pan doktor bardzo mi pomógł i zadbał o mnie, mam do niego zaufanie. Serdecznie polecam dr. Ciechanowskiego wszystkim, którzy potrzebują kompetentnego okulisty.
Serdecznie polecam tego specjaliste . Wizyty i doradztwo przebiegaja w bardzo przyjemnej atmosferze. Fachowiec pierwsza klasa. Dziekuje za opieke.
Serdecznie polecam tego specjaliste .
Wizyty i doradztwo przebiegaja w bardzo przyjemnej atmosferze.
Fachowiec pierwsza klasa.
Dziekuje za opieke.
Szukasz kompetentnego, profesjonalnego i empatycznego okulisty? Z całego serca polecam dr C. Ciechowskiego, który wszystkie te cechy posiada. Jestem od ponad dwóch lat pacjentką dr Ciechanowskiego i z każdą wizytą (a jest ich wiele) utwierdzam się w przekonaniu, że mój wybór lekarza okulisty był strzałem w dziesiątkę. Dziękuję że Pan jest
Super lekarz.Podejscie do pacjenta i jego entuzjazm naprawdę pierwsza klasa.Bardzo sympatyczny i profesjonalny.Bedę polecać.