lekarz Włodzimierz Krajewski

ulica Kościuszki 6
58-400 Kamienna Góra

Lekarz z powołania cudowny człowiek wspaniałe podejście do pacjenta fachowość na najwyźszym poziomie nigdy mnie nie zawiódł.Takich lekarzy jak najwięcej.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Robert Wojnarowski

Lwowska 74A
35-301 Rzeszów

Bardzo dobry specjalista godny polecenia. Bardzo uczciwy i oddany swojej pracy Pol roku temumiałam operowanie haluksy,doktor Wojnarowski zrobił to perfekcyjnie . Ból do zniesienia , a opieka lekarza bardzo dobra. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Marek Głąb

Szpital Specjalistyczny Św. Rocha w Ozimku
Częstochowska 31
46-040 Ozimek

MAM NA IMIĘ BRONISŁAW.JESTEM PO OPERACJI I MOGĘ Z PEŁNOM ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECIĆ PANA DOKTORA JAK I SZPITAL W KTÓRYM PRACUJE.PROFESJPNALIZM CAŁEGO ZESPOŁU SZPITALNEGO.POLECAM.

lekarz Przemysław Szostek

Chirurg ogólny, Urolog

Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o.
ulica Borowa 14/18
05-400 Otwock

P.dr. Nyk i P.dr.Szostek wykonali mi laserową enukleacje gruczolaka stercza oraz cystoslitotrypsję 5 złogów.Bardzo dziękuje tak wspaniałym specjalistom.Zabieg miałem przeprowadzony w pażdzierniku 2021.Czuję się dobrze.Polecam tak wspaniałych lekarzy.
Opinia dodana przez: E.Gałecki

lekarz Jan Cianciara

SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. DRA ALFREDA SOKOŁOWSKIEGO
UL. ALFREDA SOKOŁOWSKIEGO 4
58-309 Wałbrzych

Wyjątkowy lekarz,dużo empatii ,delikatny,zainteresowany pacjentem,z cierpliwością odpowiada na pytania ,poświęca dużo czasu ...Operował mnie w pażdzierniku 2019 roku w szpitalu na Grabiszyńskiej Wrocław/resekcja płata płuca/....ma charyzmatyczną osobowość.Polecam wszystkim chorym by "wpadli w ręce" PANA DOKTORA....Jestem bardzo wdzięczna za troskę o moje zdrowie ...

lekarz Agnieszka Pankowska-Paszyńska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Nad Matką i Dzieckiem Szpital Dziecięcy im. B. Krysiewicza
ul.Krysiewicza 7/8

Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem. Rzeczowo tłumaczy proces leczenia. Nie spieszy się w trakcie wizyty, odpowiada na każde pytanie. Uśmiechnięta, miła i uprzejma. Godna polecenia.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Grzegorz Szczęśniak

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ul. Główna 12/5,6,7
26-600 Radom

Doktor Grzegorz Szczęśniak to dobry fachowiec, miły człowiek. Odpowie na każde pytanie pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Stanisław Leśniak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Salus Centrum Medyczne
Kusocińskiego 3a (Centrum Medyczne Salus)
57-300 Kłodzko

Wspaniały człowiek jak i lekarz. To co inni partacze zepsuli i nie potrafili naprawić,ten doktor w kilka minut podał odpowiednią diagnozę i podjął się operacji,której odmawiali inni lekarze. Jeśli ktoś szuka dobrego chirurga naczyniowego to polecam właśnie tego doktora. Zna się facet na rzeczy i przede wszystkim jest uczciwym człowiekiem,nie łże jak inni,u których byłem z wizytą. Wielki POZYTYW!!!
Opinia dodana przez: roberton0007

lekarz Mirosław Żurek

Chirurg ogólny, Urolog

"Medikor" sp. z o.o. Jedlicze
ulica Rejtana 38 b
38-460 Jedlicze

polecam jak najbardziej tego lekarza. jest świetnym specjalistą w odroznieniu od innych lekarzy urologow. to właśnie dzieki niemu wróciłam do zdrowia bo dopiero on mi pomógł.wszystko dokładnie tlumaczy i jest bardzo kompetentny.a najważniejsze dla mnie bylo to ze rzeczywiście chce pomóc pacjentowi a nie zbywa i lekcewazy jak większość lekarzy. ja bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. gdyby wszyscy lekarze mieli choc w połowie takie podejscie jak on to zdecydowanie mniej osob …

lekarz Arkadiusz Jawień

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Świętej Trójcy 11A/55
Bydgoszcz

Pan Profesor Jawień-cudowny, pełen empatii lekarz.Zostalam skierowana do Profesora z odległego województwa,bo u nas nie podjęto się tej skomplikowanej operacji. Pan Profesor przeprowadził ją idealnie,wykorzystując swoją ogromną wiedzę i udzielając psychicznego ,tak ważnego dla chorego wsparcia.Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i serdecznie dziękuję .
Opinia dodana przez: Bogumiła

lek. dent. Marcin Perczak

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Ogrody 23/167
85-870 Bydgoszcz

Dr Marcin Perczak wraz z Zona dr Aleksadra Perczak sa stomatologami z powołania.pomimo napiętego czasu pracy poświęcili swój prywatny czas na analizę sytuacji szczekowo-zgryzowej córki -powypadkowej,rozważaja rożne metody leczenia.konsultowali sie ze specjalistami z zagranicy, sprawa jest skomplikowana i wymaga czasu .pelen profesjonalizm i podejście do małego dziecka.Pani doktor jedyna Wielka ,ktora nie zostawiła mojego dziecka na pastwę losu po wyjściu ze szpitala z chirurgii szczękowej .bardzo dziekujemy i polecamy tym …
Opinia dodana przez: Iga

Sławomir Jędras

Instytut Medycyny Estetycznej

Pan Doktor jest super specjalistą , poinformował mnie dokładnie oraz wytłumaczył bardzo rzeczowo na czym będzie polegał zabieg. Jestem bardzo zadowolona. Naprawdę godny polecenia!
Opinia dodana przez: danuta

lekarz Krzysztof Osiński

ulica Turkusowa 12/10
20-572 Lublin

Polecam 100% fachowiec z super podejściem. Takich ludzi jest niestety bardzo mało. Złożył mnie od ręki, że tak powiem :) mnie czyli połamańca: ręka wypadła mi z ramienia + popękania kości. Zrobił to szybko, idealnie, profesjonalnie. Jestem mu dozgonnie wdzięczny za obsługę i zapamiętam to do końca życia. Bardzo polecam tego lekarza, nie tylko za profesjonalizm, ale też i jak ktoś wcześniej napisał: super podejście do pacjenta, jak do człowieka, …
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Marek Szczepkowski

Bonifacego 74/86

Do Pana doktora zgłosiłam się z nietypową i rzadko spotykaną dolegliwością, ciężką do rozpoznania nawet z badania rezonansu magnetycznego. Skonsultował moje badania z wybitnymi radiologami i lekarzami z innych oddziałów Szpitala Bielańskiego. Wykazał się w stosunku do mnie dużą empatią i pokierował na właściwą ścieżkę leczenia. Mimo, że było to leczenie na innym oddziale to bardzo interesował się moim niespotykanym przypadkiem. Wielu lekarzy z innych szpitali w Warszawie nie chciało …
Opinia dodana przez: Anna Gruszewska

Mariusz Pawlak

Gabinet Lekarski Mariusz Pawlak
Franciszka Walczaka 12B (Gabinet 8)
66-400 Gorzów Wielkopolski

Jako proktolog lekarz niesamowicie delikatny. Cierpliwie wysłuchuje uwag pacjenta i odpowiada na wszelkie pytania. Jestem umówiona na zabieg chirurgiczny, więc kompetencje chirurgiczne ocenię następnym razem.
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Norbert Sławeta

ulica Matejki 7
25-111 Kielce

Bardzo dobry specjalista od 20lat próbowałam leczyć sie i nikt nie po kierował mnie jak Pan doktor .polecam

lekarz Andrzej Hatny

ulica 11 Listopada 93
28-300 Jędrzejów

lekarz, który umie zrobić pożytek ze swojej wiedzy umie ją zastosować w swojej pracy BARDZO DOBRY lekarz
Opinia dodana przez: lolek

lekarz Agnieszka Lemiec

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Rehabilitacji Ogólnoustrojowej ARS - MED
Królewiecka 2/P-25
09-400 Płock

Świetny fachowiec - z wielkim doświadczeniem. Uważnie kontroluje przebieg leczenia. Szybka bezbłędna diagnoza i delikatność. Dzięki Pani doktor moje dziecko przestało bać się badań i zabiegów. Świetnie nawiązuje kontakt z małymi pacjentami, cierpliwie tłumaczy. Polecam.
Opinia dodana przez: Aleksandra
Niesamowity lekarz, wspaniały człowiek. Podejście do pacjenta profesjonalne, ale z sercem!. Ujęła mnie chęć rozwikłania problemu .Jestem pacjentką pana doktora Andrzeja Kozioł, jest skuteczny w działaniu,szanuje pacjenta, chory czuje się ważny dla niego.To wyjątkowo utalentowany lekarz,pełen pokory dla swojej wiedzy ,mający czyste sumienie.Szczerze polecam Pana doktora i pozwolę sobie napisać "Tak trzymać Panie Doktorze" polecam Pana doktora Kozioł i pozwolę sobie napisać jak po wizycie pacjenci przekazują jeden drugiemu informację …
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Marek Filipowski

3 Maja 35A/7
41800 Zabrze

Dziękuję za podejście, opiekę nad moją mamą operowaną w Oddziele Torakochirurgii w Zabrzu..Pan DOKTOR ma podejście do pacjenta na duży plus.
Opinia dodana przez: Daniel