lekarz Karolina Donocik

klinika 2000

Lekarz z powołaniem, ogromną wiedzą i świetnym podejściem po pacjenta, uśmiechnięta. Operowała mnie 3 razy, nie stresowałam się bo wiedziałam że jestem w dobrych rękach. Moim zdaniem najlepszy chirurg piersi na Śląsku.
Opinia dodana przez: Basia
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Piotr Bednarski

dr n. med. Piotr Bednarski

Chirurg ogólny, USG

Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64

Polecam tego lekarza, świetny specjalista, pełen zrozumienia. Postawiona diagnoza była bardzo trafiona i pozwoliła na szybkie rozwiązanie problemu.
Opinia dodana przez: Przemysław

dr n. med. Wojciech Mikusek

Angiolog, Chirurg ogólny

Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec

Super człowiek, lekarz. Godny polecenia. Ma świetne podejście do pacjenta.Bardzo miła atmosfera . Jestem bardzo zadowolona że mogę się leczyć u tak bardzo dobrego specjalisty

lekarz Andrzej Ziajka

Chirurg ogólny, Ortopeda

"POLIS CLINIC" Prywatna Opieka Lekarska Specjalistyczna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 1 Maja 88

Bardzo konkretny człowiek wytłumaczy co to za choroba ja miałam zespół ciesni nadgarstka pan doktor wytłumaczył na czym polega zabieg na ten zabieg czekałam tydzień polecam.

lekarz Piotr Pasek

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92

Polecam z całego serca. Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Niezwykle serdeczny i kompetentny. Pan doktor starannie wyciął znamię i założył szwy. Dba o komfort pacjenta podczas zabiegu, tak by pacjent nie odczuwał bólu i stresu. Jestem wdzięczna Panu Doktorowi za pomoc i ogromną serdeczność. Dziękuje! I.O.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jerzy Zdrzałek

MEDISANA Sp. z o.o. Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Wyszyńskiego 4

Lekarz mistrzostwo świata rzeczowy konkretny lekarz szybko załatwił sprawę operacji przepukliny personel w klinice super pan doktor świetny człowiek dobrze robota zrobiona dochodE do siebie a po bliźnie jak dobrze pójdzie nie będzie śladu tak dobrze poszyte dziękuję bardzo panie doktorze polecam każdemu mistrz w swojej dziedzinie
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Przemysław Dydek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Sp. z o.o.
ulica Łabędzia 10

Polecam pana z całego serca gdyby wszyscy lekarze tacy byli polska by się badała miły pomocny lekarz na medal👍

lekarz Andrzej Kamiński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

NZOZ EuroMedic K. Specjalistyczne Janina Leśnik-Ludyga
ulica Rolna 18

Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️

lek. med. Andrzej Chmielarz

Chirurg onkolog

TOMMED

Serdecznie dziękuję Panie doktorze za przeprowadzenie skomplikowanej operacji i mojej mamy. Dokonał Pan niemożliwego i za to będziemy Panu dozgonnie wdzięczne. Natalia i Grażyna Witczak

lekarz Daria Dranka-Bojarowska

Zięba Clinic
ul. Kościuszki 255A

Z całego serca dziękuję Pani doktor Darii i polecam każdemu. Pani doktor jest cudotwórcą, zoperowała mi olbrzymią przepuklinę , podjęła się ciężkiego zadania, którego nikt w Polsce nie chciał się podjąć. Przeszłam wcześniej 6 operacji, Pani doktor naprawiła szajs, który zostawili w moim brzuchu inni lekarze. Dała mi szanse na nowe, lepsze życie, dała mi motywację i uratowała mój stan fizyczny i emocjonalny. Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm, opiekę, empatię …

lekarz Tomasz Nitoń

Orkana 18 B/15 A

Bardzo spokojny, życzliwy i bardzo kompetentny lekarz. Uratował mnie z niemałej chirurgicznej opresji jakim było uwięźnięcie przepukliny. Spokojnie wszystko tłumaczy, ma dobre podejście do pacjenta i przede wszystkim czuć, że naprawdę się przejmuje i angażuje. W jego rękach czułam się bezpieczna i odpowiednio zaopiekowana.

Krzysztof Kucęba

Chirurg szczękowo twarzowy

Ufff, P. Kucęba usuwał mi zęba mądrości zatrzymanego w kości, to było dla mnie ciężkie przeżycie, ale na szczęście dzięki profesjonalizmowi tegoż lekarza nic nie bolało!:-) Gość w porządku, prawie cały zabieg do mnie mówił, upewniał się co jakiś czas, czy wszystko w porządku-serdecznie polecam!

lek. med. Jerzy Wilgus

Chirurg plastyczny

NZOZ EUROKLINIKA

Miesiąc temu pan doktor przeprowadził u mnie operację powiększania piersi wraz z jednoczesnym ich podnoszeniem. Bardzo bałam się efektu gdyż czytając opinie wiem,że nie każdy pacjent jest usatysfakcjonowany efektami takich operacji narzekając głównie na blizny ale także i ogólnie na kształt nowych piersi. Opinie o panu doktorze też są różne. Decyzje o wyborze pana doktora pojęłam w 50% ze względu na dogodną lokalizację a w 50% kierując się uśrednieniem przeczytanych …
Opinia dodana przez: Olga

dr n. med. Leszek Sedlak

Chirurg naczyniowy

Gabinet Leczenia Chirurgii Żył i Tętnic
Dyrekcyjna 6

Bardzo dobry lekarz, mogę polecić w 100 procentach poprostu lekarz z powołania miły,kompetentny ,dbający o pacjenta

lekarz Michał Wagner

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczny Ośrodek Diagnostyki Gastrologicznej GASTRO - MED
ulica Barbary 21

Pan dr Michał Wagner jest Człowiekiem przez duże C. Wspaniały, kompetentny, uprzejmy, miły...wiele jeszcze pozytywnych cech jego charakteru by można dodać. Najważniejsze jednak jest podejście Pana doktora do pacjenta. Mimo mojej histerii przed badaniem nie był zdenerwowany ani zniecierpliwiony. W spokojny sposób wytłumaczył na czym będzie polegało badanie, jak mam się zachowywać i cały czas uspakajał "że wszystko jest pod kontrolą", że nic się nie dzieje złego, że wszystko jest …
Opinia dodana przez: Danuta

dr n. med. Michał Dyaczyński

Szpital EuroMedic MEDICAL CENTER
Tadeusza Kościuszki 92

Człowiek okropny. Po operacji resekcji jelita, od początku wiedziałam, że coś jest nie tak. Z dnia na dzień ból potęgował. Nie mogłam się obracać, wstawać.. próg bólu z racji swojej choroby mam bardzo wysoki. Minęła 3 dobra po operacji w dalszym ciągu nie oddałam kału. Mijała 4,5 doba oni dalej nic a ja wyłam z bólu. Otworzył mnie ordynator w nocy.. człowiek bez honoru.. przyszedł nad ranem gdy się wybudziłam …
Opinia dodana przez: B

lekarz Janusz Pabian

Sokolska 78

Najlepszy chirurg jakiego znam. Byłem operowany przez doktora miesiąc temu i po tygodniu nie było śladu po chorobie. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Jan Pasterczyk

Ułańska 11 lok. 142

Fajny lekarz,który wyżywa się w szpitalu, bo w domu pomiata nim starsza od niego zrzędliwa żona!

lekarz Jakub Ciosek

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Bardzo dobry doktor fachowy ze swojej dziedziny. Jednak w moim przypadku oraz doświadczeniu ze mną w moich oczach doktor ocenił moj przypadek według swoich przekonań ktore nie były trafne. Zalecenia stosowane w moją strone niekoniecznie były zgodne z moją przypadłością. Tłumacząc lekarzowi moja chorobę jak ja to czuje i widze lekarz nie chce wysłuchać mnie do konca wmawiając mi swoje przekonania. Nie umie sie pogododzic ze mna co do mojego …
Opinia dodana przez: Marcin

dr n. med. Tomasz Urbanek

Chirurg ogólny, Flebolog

Centrum Medyczne Angelius
Konckiego 1

Wizyta opóźniona ponad godzinę, odbębniona na szybko, nie wyczerpany temat, brać leki i zobaczymy co będzie żadnego konkretnego planu i leczenia, nie tego się spodziewałem po konsultacji profesorskiej.