Szpital Miejski im. Jana Pawła II
pl. Wolności 17
Rzeszów
Doktor Uryniak być może jest dobrym specjalistą, natomiast klinika jako całość to miejsce nastawione wyłącznie na pieniądze. Lekarze i pielęgniarki zostające na dyżurach w weekendy nie mają pojęcia o stanie zdrowia i obciążeniach pacjentów operowanych w tygodniu przez dr Uryniaka. Badania również nie są wykonywane w weekendy. Mój Ojciec zmarł w wyniku zaniedbania lekarzy ww kliniki, którzy doprowadzili do całkowitego zniszczenia nerki i zatrucia jej kontrastem i lekami. Przewiezienie na ...
Wspanialy lekarz.profesjonalista.Wyleczyl mojej siostrze Ani rane pozylakowa ,ktora nie mogla wyleczyc ponad 20 lat.Rana byla wielkosci dloni ,az zrobil zdjecie tej ranie i mowil ze jeszcze takiej duzej nie widzial.Przez kilka tygodni Pan doktor dawal leki i bandarzowal,Kazal sie stosowac do jego wskazowek i nie ruszac bandarzu.Stal sie cod-RANA zagoila sie ,PAN DOKTOR ma zlote rece iwszystkim o tym opowiadam i polecam polecam.DZIEKUIEMY panie doktorze .
Punkt lekarski
Zenitowa 2
Rzeszów
Lekarz który nie powinien leczyć ludzi arogancki i bezszczelny uważajacy sie za chirurga naczyniowego światowej klasy. Pacjentów ma za nic przekonałem sie w dniu 29-09-2021 w przychodni kliniki naczyniowej przy ulicy Ks. Jałowego 8
Klinika Anti-Age
Architektów 1/45
Rzeszów
Już miałam zrobiony zabieg - lekarz godny polecenia: fachowość , uprzejmość, ma czas dla pacjenta. Oby wszyscy lekarze podchodzili tak do wykonywanej pracy.