lekarz Arkadiusz Konsek

Rybnik ul. Cmentarna 39
44-200 Rybnik

Bardzo dobry lekarz. Pomógł mi bardzo, a njważniejsze to że odzyskałam zdrowie i chęć do życia dzięki Panu doktorowi.
W dniu 31 października 2017r. w szpitalu MSW i A w Gdańsku byłam operowana przez pana dr Tomasza Osękę. Wspaniały lekarz, bardzo miły, wszystko mi wytłumaczył przed i po operacji. Jest to lekarz, którego warto polecić. Rzadko spotykamy takich lekarzy na swojej drodze podczas leczenia.
Opinia dodana przez: JUSTYNA KLUGE

lekarz Konrad Woronowicz

Chirurg naczyniowy

Wielospecjalistyczny Szpital w Nowej Soli
Chałubińskiego 7
67-100 Nowa Sól

Wspaniały, empatyczny człowiek. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Fachowa wiedza, dobrze postawiona diagnoza i umiejętność komunikacji z pacjentem w dziedzinie medycyny to podstawA. Pan doktor posiada wszystkie te cechy. Polecam.
Opinia dodana przez: Danuta M-S

lekarz Marek Czwarno

Chirurg ogólny, Urolog

Mickiewicza 52, parter, gab.nr 4
Sandomierz

Świetne miejsce. Rewelacyjna rejestracja- Pani oddzwania, nic na czas, indywidualne podejście. Lekarz - ekstra empatyczny i cierpliwy. Długo tlumaczy, rozumie że starsi nie słyszą i nie wszystko rozumieją. Robi USG. Ceny normalne w porównaniu do wywindowanwgo Pana ordynatora S. Przyjęcie punktualnie, ale pacjentów nagłych traktuje prio. Nadzieja mało empatycznej służby zdrowia
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Jan Gawur

Chirurg stomatolog, Ortodonta

DENS Jan Gawur
Krakowska 55
97-500 Radomsko

Wyobraźcie sobie sytuacje ze tracicie jedynkę podczas wypadku przy samym korzeniu ,udałem się niedaleko obok Pana Jana gabinetu "ząb do wyrwania" takie słowa usłyszałem i do tego wyliczenia rzędu 6 tyś złotych mowie świetnie ale pisze się ( no bo jak chodzić bez jedynki ?) został wyrwany mi korzeń zęba (ból jak cholera co okazało się później że znieczulenie było dla dzieci a gdzie facetowi co waży kolo 90 kg …
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Cezary Łoziński

Wielkopolskie Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
Garbary 15

Rzeczowy konkretny najlepszy specjalista !!!! Zespół w szpitalu , Pani Wrzesien cudowni!!! Szczerze polecam...juz tylko kontrole mi pozostały ..Barrett usuniety!!!!! to jedyny specjalista w tym przypadku!!!Dziekuje
Opinia dodana przez: Arleta

lekarz Paweł Kundera

ul. Nowa 27/2
25-376 Kielce

Pan doktor to lekarz z powołania. Niedość, że wspaniały człowiek to genialny specjalista. Dziękuję serdecznie za udaną operację przepukliny i za poświecony czas podczas dochodzenia do pełnej sprawności. Polecam z czystym sumieniem wszystkim wahającym się
Opinia dodana przez: Paweł

dr Jarosław Bigaj

Chrzanów

Polecam całym sercem tego lekarza bo jest po prostu wspaniały :) Szkoda jednak że Pan doktor chce odejść z poradni chirurgicznej to będzie wielka strata... Krystyna

lek. dent. Maria Bereznowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Ul.Jagielońska
Zakopane

Z całego serca polecam. Pani Doktor świetny specjalista i cudowny człowiek. Potrzebowałam pomocy i Pani Doktor przyjęła mnie tego samego dnia. Dziękuję za pomoc.

dr Łukasz Gawroński

26-600 Radom

To specjalista ,lekarz z ogromnym sercem,empatią i powołaniem.Moim zdaniem najlepszy chirurg, proktolog w Radomiu.Cierpliwy,słuchający pacjenta, z ogromnym doświadczeniem i precyzją.Dzieki niemu mogę normalnie siedzieć,pracować i funkcjonować.

lekarz Radosław Kowalewski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
Nowy Świat 11C
15-453 Białystok

Radosław Kowalewski: Człowiek który potrafił odmienić ludzkie życie. Od kilku lat cierpiałam na niedokrwienie prawej kończyny dolnej- niedrożność tętnicy udowej wspólnej i powierzchniowej (skutek uboczny po radioterapii). Wysokiej klasy specjaliści/naczyniowcy starali się mi pomóc. Kilkakrotnie robiono mi operacje. Efekty były krótkotrwałe. Ostatnia operacja 05.11.2021 zakończyła się niepowodzeniem. Ze szpitala wypisano mnie "stan bez pogorszenia--nie udało się poprawić ukrwienia.” Odczuwałam potworne bóle. Stopa zimna, palce białe jak u trupa... Byłam skazana …
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Przemysław Ciepiela

Gabinet Chirurgiczny Remedi
Wojska Polskiego 28A
25-377 Kielce

Młody lekarz o ogromnej wiedzy, profesjonalista, fachowiec, a przy człowiek o wysokiej kulturze osobistej, sympatyczny i cierpliwy.

lekarz Mohsen Nasher

ulica Poselska 52
63-000 Środa Wielkopolska

Wspaniały lekarz z powołania.Zostalam od razu otoczona opieką guz, piersi szybko usunięty .Człowiek o wielkiej kulturze i wysokich kompetencjach. Dziękuję za wszystko
Opinia dodana przez: Ewa.K.

lekarz Krzysztof Dzwoniarkiewicz

Stachura Gabinety Lekarskie
Sportowa 9B
88-160 Janikowo

Polecam z całego serca , doktor z powołania . Miły , uprzejmy i pomocny . Dba o pacjenta na każdym etapie leczenia . Czułam się zaopiekowana od pierwszej wizyty , wszystko wyjaśnione .Pan doktor odpowiada na każde nurtujące pytanie. Jeszcze raz dziękuję , za wykonany zabieg i całkowity etap leczenia .
Opinia dodana przez: Klaudia P
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Jacek Łątka

lek. med. Jacek Łątka

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Bardzo dobry lekarz ,przemiły człowiek bez zadęcia i poczucia wyższości. Wizyta przebiegła szybko,sprawnie i w luźnej atmosferze,bezstresowo. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Ola

lek. med. Jacek Topa

Chirurg ogólny, Proktolog

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Do pana Dr Topy trafiłem z polecenia znajomego lekarza. Miałem dolegliwości związane z przepukliną i to trafił mi się jakiś "bolący egzemplarz"... Dr Topa aż razi profesjonalnym podejściem i zna się na rzeczy, jest przy tym miły i sympatyczny - lekarz "pełną gębą!". Dzięki życzliwosci Pana dr'a udało sie wyznaczyć najbliższy termin i sprawę załatwić definitywnie (wraz z operacją, którą osobiście wykonywał) w bardzo krótkim czasie. Teraz mija 1 rok …

Piotr Kościelny

Przychodnia nr 5
Niepodległości 8
44-190 Knurów

Cudowny lekarz! Bardzo rzeczowy, kompetentny i empatyczny. Panie doktorze dziękuję za opiekę i pomoc! 🙂
Opinia dodana przez: Anita
Wspaniały lekarz, pełen empatii, uśmiechu i życzliwości. Wszystko dokładnie objaśnia. Godny zaufania i polecenia.

lekarz Jerzy Otfinowski

Krakowska 202
Tarnów

Bardzo serdeczny i rzetelny doktor, profesjonalnie podchodzi do pacjenta, w bardzo przystępny sposób tłumaczy chorobę.

dr hab. n. med. Wiesław Kruszewski

Centrum Medyczne Vitamed
al. marsz. Piłsudskiego 30
81-355 Gdynia

Jestem po operacji piersi. Lekarz godny polecenia. Profesjonalne podejście do pacjenta, duże zaangażowanie w każdy indywidualny przypadek i wybranie optymalnej formy zabiegu chirurgicznego. Precyzja wykonanej operacji, bierze pod uwagę końcowy efekt tak aby defekt po zabiegu był jak najmniej szpecący. Wysoka kultura osobista, otwarty, przyjacielski, spokojnie można zaufać takiemu lekarzowi - dziękuję.
Opinia dodana przez: Aleksandra