Oddział Kliniczny Chirurgii Szczękowo-Twarzowej Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie
M.Jakubowskiego 2
Zgadzam się , profesjonalista. zna się na swojej pracy jak nikt;) miałam pęknięty oczodół , jestem rok po zabiegu i naprawdę nie myślalam że bedzie az tak dobrze.
Szpital Dworska
Dworska 1B
Dr. Mocny zasługuje na pozytywny komentarz po mojej operacji plastyki brzucha. Jego wyjątkowe podejście, dostępność nawet w święta Bożego Narodzenia i profesjonalizm są godne podkreślenia. Operacja przekroczyła oczekiwania, a lekarz wykazał się doskonałym fachowym przygotowaniem i zrozumieniem dla pacjenta. Przyjazność, ciągła dostępność telefoniczna i przystępność cenowa świadczą o trosce o pacjentów i komforcie leczenia. Ogromne doświadczenie dr. Mocnego daje pewność siebie i eliminuje niepewności związane z poważną operacją. Dziękuję za …
Chirurgia Naczyń Tomasz Aleksiejew-Kleszczyński
Kapelanka 17 II piętro
Doktor Labza to wspanialy chirurg ,majacy wspaniale umiejetnosci . Kiedys ,dawno temu operowal mojego meza,niestety nie dalo sie go uratowac ,przerzuty byly juz zawansowane ,jednak przedlurzyl mu zycie o 1,5 roku .Walczyl o niego do konca ,zrobil wszystko co w jego mocy by moc pomoc w najtrudniejszych chwilach mnie i jemu. Za to bede dr Labzie dziekowac do konca zycia. Panie dr duzo zdrowia zycze.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Megamed Sp. z o.o.
ulica Ogrodowa 28B
Najlepszy chirurg naczyniowy!!! Z ogromnym doświadczeniem, wiedzą i powołaniem. Efekty po zabiegu nie do opisania. Na pewno nie zdecydowałabym się na nikogo innego
Widok 8
Najlepszy pod słońcem. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie . Interesuje się każdym pacjentem z osobna . Nie traktuje olewajaco , lekarz na medal . Lepszego nie ma!
Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
Obrońców Wybrzeża 1-3
Gdynia
W dniu 14 stycznia 2015 roku pan doktor przeprowadził u mnie w Szpitalu w Wejherowie laparoskopowe usunięcie pęcherzyka żółciowego. Uprzejmość pana doktora zarówno w zakresie terminu przeprowadzenia operacji, jej przebiegu jak i zachowania pooperacyjnego winna być oceniona jako celująca. Prawdą jest to co powiedziała jedna z pielęgniarek z oddziału chirurgii, iż jest to lekarz nadzwyczajny zarówno jako doktor jak i człowiek, niezwykle skrupulatny, ale także wyrozumiały. Nie znajduję słów, aby …
Łęczysk 5/7/12
Ostrołęka
"..poszukując chirurga w Warszawie i Białymstoku od znanych ze swoich kompetencji lekarzy uzyskałem informację, że na miejscu w Ostrołęce mam bardzo dobrego chirurga-onkologa pana Jarosława Wawryszuka. Obecnie jestem po operacji i twierdzę ,że jest to bardzo dobry lekarz nic ująć a jedynie tylko dodawać same pozytywne określenia , godny zaufania. Fachowiec ostrołęczanin i takich w Ostrołęce potrzeba , trudno pogodzić się z myślą ,że nie pracuje w szpitalu w Ostrołęce. …
NZOZ Neuromedyka
ul. Stefana Okrzei 52
Żyrardów
Pan doktor bardzo uprzejmy, z super podejściem do pacjenta i wysoką kulturą osobistą. Poziom opieki nad pacjentem oceniam bardzo wysoko. Pan doktor zaopiekował się mną kompleksowo. Oby więcej lekarzy takich, jak Pan doktor, a pobyt w szpitalu nie będzie traumą.
Centrum Medyczne "LUX MED" Sp. z o.o. w Olsztynie
ul. Bartosza Głowackiego 28
Olsztyn
Miły pan doktor i rzeczowy. Szczerze polecam. Casu poświęcił tyle ile potrzebowałam i zadawałam pytania
Lepszego lekarza jeszcze nie spotkałem. Oprócz wysokiej kultury osobistej i szacunku dla pacjenta charakteryzuje się ogromnym profesjonalizmem. Pani Doktor nie bagatelizuje słów pacjenta, jest troskliwa i staranna. Od pierwszego kontaktu pacjent może z pełnym zaufaniem oddać się w ręce Pani Doktor. Oby więcej było tak wspaniałych Lekarzy.
Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
Jelenia Góra
Lekarz dokładny, cierpliwy, z poczuciem humoru mimo miliona pacjentów, rana zagoiła się bezproblemowo. Polecam.
Przychodnia Komunalni Sp. z o.o.
ulica Sportowa 5
Bydgoszcz
Polecam z serca. Cudowny lekarz i Cudowny człowiek. Bardzo się cieszę, że miałam okazję trafić do Pana Profesora
Szpital Uniwersytecki nr 1. im Jurasza
Bydgoszcz
Lekarz z wysoką kulturą osobistą, wyrozumiały,rzeczowy, kompetentny. Jestem po dzisiejszej wizycie u dr Pawła,lekarz z empatia,przesympatyczny,dużo czasu poświęcił na Dopplera,wyjaśniał wszytko, na każde pytanie bezproblemowo odpowiadał. Całoksztalt wizyty na ogromny plus. Życzę każdemu pacjentowi aby miał szczęście trafić na takiego lekarza.
Przychodnia Specjalistyczna
Armii Krajowej 10
Jędrzejów
Witam, bardzo sympatyczny lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, dokładnie objaśnia wynik badania, godny zaufania. Polecam.
Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42
Wspaniały lekarz, a przy tym dobry, ciepły człowiek, który pomimo ogromu pracy i zmęczenia ZAWSZE znajduje czas dla pacjenta oraz rodziny, aby porozmawiać, wytłumaczyć i uspokoić . Za wszystko bardzo dziękujemy, choć nie ma takich słów, które potrafią wyrazić naszą wdzięczność. Życzymy dalszych sukcesów w pracy naukowej i wszystkiego najlepszego w życiu!!
Konsorcjum Medyczne AMIKA
ulica Piastów 16
Września
Panią doktor Annę Wejman – Matelę poznałem podczas mojego pobytu w klinice na ul. Przybyszewskiego. Już podczas pierwszego kontaktu daje się odczuć u pani doktor życzliwość i bezpośrednie podejście do pacjenta. Jest to osoba, która przełamuje dystans pomiędzy lekarzem a pacjentem. Pani doktor jest cały czas dla chorych, zawsze znajdzie czas i zawsze odpowiada na zadawane pytania w sposób rzeczowy, a co ważne nie pokazuje zniecierpliwienia na powielające się pytania. …
Przychodnia "PODKARCZÓWKA"
Kryształowa 2
Kielce
NIESAMOWITY FACHOWIEC ! Bardzo, bardzo dobry człowiek i lekarz. Wszystko wytłumaczył mi przed operacją i to co działo się ze mną podczas . Oby cała służba zdrowia tak praktykowała jak pan doktor. Dziękuję.