Filtruj terminy

Chirurg urazowy

SP ZOZ Szpital Wielospecjalistyczny
Chełmońsiego
43-600 Jaworzno

Wcześniej chce powiedzieć że przed wizytą u d.Kani byłem u dwóch innych ortopedów którzy potraktowali mnie bardzo przedmiotowo i mnie zbyli polecając przy tym konkretne prywatne miejscówki które niemal natychmiast przeprowadzą zabieg za jedyne kilkanaście tysięcy złotych. W przeciwieństwie do tamtych "lekarzy" dr.Kania rzeczowo i konkretnie opisał,wytłumaczył na modelu a następnie na monitorze pokazał na podstawie rezonansu na czym polega problem. Postawił diagnozę i wytłumaczył jak problem można rozwiązać. Pomimo …
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Sławomir Szczuka

Przychodnia
Chrzanowska 8
43-600 Jaworzno

Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Łukasz Będkowski

ulica Gwarków 1
43-600 Jaworzno

Byłam pacjentką na Oddziale w Bytomiu. Ten młody jest lekarz jest miły, uprzejmy i bardzo cierpliwy wobec pacjentów. Polecam
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Krzysztof Świderski

43-600 Jaworzno

Bardzo kompetentny i uprzejmy doktor, . Tłumaczy w sposób zrozumiały chorobę i przebieg leczenia. Polecam z pełną odpowiedzialnością.

lekarz Grzegorz Swalarz

Chirurg dziecięcy

SPZOZ Szpital Wielospecjalistyczny w Jaworznie
ulica Chełmońskiego 28
49-600 Jaworzno

Lekarz z wieloma opiniami w Internecie- wszystkie prawdziwe - godny polecenia. Przyjmuje w Katowicach ul Kościuszki 175 GabinetyMed.pl

lekarz Ryszard Maciejowski

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Moździerzowców 7e
43-602 Jaworzno

Po kilkumiesięcznym, bezskutecznym leczeniu antybiotykami, z poczuciem beznadziei, trafiłam do doktora Maciejowskiego. Wystarczyły trzy wizyty, wprost jak cud, moja stopa zagoiła się. Najwyższe słowa uznania. Jest to lekarz z powołaniem, bardzo rzeczowy, rozważny, dający poczucie bezpieczeństwa, który zna się na tym co robi. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Małgorzata z Ogrodzieńca
Piszę w imieniu mojej mamy która leczyła sie u Pani Doktor w Będzinie w przychodni. Będąc na badaniu piersi parę lat temu Pani Doktor znalazła w piersi dwa nowe guzy i bez jakichkolwiek badań stwierdziła że to rak. Po wykonaniu biopsji okazało sie że to stare guzy które już długo są i sa nieszkodliwe. Kolejna sytuacja miała miejsce parę tygodni temu, znowu Pani Doktor po wykonaniu usg stwierdziła że są …
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Artur Sandelewski

ulica Farna 14
43-600 Jaworzno

Dr Sandelewski oszpecił mnie na całe życie. Poddałem się u niego, w Bielsku-Białej, zabiegowi przeszczepu włosów, o którym jak się okazało nie miał pojęcia. Przyjęło się bardzo niewiele włosów, a te, które się przyjęły, rosną w losowych kierunkach. Wygląda to cudacznie. Chociaż i tak nie to jest najgorsze. Z tyłu głowy dr Sandelewski wyciął mi ogromny pas skóry, którego nie potrafił odpowiednio zszyć. Tak został mi zniekształcony i kompletnie łysy …
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Euzebiusz Kowalski

ulica Gwarków 1
43-600 Jaworzno

Ja po rozmowie a potem po zabiegu chirurgicznym u Pana Euzebiusza Kowalskiego jestem bardzo zadowolona lekarz bardzo sympatyczny rzeczowy z super podejściem do wykonywanego zawodu jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie tego lekarza

lekarz Mariusz Cichoń

Stacja Pogotowia Ratunkowego w Jaworznie
Józefa Chełmońskiego 28
43-600 Jaworzno

Lekarz - służbista. Wyjątkowo nieuprzejmy, pacjenta traktuje jak przedmiot, brak empatii a taże wiedzy merytorycznej! Wizyta trwa krótko i nieczego nie wniosi.

lekarz Beata Kozak-Żukowska

SPZOZ Szpital Wielospecjalistyczny w Jaworznie
ulica Chełmońskiego 28
49-600 Jaworzno

Bardzo niesympatyczna kobieta, bez wyrozumiałości do starszych osób. Po jednej wizycie na izbie przyjęć wiem, że nie chciałabym aby była lekarzem prowadzącym chorobę mamy.

lekarz Mariusz Łobejko

Anestezjolog, Chirurg ogólny