Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Ogrodowa 1
Nysa
Lekarz który uważa się za Boga, kompletnie pominął się z powołaniem. Podważa opinie lekarza lepszego od siebie.
Specjalistyczna Praktyka Lekarska - Gabinet Chirurgii Ogólnej
Nysa
Pan Doktor pewnie nie mógłby prowadzić Dzień Dobry TVN. W Leśnej Górze też najprawdopodobniej nie byłby ulubionym bohaterem. Nie jest to też najbardziej uśmiechnięty lekarz pod słońcem, ale jego kompetencja i kwalifikacje uratowały mi rodzinę. Życzę każdemu potrzebującemu by spotkał właśnie kogoś takiego na swojej drodze…
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Remedium"sp.c. Głucha-Wojdak Zofia Rozumek Kazimierz
ulica Kolejowa 2
Nysa
Pan doktor leczy moich rodziców od wielu lat, niestety bez efektu wyleczenia. Wizyta u tego Pana ogranicza się do wypisania recept bez kontroli wynikami badań, w jaki sposób rzekome leczenie wpływa na ich zdrowie. Brak podejścia holistycznego i szukania przyczyn choroby. Zachęcanie do inwazyjnych zabiegów, zamiast leczenia. Brak dialogu i wywiadu. Pan doktor przepisuje leki zawierające w swoim składzie stearyniany, karagen i dwutlenek tytanu, tlenek żelaza, gdzie Rozporządzeniem Komisji (UE) ...
Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Boh. Warszawy 34
Nysa
Bardzo dobry lekarz, godny polecenia. Zostałam przyjęta bez problemu, doktor wytłumaczył co robić dalej z urazem i czułam się naprawdę jak w dobrych rękach
Nysa
Profesjonalista w całej rozciągłości, otwarty na pacjenta jego pytania i obawy. opiekował się moją Mama, która podobnie jak ja jest zachwycona poziomem wiedzy, empatycznym podejściem i fachowością Pana doktora.
Nysa
Dr.Kazimierz Bloński jest jedynym lekarzem do którego mam pełne zaufanie co do jego fachowości,udowodnił to w wielu przypadkach gdzie rzeczywiście były trudne przypadki chirurgiczne.Nasza rodzina i wszyscy znajomi którym polecilem Dra Blłońskiego potwierdzają moją opinię.Chcesz być zdrowy? DR.BŁOŃSKI
ulica Kolejowa 2
Nysa
Polecam pana Krzysztofa Gutowskiego, jest to doświadczony i empatyczny lekarz, dokładny i cierpliwy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laboratorium Analiz Lekarskich "MINI-LAB"
Grodkowska 9
Nysa
Lekarz na wizycie prywatnej jest miły na NFZ najchętniej pozbywa się pacjenta w 2 min . Nie polecam dla tego pana liczą się tylko pieniądze .