lekarz Mustafa Al-Abssi

47-400 Racibórz

Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm. Podejście do pacjenta na medal. Lekarz z powołania. Dziękuję za poświęcony mi czas i wyjaśnienia.
Opinia dodana przez: Maria

dr Wojciech Morawiec

47-400 Racibórz

Wspaniały lekarz, znam go od 2010 roku ze szpitala leczył syna ,w tym roku wycinał mi znamię -cudowny lekarz polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Ewa G

dr n. med. Władysław Stefański

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

CHIR-DENT-LASER WŁADYSŁAW STEFAŃSKI
ul. Łąkowa 1/1 (naprzeciw Tesco)
47-400 Racibórz

Dramat nie lekarz. Pokaleczyl moja żonę mimo że od 3 tygodniu przygotowywał się do zabiegu. Miał zdjęcie z rentgena chodziliśmy kilka razy na konsultacje i na koniec zmasakrował jej szczękę tempym wiertłem przez co musieliśmy szybko reagować na pogotowiu bo po nie udanym zabiegu stwierdził że musi przyjść za 2 tygodnie to może się uda. Nie polecam!!!! Unikać go jak ognia zanim komuś stanie się tragedia!!!
Opinia dodana przez: Janusz

Stanisław Gamrot

Grzonki 1
Racibórz

Najlepszy specjalista w mieście takiemu człowiekowi można zaufać. Doktor z sercem interesujący się dobrem pacjenta. Wykonanie zabiegu profesjonalnie, bezbolesnie i bardzo estetycznie. Polecam
Opinia dodana przez: Bozena L-M

lekarz Irena Negacz

NZOZ PRO FEMINAE
Czekoladowa 7
47-400 Racibórz

Bardzo dobry lekarz, wysokie umiejętności i kompetencje w zakresie leczenia ran stopy cukrzycowej (u mojej mamy), owrzodzeń na podudziach (u taty), a przy okazji nauczyła (pokazała, poinstruowała) jak leczyć kompresją nogi ze zmianami spowodowanymi limfedemą i lipedemą. Jest konkretna, realnie pomocna, gdy zaszła nagła potrzeba - stan zapalny po innym lekarzu- przyjęła poza godzinami pracy i przywróciła ranę do normy.

lek. dent. Tomasz Meca

Chirurg stomatolog

Gamowska 1
47400 Racibórz

byłam raz i nigdy więcej. podejćie mało profesjonalne, zerknięcie na zęba, bez zdjęcia rtg i decyzja: rwiemy. pytam: a może jednak leczenie? w odpowiedzi zobaczyłam strzkawkę ze znieczuleniem w jego ręce. zamiast leczyć to od razu rwać -nawet pod ropą. nie polecam.

lekarz Andrzej Kocjan

Ortopeda, Chirurg urazowy

Racibórz

To skandal zeby "Pan"dr nawet nie spojrzał na zdjęcie kontrolne(zrobione z laską i na prośbę).o miejscu urazu nie wspomnę.Pamietajcie Państwo idąc na RTG(uwijajcie się),bo "Pan"dr nie będzie czekał!-"ile można czekać,chciałem już iść do domu bo jesteście ostatni".(3 godz.przed końcem dyżuru).Po co My płacimy te składki!Porażka!!!!(szukam specjalisty bo noga sina,spuchnięta,boli itp.)

lekarz Zbigniew Kaźmierczak

47-400 Racibórz

Jeśli to ten dr Pan Zbigniew, który również przyjmuje w Raciborzu, proszę uważać. Zero zaangażowania. Lekarz, który dawno powinien ustąpić miejsca młodym ambitnym i utalentowanym chcącym pracować i pomagać ludziom lekarzom. Niestety zostałem przez Pana dra potraktowany nie wchodząc w szczegóły dwukrotnie prostu olewkowo na całej linii. Piszę to tylko po to aby przestrzec innych i jeśli mają alternatywę to żeby skorzystali z dobrego zaufanego chirurga.

lekarz Elżbieta Wielgos-Karpińska

Wileńska 1