Filtruj terminy

Chirurg dziecięcy

Centrum Medyczne Suwałki
Ludwika Waryńskiego 41b
16-400 Suwałki

Najlepszy lekarz z najlepszym podejściem do dzieci.Oby więcej takich ludzi jak Pan doktor Krzysztof Kirejczyk. Sympatyczny, bardzo pomocny i wszystko dokładnie wyjaśnia. Najlepszy lekarz z jakim kiedykolwiek mieliśmy styczność.
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Szymon Florczyk

Kowalskiego 16/64
16-400 Suwałki

Lekarz z powołaniem. Podejściem do pacjenta potrafi wzbudzić w nim nadzieję na wyzdrowienie.Szanuje pacjentów w każdym wieku.
Opinia dodana przez: Maria

Henryk Usowicz

16-400 Suwałki

Pan Doktor, zdecydowanie lekarz z powołaniem, inteligentny, bardzo fachowy, super atmosfera w trakcie badań i poza nimi, bardzo doświadczony lekarz, dokładnie wszystko tłumaczy, niczego nie bagatelizuje, wręcz przeciwnie, żeby wszyscy lekarze tacy byli....... Byłem u wielu lekarzy, ale tak dobrego człowieka i specjalisty jeszcze nie spotkałem. Ogromnie się cieszę, że trafiłem na doktora. Serdecznie dziękuję

lekarz Beata Karwowska-Bordzio

Chirurg ogólny, Urolog

ulica 11-Listopada 3/25
16-400 Suwałki

Jestem bardzo zadowolona Pani doktor Beata Karwowska-Bordzio jedyna zajęła się moim problemem z całego serca polecam. Gdzie już miałam krwiomocz częste zapalenia itp. Wcześniej leczyłam się w poradni USK Białymstoku wizyta 2-3 minuty i następny żadnych badań gdzie jechałam z Augustowa.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Janusz Fic

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Suwałkach
ulica A. Mickiewicza 11
16-400 Suwałki

Lekarz nie interesuje się pacjentem, mimo, że pacjentka przychodzi z bólem, dretwieniem i zaczerwienieniem nóg, nie przepisuje żadnych innych lekarstw, mimo, że poprzednie nie pomagają. Na prośbę pacjenta o skierowaniu na doplera kończyn dolnych, twierdzi, że można to zrobić prywatnie i nie chce wypisać skierowania, mimo że takie badania były robione wiele lat temu, czyli trzeba tylko chodzić prywatnie, mimo pracy w zawodzie nauczycielskim przez 30 lat i opłacania składek …

Andrzej Jagłowski

Chirurg dziecięcy

16-400 Suwałki

Pan doktor szybko nawiązuje kontakt z dzieckiem, dzięki czemu badanie odbywa w dobrej atmosferze. Komunikatywny, udziela potrzebnych wyjaśnień. Polecam.

lekarz Szymon Bukowski

Suwałki

lekarz Bogusława Golców-Grabińska

Chirurg ogólny, Urolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medica Vision Elżbieta Jabłońska-Szadkowska
ulica Noniewicza 93/13