{'id': 39202, 'name': 'Bełchatów'} Chirurg dziecięcy

Chirurg dziecięcy, Chirurg ogólny

Gabinet chirurgii dziecięcej Paweł Polityło
Romualda Mielczarskiego 17
97-400 Bełchatów

Wspaniały lekarz, profesjonalista, zdecydowanie godny polecenia. Wzór dla wszystkich lekarzy ! Bez zbędnych wizyt, konkretny i uprzejmy. Operował naszego synka (4 lata), operacja przebiegła świetnie, synek po kilku godzinach już chciał biegać. POZDRAWIAMY
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Grzegorz Owczarek

Onkolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska „ONKO” Grzegorz Owczarek
Stanisława Dubois 16
44-10 Gliwice

Wizyty lekarskie przebiegły w miłej atmosferze.Pełen profesjonalizm Pana doktora.Taktowne i b spokojne podejście do pacjenta.Trafna diagnoza-polecam.

dr hab. n. med. Grzegorz Panek

Ginekolog onkolog

Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46

Cudowny lekarz. Uratował mi życie i zdrowie, wtedy gdy inni znani lekarze nie dawali już szans. Po operacji prawie nie mam śladu. Udało mi sie po niej urodzić zdrowe dziecko. Mówi zwięźle, ale zrozumiale. Odpowiada cierpliwie na każde pytanie. Tłumaczy wszystko bardzo dokładnie. Rzeczywiście telefonicznie nie jest łatwo dostępny, ponieważ całe dnie operuje, konsultuje itp - trzeba to wziąć pod uwagę.Czasem wygląda na zmęczonego podczas wizyty, ale trudno się temu …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg stomatolog
                                       lek. stom. Ehtesham Beheshty Kazerooni

lek. stom. Ehtesham Beheshty Kazerooni

Chirurg stomatolog, Protetyk

Gabinet Stomatologiczny UŚMIECH ZDROWIA
Łowicka 23

Nie muszę sie długo zastanawiać, 5/5 pod każdym możliwym względem :) Wizyta bardzo konkretna, dr odpowiedział na wszystkie moje pytania i upewnił się, że plan leczenia jest dla mnie jasny. Bardzo szanuję takie podejście do pacjenta!
Opinia dodana przez: Patryk
{'id': 1451, 'name': 'Dąbrowa Górnicza'} Chirurg stomatolog
                                       lek. stom. Maja Danecka-Pasieka

lek. stom. Maja Danecka-Pasieka

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Kopernika 24
41-300 Dąbrowa Górnicza

Niezwykle sympatyczna, rzetelna i profesjonalna Pani Doktor. Otrzymałam wskazówki, jakie podjąć kroki, aby wyleczyć moją przypadłość oraz dowiedziałam się wszystkiego o jej przyczynach. Pani Maja cierpliwie odpowiadała na każde zadane pytanie. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Karolina
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Magdalena Potembska-Eberhardt

lek. med. Magdalena Potembska-Eberhardt

Chirurg ogólny, Medycyna estetyczna

Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Diagnostyki Medycznej "Tarchomed"
Myśliborska 91 A

Byłam dzisiaj na wizycie u Pani Doktor, jestem zauroczona. Tak jestem Panią Doktor zauroczona. Podejście do pacjenta super. Na takich lekarzy czekamy. Pani Doktor DZIĘKUJĘ do zobaczenia w maju 2019 r.
Opinia dodana przez: Weronika

dr n. med. Marcin Tchórzewski

Chirurg ogólny, Proktolog

Kopernik onkologia
Łódż ul.Paderewskiego 4

Jeżeli jest potrzeba skorzystać z wizyty u specjalisty, to szczerze polecam Pana DOKTORA !!! Stres szybko mija, profesjonalista pod każdym względem :-) m.m.

lekarz Roman Kuśnierczyk

Chirurg naczyniowy

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

Nie lubię gloryfikować lekarzy bo także popełniają błędy ale w przypadku Pana dr Romana Kuśnierczyka mogę powiedzieć tylko jedno Wirtuoz chirurgii przez duże W. Poza tym bardzo przystępny sposób bycia w kontakcie z pacjentem.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Robert Jamont

Chirurg plastyczny

Wazów 42 lok. 18
Zielona Góra

Polecam dr Jamonta. Byłam 2 lata temu na przeszczepach po oparzeniu, inni lekarze nie podejmowali się tego zabiegu, on dał mi nadzieję, po przeszczepie blizny wyglądają znacznie zniwelowane. Specjaliści w klinice chirurgii plastycznej w Polanicy Zdroju rozkładali ręce jak widzieli moje blizny...Polecam tego lekarza wszystkim, naprawdę warto, miły, uprzejmy, i przede wszystkim nie owija w bawełnę Jestem mu bardzo wdzięczna, i będę do końca życia, bo odmienił moje życie Polecam!!!!!!

Wojciech Gotlibowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam a mam 75 lat.Lekarz miły,rzeczowy,bardzo dokładny w wytlumaczeniu choroby gdyby wszyscy byli takimi fachowcami to bylibyśmy zdrowym spoleczenstwe
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Michał Mik

dr n. med. Michał Mik

CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29

Byłam u Doktora kiedy zaczęłam martwić się o moje hemoroidy. Niesamowite podejście do pacjenta, poświęcił czas na wytłumaczenie mi tego czego zwyczajnie potwornie się wstydziłam. Pomógł, wyleczył i odmienił życie. Polecam Doktora z całego serducha.
Opinia dodana przez: Gosia
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg stomatolog
                                       dr Paweł Fudalej

dr Paweł Fudalej

Chirurg stomatolog, Protetyk

Centrum Stomatologiczne
Słowackiego 25/2

Doktor Fudalej jest profesjonalistą w swoim zawodzie. Każda wizyta przebiegała w przyjaznej atmosferze. Doktor jest osobą zorientowaną na pacjenta. Implanty wykonał bezproblemowo, bezstresowo i bezboleśnie. Dzięki Doktorowi odzyskałam nie tylko piękny uśmiech, ale i nową jakość życia. Polecam Doktora wszystkim tym, którzy szukają lekarza empatycznego, cierpliwego i świetnego fachowca.
Opinia dodana przez: Roma
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo

dr n. med. Maciej Kisiel

Chirurg naczyniowy

damiana

Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Otrzymałem maksymalną dla mnie wiedzę medyczną. Teraz rozumiem w czym jest problem i wiem co mogę zrobić. Lekarz konkretny i bardzo sympatyczny. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Ireneusz
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Ortopeda
                                       dr n. med. Krzysztof Ruszkowski

dr n. med. Krzysztof Ruszkowski

Ortopeda, Traumatolog

Kross
ulica Grunwaldzka 74

Znakomity ortopeda!! Jestem 15 lat po artroskopii kolana, od 10 lat trenuje zawodowo kulturystykę, nigdy nie poczułem najmniejszego dyskomfortu z tym związanego! Polecam z czystym sumieniem!!
Opinia dodana przez: Grzegorz
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Chirurg szczękowo twarzowy
                                       dr n. med. Piotr Jakub Zawodny

dr n. med. Piotr Jakub Zawodny

Chirurg szczękowo twarzowy, Medycyna estetyczna

ulica Kopernika 6/1

Zwiedzałam kilka klinik w Polsce, jak również za granicą. Wierzcie lub nie ale profesjonalizm dr Zawodnego przekracza wszelkie granice wspaniałości:) W kilku klinikach nie potrafili zająć się w sposób profesjonalny i efektowny moimi kompleksami, zaś dr Zawodny nie obiecując cudów, sprawił, że wszystkie moje mankamenty zniknęły. Moje ciało wygląda po stokroć lepiej i efekty są dużo lepsze niż planowane. Dziękuję Panie doktorze za nowe życie:)

lek. stom. Maciej Studziński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Centrum Medyczne PROFMEDICAL
Szarych Szeregów 46

Zdecydowanie profesonalny, dokladny, zartobliwy. Jesli jego fachowosc i dokladnosc przelozy sie w czasie to bede chodzila do niego na kontrole i ewentualne leczenie. Teraz pokladam nadzieje ze zeby ktore zostaly zaleczone przez niego beda dlugo zdrowe poniewaz poprzednia pani stomatolog ciagle leczyla te same zeby na pograniczu plaby (ktora sama zalozyla) i zeba.
Opinia dodana przez: Asia
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Przemysław Lipiński

lek. med. Przemysław Lipiński

CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29

W Łodzi jest masa chirurgów ale tylko dr Lipiński jest lekarzem specjalizującym się w leczeniu ran. W szpitalu chciano mi już amputować nogę ale na moje szczęście trafiłam do pana doktora który tak długo zajmował się moją nogą, że rana się zagoiła. Jestem dozgonnie wdzięczna i wszystkim gorąco polecam. Ponadto jest człowiekiem wyjątkowo sympatycznym, punktualnym i cierpliwym.

dr n. med. Marcin Warot

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

NZOZ RokMed
Koszycy 15
62-090 Rokietnica

Pan Doktor kompetentny, empatyczny i godny polecenia, proponuje nowoczesne metody leczenia, które dają rezultaty

lekarz Mirosław Czech

Chirurg dziecięcy, Ortopeda

SZPZLO, poradnia diabetologiczna
Szczęśliwicka 36

Trafiliśmy do dr. Czecha razem z naszym bobasem na leczenie dysplazji stawów biodrowych w Szpitalu Dziecięcym gdy dziecko miało 1 miesiąc. Całość leczenia trwała 5 mies w tym 3 z rozwórką. W tym czasie byliśmy kilkukrotnie na kontrolach. Doktor profesjonalnie podszedł do problemu, za każdym razem robił USG wraz z opisem postępów leczenia, tłumaczył gdy mieliśmy wątpliwości co do prawidłowego noszenia rozwórki. Poświęcał dużo uwagi i czasu naszemu dziecku, wyznaczał …
Opinia dodana przez: Jerzy