Endoprotezy stawu kolanowego, Endoprotezy stawu biodrowego, artroskopia kolana, Urazy sportowe, wiskosuplementacja
www.ortopedapoznan.com.pl
www.ortopedapoznan.com.pl
Znakomity ortopeda!! Jestem 15 lat po artroskopii kolana, od 10 lat trenuje zawodowo kulturystykę, nigdy nie poczułem najmniejszego dyskomfortu z tym związanego! Polecam z czystym sumieniem!!
Doskonały i kompetentny lekarz, profesjonalista. Byłam operowana dwukrotnie przez pan Dr. Ruszkowskiego ( artroskopia x 2 ). Jestem jego pacjentką od 1995 roku. Znakomity lekarz i człowiek . Polecam go jako znakomitego ortopedę.
Nie polecam Pana doktora. Niemiły i ordynarny. Za wszelka cenę chce pokazać kto jest najmądrzejszy. Dla Doktora badanie MR to za mało. Wysyła na rtg w umówione miejsce. Podejrzewam, że nie bezinteresownie. Szkoda czasu i przede wszystkim pieniędzy. P.S. Wszystkie oceny wystawiłam jako wysokie, ponieważ portal innych nie przyjmuje i opinia się nie ukazuje
Polecam kazdemu pacjetowi,ktory ma problem z kolanem,chodzilam pol roku ze sztywna noga i pan Dr.podjal sie operacji dzieki ktorej,jestem szczesliwa,chodzaca, pracujaca dziewczyna pozdrawiam A.Molenda.
Wspaniały lekarz, człowiek, specjalista. Gorąco polecam jestem jego pcjentką od lat.
Dr. Ruszkowski jest jako specjalista od chorób kolana jest teoretycznie i praktycznie wysoko kwalifikowanym specjalistą. R. M.
R. M.
Doskonały ortopeda-traumatolog!Polecam!
Doskonały ortopeda-traumatolog!Polecam!
lekarz madry ale nie uwaza siebie za wszystko najlepiej wiedzacego. mozna z nim dyskutowac -polecam jak masz klopot z kolanem, specjalista, zyczliwy