Przychodnia Specjalistyczna
Żołnierska 18a
Olsztyn
Naprawdę godny polecenia i świetny chirurg.Operowal mojego syna gdy naprawdę były nikłe szanse na zachowanie jego męskości Pan dr dokonał cudu mimo że stan był beznadziejny i musial poprawiac po innym lekarzu co zapewne nie bylo proste.Rozwazny i nie podejmuje pochopnych decyzji lekarz któremu można zaufać i powierzyć swoje dziecko.Jestesmy wdzięczni dziękujemy.
Centrum Profilaktyki i Diagnostyki Piersi Sp. j.
Stefana Żeromskiego 8A/2
Olsztyn
Miałem może nie przyjemność bo wizyty u onkologa nie należą do tych w których chcemy uczestniczyć ale mimo okoliczności dzięki Pani doktor spotkania te były bardzo ale to bardzo pozytywne. Życzę z całego serca każdemu, gdy sytuacja życiowa zmusi go być na tym forum, aby trafił na Panią Doktor Grażynę Barańską. Empatia, troska, profesjonalizm kompetencje i te szczere ludzkie zainteresowanie pacjentem jest tak budujące że wiara powraca. Bardzo konkretna i …
szpital.dziecięcy.olsztyn
mroza.13f
Olsztyn
Witam wszystkich którzy potrzebują pomocy lekarza tej specjalizacji ,napiszę szczerze bo ja taką pomoc uzyskałam właśnie od Doktora ,śmiało lekarz jest świetny, doradzi,podpowie jak mozna sobie pomuc samemu,oczywiście jeśli nie trzeba jeszcze zabiegu lub operacji ,są różne oczywiście przypadki gdzie już jest konieczność. Niestety takich lekarzy mamy coraz mniej z takim profesjonalizmem i stosunkiem do pacjenta,dziękuje P.Doktorze będę polecać z całego serca ,pozdrawiam Joanna.
Centrum Medyczne "LUX MED" Sp. z o.o. w Olsztynie
ul. Bartosza Głowackiego 28
Olsztyn
Miły pan doktor i rzeczowy. Szczerze polecam. Casu poświęcił tyle ile potrzebowałam i zadawałam pytania
Przychodnia Specjalistyczna w Olsztynie
ulica Dworcowa 28
Olsztyn
Pan Doktor dwukrotnie operował mojego męża, ostatnio 1,5 miesiąca temu. "Złote ręce" - szybka rekonwalescencja, prawie niewidoczne blizny. Bardzo dziękujemy.
Uniwerystecki Szpital Kliniczny w Olsztynie
al. Warszawska 30
Olsztyn
Miło mi napisać pierwszą opinię o Panu doktorze. Dokładnie tydzień temu miałam operowaną przepuklinę pępkową . Wszystko poszło bardzo sprawnie, szybko poczułam się dobrze. Bardzo ucieszyłam się, że po operacji nie będę miała blizny, ani szwów do zdjęcia, Pan doktor wybrał optymalną metodę operacji - przez pępek. Miły i skromny człowiek, a przy tym doskonały fachowiec. Dziś byłam na kontroli w przychodni chirurgicznej - wszystko pięknie się goi. Prawie już …
Gorąco polecam dr.Wiesława Pestę. Jestem ponad dwa lata po operacji zmniejszenia żołądka u doktora. Jak bym miała podjąć jeszcze raz tą samą decyzję to bym wybrała doktora. Mam bliżej do Gdańska ale wybrałam właśnie dr.Wiesława Pestę, który mnie operował w Olsztynie. Nie miałam żadnych powikłań po operacji. Jeszcze raz polecam
Cóż za zaskoczenie, można by powiedzieć szok. Chciało by się powiedzieć, że wszyscy, którzy mówią, że współczesna służba zdrowia "kuleje" - nie mają racji!!!. Po prostu jestem mile zaskoczony tym, co mnie, a dokładnie moją żonę, w ostatnich dniach spotkało. Małżonka moja od dłuższego czasu borykała się z bólami, których źródłem były kamienie w pęcherzyku żółciowym. 22 czerwca 2015 r. w nocy konieczna była pomoc ambulatoryjna, którą uzyskaliśmy w Szpitalu …
Wojewódzki szpital dzieciecy
ul.Żołnierska
Olsztyn
Polecam. Lekarz kompetentny. Tłumaczy, ale nie straszy, co w moim przypadku jest dużym plusem, bo jestem straszną panikarą.
Elbląska 19
Olsztyn
Pani doktor jest świetnym specjalista. Ma przeogromną wiedzę. Moje dziecko w żadnym gabinecie nie było tak dokładnie zbadane. Wnikliwie słucha rodzica, skrupulatnie notuje i składa wszystko w całość. Nie bagatelizuje objawów, które przez poprzednich lekarzy były lekceważone. Odpowiada na wszystkie pytania, nie odsyła z przysłowiowym kwitkiem. Polecam!
Wojewodzki Specialistyczny Szpital Dzieciecy
Olsztyn
Jestem pod olbrzymim wrażeniem kontaktu z lekarzem. Absolutnie godny polecenia - rzeczowy, konkretny, świetny specjalista. Mimo pandemii bardzo spokojny i uprzejmy - znalazł czas, aby wytłumaczyć mi konieczność przeprowadzenia operacji dziecka i zaraz po niej przyszedł, żeby poinformować mnie, że wszystko przebiegło zgodnie z planem.
Moja historia zaczęła się w 2008r.W wieku 21 lat mój ginekolog badał mi piersi bardzo się wystraszyłam, gdy usłyszałam,że jest jakieś zgrubienie. Ale na szczęście przez przypadek, trafilam do bardzo dobrego lekarza. Która nie tylko była lekarzem,ale też wspaniałą KOBIETĄ, która rozumiała młodą przestraszoną dziewczynkę. Którą bała się,że straci swoją piękną pierś. Pani dr. Bożena Laskowska-Kaczmarczyk zrobiła wszystko,aby najpierw upewnić się, czy oby napewno usunięcie guza jest konieczne. Po roku …
Gabinet Stomatologiczny Piotr Pietruszczak
Jaroty, ul. Stawigudzka 7/D
Olsztyn
Rzeczowy,konkretny, logiczny. Zaproponował logiczne metody leczenia. Zna się na swoim fachu. Gorąco polecam.
Chcielibyśmy z całego serca podziękować Panu Doktorowi Jacynie za niezwykle fachową pomoc, troskę i leczenie Joanny Skoczek. Pan Doktor z ogromnym zaangażowaniem, cierpliwością i determinacją walczył o jej zdrowie, wykazując się przy tym nie tylko najwyższym profesjonalizmem, ale także niezwykłą empatią, życzliwością i zrozumieniem dla pacjenta. Każda wizyta u Pana Doktora była spotkaniem z człowiekiem, który nie tylko posiada ogromną wiedzę i doświadczenie, ale przede wszystkim potrafi słuchać, wspierać i …
Ten doktor to gbur! Nie potrafi udzielić rzetelnej porady, a jego komentarze ograniczają się do szczątkowych, wymuszonych odpowiedzi na "irytujące", jak zdaje się odbierać Pan Wencław, pytania rodziców . Jest niedelikatny w stosunku do dzieci. Nasza pierwsza wizyta trwała może z 5 minut, a druga, prywatna, ku naszemu zaskoczeniu 3 minuty. Gdy żona w pośpiechu próbowała ubrać synka, usłyszała od lekarza "proszę skończyć na korytarzu". I tak, zapłaciwszy 140 zł, …
gabinet w Przychodni przy Dworcowej
Żołnierska
Olsztyn
bardzo lekarz ispecjalista polecam wszystkim leczę u doktora od 2007 roku .dzieki temu jeszcze mam obydwie nogi ijakoś się na nich poruszam
Poradnie Specjalistyczne
Mariańska 4
Olsztyn
Dzień dobry , Odbyłam dwie wizyty u Pani doktor .Pani doktor czytała na głos wyniki moich badań tłumacząc mi na bieżąco o co w nich chodzi i czym mam się martwić.Szczegóło opowiedziała o dalszym leczeniu odpowiadając przy tym na moje pytania .Bardzo poleceń Panią doktor .
Doktor Frąckowiak to 100 % fachowości, rzetelności, zaufania itd. Zalet tego lekarza nie sposób wyliczyć. Polecę na pewno wszystkim znajomym kobietom z problemami ginekologicznymi i sama jeżeli w przyszłości będę jeszcze potrzebowała pomocy natury ginekologicznej na 100 % zgłoszę się do doktora Frąckowiak ze 100 % zaufaniem. Wdzięczna pacjentka po zabiegu laparoskopii B.Klein
Szpital Kliniczny Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko - Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie
Al. Wojska Polskiego 37
Olsztyn
Wspaniały i profesjonalny lekarz. Bardzo rzeczowy i kontaktowy. Usuwałam znamię na nosie, po kilku miesiącach nie ma śladu.