Filtruj terminy

P.C.R. "Amazonka"
Chopina 2
35-055 Rzeszów

Średnia ocen: 3,7/5
Lekarz na początku wizyt prywatnych sprawiał wrażenie uprzejmego, doświadczonego w zakresie chirurgii ogólnej jamy brzusznej, któremu można było zaufać, dlatego zdecydowałam się na laparoskopowe usunięcie woreczka żółciowego. Pan doktor w czasie operacji spowodował jatrogenne uszkodzenie dróg żółciowych. Po zabiegu skarżyłam się na silny ból w jamie brzusznej, który lekarz ignorował. W czwartej dobie po zabiegu, lekarz zdecydował o wpisaniu mnie do domu. Mając już wypis w ręce i wychodząc z ...
Opinia dodana przez: Justyna

dr Rafał Rylski

Chirurg onkolog

Rzeszów

Średnia ocen: 4,5/5
godny zaufania, lekarz z powołania, nie myślcie, że ,,słodzę", ja tak myślę naprawdę. Polecam wszystkim, którzy potrzebują zaufanego, dobrego lekarza, który nie tylko pomoże ale też podniesie ,,na duchu".
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr Janusz Skorupka

Chirurg onkolog

NZOZ Asklepios
Podwislocze 22 A
Rzeszów

Średnia ocen: 4,7/5
Pan doktor Janusz Skorupka ponad 10 lat temu operował guzki "oknkologiczne" u mojej żony. Wszystko zakończyło się bardzo dobrze i tak jest do dzisiaj. Bardzo dobry i doświadczony lekarz, ma odpowiednie podejście do pacjentów, bardzo normalny, miły i pomocny, a do tego profesjonalista.
Opinia dodana przez: Mielczanin

lekarz Lesław Szczerba

Przychodnia specjalistyczna
plac Wolności 17
35-073 Rzeszów

Średnia ocen: 5,0/5
Doktor Szczerba, to bardzo, bardzo, bardzo utalentowany chirurg-onkolog, a przy tym bardzo serdeczny i bardzo zorientowany na pacjenta człowiek. Panie Doktorze, jako Pana pacjenci jesteśmy szczęściarzami, że Pan jest! DZIĘKUJĘ serdecznie za Pana bardzo szlachetną postawę, profesjonalną opiekę i Pana Doktora troskę!
Jan T z Jarosławia

35-323 Rzeszów

wizyta już od 150

lekarz Janusz Skorupka

Chirurg ogólny, Chirurg onkolog

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Rzeszów
Witolda 6B
35-302 Rzeszów