lekarz Przemysław Tomaszewski

os. Lotnictwa Polskiego 9g lok. 2

Wspaniały lekarz, który pomógł mojemu mężowi odzyskać sprawność po złamaniu uda i usunięciu zespolenia. Wszystko dokładnie tłumaczy, poświęca dużo czasu pacjentowi jest życzliwy i kompetentny a do tego konsekwentny w działaniu pomimo napotykanych trudności. Nie spotkałam jeszcze takiego lekarza, który widać że robi to z pasji i chęci pomocy innym.
Opinia dodana przez: Basia

lekarz Cezary Łoziński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wielkopolskie Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
Garbary 15

Rzeczowy konkretny najlepszy specjalista !!!! Zespół w szpitalu , Pani Wrzesien cudowni!!! Szczerze polecam...juz tylko kontrole mi pozostały ..Barrett usuniety!!!!! to jedyny specjalista w tym przypadku!!!Dziekuje
Opinia dodana przez: Arleta

lekarz Mohsen Nasher

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Wspaniały lekarz z powołania.Zostalam od razu otoczona opieką guz, piersi szybko usunięty .Człowiek o wielkiej kulturze i wysokich kompetencjach. Dziękuję za wszystko
Opinia dodana przez: Ewa.K.
Wspaniały lekarz, pełen empatii, uśmiechu i życzliwości. Wszystko dokładnie objaśnia. Godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Piotr Krawczuk

Wielkopolska Przychodnia Sportowo-Lekarska
ulica Reymonta 35

Pan Doktor to ortopeda z powołania! Wykonuje świetne operacje. Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję.

lek. dent. Agnieszka Trzcionka

Chirurg stomatolog, Stomatolog

NZOZ "M-Dent"
Przepiórcza 23c/1A

Szukałam dobrego chirurga szczękowego w Poznaniu. Kierowana dobrymi opiniami o Pani doktor, umówiłam się na zabieg usunięcia ósemek. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Pani doktor jest miła, profesjonalna i z pełnym spokojem krok po kroku przechodziła ze mną przez cały zabieg. W zupełności polecam wszystkim, którzy szukają dobrego chirurga szczękowego. Ja przekonałam się o tym, że dr Trzcionka to trafiony i dobry wybór :)

lekarz Mariusz Kasprzyk

Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie
ulica Szpitalna 45

Z całego serca dziękuję Panu Docentowi Mariuszowi Kasprzykowi za wspaniałą opiekę od momentu diagnozy, przez cierpliwe i życzliwe zaznajomienie mnie z istotą mojej choroby i sposobem operacji, a nade wszystko za profesjonalny, pomyślny i szczęśliwy przebieg operacji oraz dalszą opiekę. Życzę pacjentom torakochirurgicznym aby znaleźli się pod opieką Pana Docenta Kasprzyka w drodze po odzyskanie zdrowia i sił. Janina Krzyczyńska - pacjentka
Opinia dodana przez: Janina Krzyczyńska

lek. dent. Christos Allecou

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Głogowska 107/109

Bardzo miły i rzeczowy stomatolog. Poleciła mi go moja szwagierka i lepiej trafić nie mogłam. U dr Allecou miałam leczenie kanałowe i wstawiany implant i naprawdę złego słowa nie mogę powiedzieć. Wszystko miałam wyjaśnione, zawsze znałam cenę, nigdy nie było żadnego nieporozumienia. Mogę polecić.
Opinia dodana przez: Magda
Dobry specjalista. Jego kompetencje i doświadczenie górują nad wiedzą innych. Godny polecenia lekarz.

lekarz Sulaiman Kraiz

Bukowska 61

Doktor jest niezwykle miły, delikatny i podchodzi do pacjenta z ogromnym zrozumieniem oraz empatią. Widać, że zależy mu na tym, żeby naprawdę pomóc pacjentowi. Wykonał USG, dzięki niemu dostałam skierowanie na rezonans, zwolnienie, a także receptę na leki. Każda wizyta przebiega w spokojnej, komfortowej atmosferze – z pełnym zaangażowaniem doktora. Bardzo cenię sobie takie podejście i z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka dobrego specjalisty. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Karolina

prof. dr hab. n. med. Paweł Chęciński

Angiolog, Chirurg naczyniowy

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Z całego serca polecam Pana Profesora. Świetnie podejście do pacjenta jak też osób towarzyszących🙂 nie tylko świetny specjalista ale po prostu świetny człowiek 🙂
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Krystyna Janusz

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Bardzo miła pogodna Pani zawodowo pełen profesjonalizm jeśli ktoś potrzebuje chirurga to polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Ryszard Schwartz

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Lekarz godny polecenia .Bardzo dobry specjalista.W2006 roku po wstawieniu endoprorezy tytanowej do dziś czuje się rewelacyjnie .Pozdrawiam i życzę wszystkim aby udało się każdemu trafić na tak dobrego lekarza jak ja trafiłam.

lekarz Anna Wejman-Matela

Medwind
Ostatnia 23

Panią doktor Annę Wejman – Matelę poznałem podczas mojego pobytu w klinice na ul. Przybyszewskiego. Już podczas pierwszego kontaktu daje się odczuć u pani doktor życzliwość i bezpośrednie podejście do pacjenta. Jest to osoba, która przełamuje dystans pomiędzy lekarzem a pacjentem. Pani doktor jest cały czas dla chorych, zawsze znajdzie czas i zawsze odpowiada na zadawane pytania w sposób rzeczowy, a co ważne nie pokazuje zniecierpliwienia na powielające się pytania. …
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Christophe Sivanzire

Starowiejska 1a lok. 2

Po dwóch zabiegach z zakresu proktologii wykonanych przez pana doktora stwierdzam, że jest wyjątkowym lekarzem, który potrafi sprawić, że podczas badań i zabiegów w tak niewdzięcznej i niedocenianej w Polsce dziedzinie jaką jest proktologia, pacjent może czuć się komfortowo i godnie. Trafnie zdiagnozował moje dolegliwości (dwóm innym chirurgom to się nie udało) i skutecznie je wyleczył. W gabinecie dysponuje sprzętem umożliwiającym przeprowadzanie zabiegów nowoczesną, nieinwazyjną metodą (laser), a przygotowanie do …

dr n. med. Jarosław Pospiech

Lubeckiego 32a

Dr Pospiech to profesjonalista w każdym calu. Jest wspaniałym lekarzem i dobrym człowiekiem. Budzi zaufanie pacjenta, poświęca na wyjaśnienie i robi to bardzo uprzejmie. Jest Lekarzem godnym polecenia również pod względem kosztów leczenia.

lekarz Paweł Janusz

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Zdecydowanie polecam Profesjonalna opieka oraz normalne podejście do chorego. wysokiej klasy specjalista.
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Paweł Mizerny

Skwierzyńska 37

Świetny diagnosta i mistrz w usuwaniu znamion, innych pieprzyków i różnych „pypci” laserem. Szybko, bez stresu i bezboleśnie, w luźnej, przyjaznej atmosferze. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Dorota

dr n. med. Karol Szymański

Chirurg ogólny, Ortopeda

MEDICAL PRESTIGE
ul. Barana 15

Polecam wszystkim Pana doktora Karola Szymańskiego. Najlepszy specjalista z chirurgii ogólnej jak i medycyny estetycznej jakiego miałam okazję spotkać. Oprócz tego bardzo miły do pacjentów.
Opinia dodana przez: Nina

lekarz Piotr Matyba

Wizyty Domowe
Grunwaldzka 66

Zdecydowanie polecam. Jestem u Pana Doktora co roku i nie znam lepszego chirurga. Śladów po usunięciu pieprzyków brak, a mówimy o twarzy :)