lek. dent. Katarzyna Święcicka-Moroz

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Koral-Med Katarzyna Święcicka-Moroz
Gajowicka166/1A

Chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić Panią Doktor Moroz. Jest nie tylko wspaniałym lekarzem - świetnym fachowcem, ale przede wszystkim cudownym człowiekiem pełnym empatii. Podczas wizyty otrzymuję zawsze pełną informację na temat stanu mojego uzębienia (tudzież poszczególnych "jego egzemplarzy") w przystepnych, zrozumiałych dla mnie słowach. Atmosfera jest miła i bezstresowa, co uważam, w przypadku wizyt stomatologicznych jest najważniejsze. Jakość usługi jest również bez zarzutu a ceny przystępne. Na potwierdzenie moich wcześniejszych …
Opinia dodana przez: Gosia
Pierwszy lekarz, który udowodnił mi, że leczenie zębów może być naprawdę bezbolesne. Mogę taką opinię wydać, gdyż leczyłam w tym gabinecie zęby wielokrotnie. Pani doktor jest doskonałym lekarzem, spowodowała, że już nie boję się leczenia. Jest konkretna, ale przy tym niezwykle uprzejma i cierpliwa wobec pacjenta. Odpowie na każde pytanie. Jest sympatyczna, uśmiechnięta i żartem potrafi rozładować stres. Fantastyczna osoba! Bardzo się cieszę, że trafiłam do takiego lekarza i polecam …
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Igor Meissner

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

MEISSMED Przychodnia Stomatologiczna
Kochanowskiego 1/2
62-031 Luboń

W klinice Meissmed przeszedłem operację wstawienia implantów. Przeszedłem całą drogę od diagnozy do założenia implantów i teraz czeka mnie wizyta kontrolna po ostatnim zabiegu. Mogę więc wyrazić swoją opinię już po założeniu implantów i ich dokładnym sprawdzeniu w działaniu. Na każdym etapie uzyskiwałem bardzo szczegółowe wyjaśnienie co będzie robione i dlaczego, wręcz z pokazaniem prototypów implantów, śrub gojących itp. Założenie moich implantów trwało niestety trochę dłużej, ponieważ musiałem przejść małą …
Opinia dodana przez: Eugeniusz

dr n. med. Jerzy Friediger

Chirurg ogólny, Proktolog

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Miałem szczęście trafić do tego Lekarza, bo zostałem dobrze zdiagnozowany i wyleczony. W czasie wizyt Doktor był zainteresowany moimi dolegliwościami i wynikami badań,podtrzymywał mnie na duchu, a także radził, jak postępować, żeby się stan zdrowia poprawił.Czuję się znacznie lepiej i mam zamiar zacząć treningi na siłowni. Polecam Doktora F.

lekarz Zbigniew Borcz

CnterMed Sp. z o.o. N ZOZ
ulica Browarna 9
32-800 Brzesko

Lekarz z powołania. Angażuje się w pracę, rozmawia i słucha pacjenta, jest bardzo dobrym specjalistą. Jeszcze nigdy nie trafiłam na takiego dobrego lekarza. Zwrócił uwagę na inne objawy niż pozostali lekarze, dzięki czemu wreszcie wiem co mi dolega, a na dodatek stosując jego zalecenia dolegliwości zaczęły ustępować. Jest to lekarz, który ma szeroką wiedzę medyczną.

lekarz Stanisław, Hrapkowicz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
43-300 Bielsko-Biała

Wspanialy lekarz, sympatyczny, dokładnie przejrzy wszystkie wyniki i co jeszcze potrzebuje to zleci dodatkowe badania. Bardzo polecam

lek. dent. Marek Samek

Rynek 26
Sławków

Najlepszy dentysta do jakiego miałem okazję uczęszczać. Pan Doktor bardzo dokładnie wyjaśnia na czym będzie polegać leczenie, poświęca pacjentowi bardzo dużo czasu oraz dba o komfort podczas zabiegu. W gabinecie panuje miła atmosfera, polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Karol

lek. dent. Andrzej Chmielecki

Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17

Serdecznie polecam Pana Doktora nawet największym tchórzom! Leczenie jest bezbolesne i co najważniejsze skuteczne. Mój ząb był leczony i innym gabinecie przez kilka miesięcy i ciągle coś bolało, został wyleczony w ciągu dwóch dłuższych wizyt i nic już się nie dzieje. Na pewno wrócę!
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Leszek Oklesiński

Kościuszki 24/11
05-300 Mińsk Mazowiecki

Pan Doktor Leszek Oklesiński zdecydował i szybko zoperował mój wyrostek robaczkowy, który już spowodował zapalenie otrzewnej. Jestem mu niezmiernie wdzięczna za fachową i uprzejmą opiekę i takie subtelne doglądanie mnie na sali. Jestem wdzięczna i z całego serca polecam Pana Doktora😍.
Opinia dodana przez: Iwona Jarosz

dr Waldemar Lasota

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Krakowskie Przedmieście 13

Miałem u Pana dr Waldemara Lasoty zabieg plastyki wędzidełka prącia, który przebiegł bardzo sprawnie i dużym z powodzeniem. Pan doktor bardzo empatyczny i ciepły człowiek, podczas samej wizyty w gabinecie, jak i przed oraz podczas zabiegu. Zaangażowany w zawód, który wykonuje, dokładnie wszystko wyjaśnił, skraca dystans między pacjentem a lekarzem, dzięki czemu strach podczas zabiegu zdecydowanie jest mniejszy. Po zabiegu nie ma śladu na ciele, blizna niewidoczna, bardzo solidna jakość …
Opinia dodana przez: Witold

dr Aleksandra Samborska

Lecznica Stomatologiczna Gocław
Fieldorfa 5

Lekarz na piątkę, co ja mówię - dziesiątkę!!! Lepiej nie nie mogłam trafić: spokój, przemiła atmosfera, pełne życzliwości i profesjonalizmu podejście do ledwie zipiącej z bólu i przerażenia pacjentki. Cieszę się, że są jeszcze w naszym kraju tacy lekarze i to w nieodpłatnej słuzbie zdrowia.

lekarz Witold Kaczorowski

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

Mokra 10
95-071 Rąbień

Wspaniały człowiek bardzo empatyczny .Holistyczne podejście do pacjenta. Ogromną wiedzą i doświadczenie. Polecam
Opinia dodana przez: Iza b

lekarz Krzysztof Kurczych

SZPITAL KIELECKI ŚW. ALEKSANDRA SP. Z O.O.
ul. Generała Tadeusza Kościuszki 25
25-316 Kielce

Po pierwsze człowiek o wysokiej kulturze osobistej, po drugie lekarz- życzliwy,ciepły, cierpliwy. Profesjonalista o olbrzymiej wiedzy i umiejętnościach, niezwykle skromny o wyjątkowym podejściu do pacjenta. W maju br. Pan doktor operował guz łagodny mojej piersi w ŚCO. Chętnie odpowiadał na moje pytania, wyjaśniał wątpliwości czym wzbudził moje zaufanie. Potrafi z chorym rozmawiać merytorycznie dając poczucie bezpieczeństwa. Wspaniała opieka jeszcze długo po zabiegu. Lekarz z powołania. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Jolanta

Radosław Turski

Gabinet lekarski
42-207 Częstochowa

Najlepszy stomatolog na świecie wizyty w gabinecie to czysta przyjemność profesjonalne podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Konrad socha

Piotr Jarecki

Chirurg ogólny, Urolog

dr. Zamenhofa 2
81-869 Sopot

jestem bardzo nieufny w stosunku do lekarzy,jednak po 1ej wizycie bardzo przypadl mi do gustu.wszystko jeszcze przedemna ,lecz pierwsze spotkanie z dr.Jareckim pozwolilo mi utwierdzic sie w przekonaniu,ze chyba bedzie to ten lekarz,ktorego od dawna szukalem.w pelni popieram wszystkie pozytywne opinie ,zas gdyby ktos ocenil w sposob negatywny tego lekarza to nigdy nie dal bym temu wiary .zaznaczam ,ze jest to moja opinia po 1 ej wizycie i nie wierze,ze …

prof. dr hab. n. med. Ireneusz Kotela

Chirurg ogólny, Ortopeda

Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7

Godny polecenia specjalista. Wyleczył moje chore kolano i dzięki niemu nie muszę chodzić o kulach, czy poruszać się na wózku inwalidzkim. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Agata Janisz

ulica Miłkowskiego

miła i uśmiechnięta pani doktor-leczy moje młodsze dzieci a starsze leczy aparatem ortodontycznym!bardzo podobają nam się efekty leczenia!serdecznie polecam!

lek. dent. Ewa Gusiew

Chirurg stomatolog, Protetyk

Poradnia Stomatologiczna "STOMAX"
Cicha 2 lok. 1
05-300 Mińsk Mazowiecki

Najlepsza dentystka jaką znam, dlatego chodzę do niej już od kilku lat. Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń do jej pracy. Plomby się trzymają, wyglądają estetycznie, Pani dr tłumaczy wszystko co robi, jest bardzo delikatna i miła. Polecam

lek. dent. Izabela Ociepa-Wierus

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Poradnia Specjalistyczna Stomatologiczna
Rędzińska 112
42-209 Częstochowa

Wzorowy lekarz. Takich chciałabym spotykać częściej. Wzbudza sympatię i zaufanie. Człowiek przestaje się bać bo pani doktor jest spokojna i uśmiechnięta. A zęby usuwa cudnie. Szybko,sprawnie i bezboleśnie. Widać, że lubi swoją pracę. Ma też bardzo sympatyczną asystentkę. Szkoda,że już nie mam nic do wyzwania, bo bardzo tam było fajnie.