ul. Andrzeja Frycza Modrzewskiego 1
Leszno
Super podejście do pacjenta. Miły sympatyczny człowiek i bardzo dobry fachowiec. Szczerze polecam tego dentystę
Rejonowa Białołęka
Milenijna
Od ponad 15 lat korzystam z usług Pani Agnieszki. Zawsze działa profesjonalnie i z uśmiechem na twarzy. Wie kiedy boli i jak na to zaradzić. Nigdy się nie zawiodłem. Polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laboratorium Analiz Lekarskich "LAB-MED"
Sokołowska 50
Siedlce
Pani doktor zwodziła mnie z wyborem aparatu,a jak przyszedł moment decyzji, moja wada (najpierw przeciętna) nagle okazała się skomplikowaną wadą,którą wyleczy jeden z najdroższych aparatów. Po kilku konsultacjach z innymi orto w Siedlcach,Łukowie i Warszawie wyszło szydło z worka - pani doktor chciała po prostu nieźle zarobić,a nie miało to żadnego medycznego uzasadnienia co potwierdziło kilku niezależnych specjalistów ortodoncji. Na szczęście nie było za późno,za mną tylko wyciski, które zostały …
Pan Doktor jest kompetentna, wyrozumiała osoba, godna polecenia. Nie obawiałam się wykonania zabiegu w jego rękach. Kilkanaście lat temu mama miala usuwane znamię, zarówno jak ja dzisiaj 13.07.2017. Ponadto Pan Doktor wykonał poważna, skomplikowana operacje mojemu dziadkowi i wszystko dobrze się skończyło. Powodzenia w dalszym życiu zawodowym. Sonia Górzyńska.
DENTISANA
ul.Malwowa 54/Astrowa 1
Dla mnie najlepszy stomatolog, jedyny u którego godzę się na brak znieczulenia. A że długi czas oczekiwania? Na jakość trzeba czekać i widać jest dużo więcej osób podobnego zdania skoro taka kolejka
Jestem stałą pacjentką już 15 lat. Pani Doktor to najlepszy dentysta do jakiego trafiłam. Ogromna cierpliwość, profesjonalizm i delikatność. Nawet z bolącym zębem wiem, że nie będzie strasznie i będzie to leczenie bez bólu. Pani Doktor uratowała nie jeden ząb. Polecam z całego serca.
SZPZLO Warszawa - Rembertów
Dwóch Mieczy
😢bardzo, bardzo szkoda że pan doktor Marek Olewiński ,wspaniały człowiek , wspaniały chirurg juz nie pracuje w Mińsku Mazowieckim 😭.Przed 4 laty uratował mi życie (operacja jelita grubego na „ostro”)-zajal się mną jak matką Dziekuje panie doktorze.Wdzięczna pacjentka Joanna 🙂
al. Niepodległości 1 (Aldemed
Zielona Góra
Lekarz w srednim wieku,bylem u niego pierwszy raz,ale podchodzi do pacjenta z szacunkiem i zrozumieniem.
Praktyka Lekarzy Rodzinnych Iwanowice
Iwanowice Dworskie 68
Iwanowice Włościańskie
Super fachowiec.Protezka wykonana bez poprawek,pasuje idealnie juz prawie 5lat.Szkoda ze juz Go nie ma na Gertrudy.
Jeśli chodzi o samo leczenie wszystko super naprawdę godny polecenia dentysta i nigdy bym go nie zmienił . Lecz umawianie się na wizytę tragedia . Każa dzwonić w wtorek na 8 po czym o 8:01 twierdza że już mają wszystko zapisane bo zapisywali jednak w czwartek . Problem w tym że informacje aby dzwonić w wtorek dostałem właśnie w czwartek. Więc na wizyty gdzie załatwi się wszytsko na 1 polecam …
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Najlepszy lekarz . Poświęca czas pacjentowi bez patrzenia na zegarek . Dokładnie analizuje wyniki i informuje o dalszym przebiegu leczenia. Polecam
SALUS CENTRUM MEDYCZNE
ulica Bulwar Ikara 25 b/14
Bardzo kompetentny lekarz-stomatolog. Profesjonalnie leczy moją cała rodzinę. Potrafi zdjagnozowac problem.Polecam
Jestem pod opieką pana doktora od 12 lat -chodzę na regularne kontrole piersi ( raz, dwa razy do roku). Pan doktor za każdym razem poświęcał mi tyle czasu, ile było potrzeba, chociaż na poczekalni czekało jeszcze dużo kobiet. Zawsze przeprowadzał ze mną dokładny wywiad, potem USG, omówienie i ewentualne skierowanie na mammografię. Na koniec wizyty doktor mówił mi, że jak coś mnie będzie niepokoiło, coś się zadzieje, natychmiast mam się …