dr n. med. Izabella Kruczyk-Grabiec

Świerczewskiego 3
Sochaczew

Pani doktor powinna zostać profesorem medycyny.

dr n. med. Marek Chudański

Wiejska 2 lok. 1
Brodnica

Najlepszy chirurg w okolicy. Lata doświadczenia, pewna ręka i fach. Znakomity specjalista. Kompleksowe podejście do pacjenta, dogodne terminy wizyt i przede wszystkim wiedza oraz wspomniane doświadczenie.

dr hab. n. med. Marek Kazibudzki

Chirurg naczyniowy

przychodnia

Jestem żoną pacjenta, którego Pan Doktor Kazibudzki operował dwukrotnie. Pragnę podkreślić wielki profesjonalizm, wiedzę i doświadczenie oraz trafność podejmowanych decyzji. Serdecznie dziękujemy i wyrażamy wdzięczność, życząc w imieniu naszej całej rodziny aby rzeczywistość przeszła Pana oczekiwania, zdrowia i sprzyjającego losu Wiesława Kuźmowicz z Synem
Opinia dodana przez: Wiesława

lek. dent. Bogusław Dąbrowski

Przychodnia Rodzinna na Skarpie
Konstytucji 3 Maja 13
87-100 Toruń

Wspaniały lekarz! Pan doktor uratował mi ząb który źle wyleczył poprzedni stomatolog!!! Na szczęście udało się go uratować:) Bardzo dobry lekarz i człowiek. A wizyta nie wiąże się z tak dużym bólem:)
Opinia dodana przez: anonim

lekarz Sebastian Moryciński

Chirurg dziecięcy

ulica Górna 16/16
63-800 Gostyń

Polecam, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, super podejście do dziecka i wszystko rzetelnie wytłumaczone :)

lek. dent. Marta Łapaj

Say wow clinic
Kościuszki 229 (Libero, poziom +2)

Pani doktor godna polecenia. Przed zabiegiem, a miałam powiększanie ust wszystko mi wytłumaczyła, a co najważniejsze tak dobrała mi znieczulenie, że zabieg był bezbolesny. Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę panią doktor. POLECAM
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Maciej Mieszczak

OLDENT
ul.Spółdzielcza 1a/2
75-205 Koszalin

Polecam leczenie u Pana Macieja. Jest to człowiek o wysokiej kulturze osobistej, profesjonalny i oddany pacjentowi. Dokładnie tłumaczy cały przebieg leczenia, w trakcie zabiegu cierpliwy i podążający za pacjentem. Naprawdę szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym. Ja akurat jestem po zabiegu wszczepienia implantu, którego bardzo się bałam. Cały zabieg przebiegł w ciepłej atmosferze. Zarówno Pan doktor jak i personel towarzyszący są godni polecenia.

lek. dent. Aleksandra Dobrzańska

os. Sudeckie
58-160 Świebodzice

Byłem umówiony na wizytę na godzinę 16:00. Na 40 minut przed planowaną wizytą zadzwoniła do mnie rejestratorka z pytaniem, czy mogę przyjść wcześniej. Gdy zjawiłem się przed czasem, okazało się, że i tak jest 30 minut opóźnienia. Takie podejście do pacjenta jest skrajnie nieprofesjonalne, lekceważące i absolutnie niedopuszczalne . Dodatkowo rejestratorka Grażynka swoim zachowaniem przekracza wszelkie granice – jest nieuprzejma, arogancka i pozwala sobie na niestosowne, obraźliwe żarty wobec mojej …
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Marcin Byzdra

POWIATOWE CENTRUM MEDYCZNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ„ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ„ W BRANIEWIE
ulica Moniuszki 13
14-500 Braniewo

Wspaniały lekarz i cudowny człowiek. Ma wyjątkowe podejście do pacjenta — jest uprzejmy, dokładny, uważnie słucha i naprawdę chce pomóc. Prawdziwy cudotwórca!
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Przemysław Michalski

NZOZ INTER-MED S.C.
ulica Grabowa 32

Kompetentny lekarz. Lekarz wykonujący swój zawód z powołania. W wrześniu miałem zabieg usunięcia tarczycy w szpitalu MSW w Katowicach. Operacja przebiegła pełnym kunsztem znajomości i praktyki w zawodzie lekarza. Z poważaniem polecam tego lekarza. Dziękuję jeszcze raz że dostałem się takie ręce. Z poważaniem Janusz G.
Opinia dodana przez: Janusz

Agnieszka Pawłowicz

Junoszy 47
20-058 Lublin

Nie byłem u dentysty kilka lat- trauma ze szkoły. O dziwo u Pani Agnieszki nic nie bolało, a było tego dużo do leczenia :). Nawet wyrwanie 8 było miłym zaskoczeniem- nawet nie zorientowałem się kiedy- zrobiła to szybko i sprawnie. Polecam podobnym dentofobom do mnie :)

lek. dent. Dominika Pięcikowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Indywidualna Praktyka Lekarska Gabinet Stomatologiczny Justyna Wałukanis Jonik
Piłsudzkiego 18a
19-300 Ełk

Nie polecam dentystki zabiera się za zęba który rzekomo ma nadwrażliwość szkliwa dokleja szkliwo po czym okazuje się że nic to nie dało bo nie w tym była rzecz, nie potrafi się przyznać do błędu ale 200zł skasować to i owszem potrafi nie polecam.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Jakub Lipiński

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
43-190 Mikołów

Lekarz nieuprzejmy. Chirurg dziecięcy, któremu przeszkadza płacz dwuletniego dziecka. Absolutnie nic nie wytłumaczył, na wizycie praktycznie w ogóle się nie odezwał, a na zakończenie powiedział: ,,i proszę uspokoić te swoje dziecko,,. Wg mnie jest to zachowanie niedopuszczalne u lekarza przyjmującego małe dzieci.

lek. dent. Dorota Twarowska

Franciszka Miłkowskiego 17
17-300 Siemiatycze

Przemiła Pani doktor. Przyjęła mnie z bólem w ciągu kilku godzin. Poczułam się zaopiekowana. Dostałam skierowanie na zdjęcie rtg. Ból został "zdjęty" A ja dostałam wszelkie informacje i wskazówki dotyczące dalszego postępowania.
Opinia dodana przez: Emilia
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg naczyniowy
                                       lek. med. Rafał Boczej

lek. med. Rafał Boczej

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64

Bardzo dobry lekarz, wrażliwy człowiek profesjonalne podejście do pacjenta znakomity chirurg.Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Andrzej

Piotr Boniek

Bodent
87-100 Toruń

Od wielu lat ja i moja córka oraz moi siostrzeńcy jesteśmy pacjentami doktora Bońka .Dzisiejszego dnia dzięki uprzejmości Pana doktora zostałam przyjęta z bólem ,bez wcześniejszego umawiania wizyty.Dodatkowo Pan doktor nie pobrał opłaty (chodziło o wykluczenie bólu z powodu zęba)Oprócz dużych kompetencji,profesjonalizmu ,Pan doktor jest niezwykle empatyczny,delikatny ,dokładny .W gabinecie doktora Bońka nie ma strachu ,stresu i nie ma poślizgu czasowego.Polecam każdemu ,kto boi się stomatologa ,a chce mieć dobrze …
Opinia dodana przez: Iwona

lek. dent. Damian Chrzan

38-421 Kombornia

Bardzo dlugie terminy oczekiwania na wizyte ale lekarz naprawde dobry warty polecenia co wazne ma swietne podejscie do dzieci polecam

lek. dent. Piotr Pietruszczak

Chirurg stomatolog, Protetyk

Gabinet Stomatologiczny Piotr Pietruszczak
Jaroty, ul. Stawigudzka 7/D
10-687 Olsztyn

Rzeczowy,konkretny, logiczny. Zaproponował logiczne metody leczenia. Zna się na swoim fachu. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Grzegorz Celban

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Szpital Specjalistyczny Parkitka
Bialska 104/118
42-200 Częstochowa

Pierwszy raz spotkaliśmy Doktora na konsultacji na chemioterapii. Wystraszeni przed operacją, nie wiedzieliśmy o co pytać, gdzie iść itd. Doktor najpierw opowiedział krok po kroku co nas czeka, później odpowiedział na pytania, te zadane i te o, których nie pomyśleliśmy (to był pierwszy nowotwór w mojej najbliższej rodzinie), był cierpliwy. Cały czas mieliśmy kontakt telefoniczny, wszystko odbyło się tak, jak zapewnił nas Doktor. Przed operacją poważna rozmowa, bardzo taktowna i …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Andrzej Wojtas

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Skale
ulica Słomnicka 69
32-043 Skała

Przez wiele lat chodziłam do różnych specjalistow-dermatologow, chirurgów ze zmianami skórnymi. Pan Doktor jest jedyną osobą, która potrafi zająć się przypadkiem takim jak mój. Posiada ogromna wiedzę i doświadczenie, do tego jest bardzo miły, uprzejmy i spokojny. W pełni dba o komfort pacjenta, szczególnie w trakcie wycinania zmian skórnych. Polecam z całego serca! Jestem pacjentka od 6lat.
Opinia dodana przez: Barbara