Aleksandra Łojczyk

Ortodonta, Stomatolog

Mielec

Bardzo polecam panią Aleksandrę, miła i zaangażowana doktor, dla której najważniejsze nie są pieniądze a dobro pacjenta

lekarz Tomasz Poplicha

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Bienia 3 lok. 1
42-200 Częstochowa

Bardzo kompetentny lekarz, bada dokładnie i długo, wszytsko tłumaczy. Dobrał trafne leczenie. Polecam
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Krzysztof Dąbrówka

de Gaulle'a 9 l. 1
41-800 Zabrze

Dziś byłam na pierwszej wizycie. Jestem pod wrażeniem stworzonej atmosfery przez wszystkie osoby w przychodni w Bytomiu w tym przede wszystkim pan dr. Krzysztof Dąbrówka. Stworzyły one bezpieczną, spokojną atmosferę. Gdy okazało się, że sprawa jest dość poważna to zostałam natychmiast umówiona na termin jeszcze w tym tygodniu. Mam się czym denerwować jednak jestem pewna, że jestem w najlepszych rękach

dr n. med. Włodzimierz Karcz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Pan Doktor nie robił na wstępie uprzejmości i obietnic typu: że to nie będzie bolało, że to potrwa tylko chwilę, że trzeba się wyluzować... Ale w tym widać było profesjonalizm, że Doktor wie że każdy przypadek jest inny, czas trwania badania zależy od wielu rzeczy, a ból każdy pacjent przyjmuje inaczej. Miałem w swoim życiu 4 gastroskopie i inni lekarze może bardziej starali się żebym ''przetrwał'' badanie, ale Dr Karcz …
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Grzegorz Hubar

ulica Stołeczna 15/22
15-879 Białystok

Witam Leczę się u Pana doktora od dłuższego czasu. Zawsdze duża życzliwość . szereg wskazówek i profesjonalizm serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Agata

lek. dent. Dagmara Hartleb

Skydental Gabinet Stomatologiczny
Partynicka 27c

Trochę głupio oceniać profesjonalizm Pani dr Dagmary, bo jestem totalnym laikiem.Jedno jest pewne, po 5 latach przerwy,gdzie Pani dr zrobiła mi remont zębów, chyba z 10, dzisiaj tylko dwa zęby do leczenia. Liczą się fakty,polecam z czystym sumieniem!
Lekarz pełen empatii, kulturalny, uprzejmy. Z indywidualnym podejściem do pacjenta. Specjalista w swoim fachu. Jestem bardzo wdzięczna panu dr za wszystko

Marzanna Kalisz-Łukaszewicz

Ortodonta, Stomatolog

Kwiska 5/7 lok. 1

Witam. Nie, że nie polecam. SZCZERZE ODRADZAM. OMIJAJCIE TEN GABINET SZEROKIM ŁUKIEM. Zacząłem się leczyć (że tak się wyrażę) u "pani doktor" w styczniu 2012 roku. Na początku poinformowała mnie, że leczenie powinno potrwać nie dłużej niż 2 lub 2,5 roku. Rzeczywiście górny łuk zdjąłem po 2,5 roku, ale co się później okazało nie był on ustawiony prawidłowo. A konkretnie 7 prawa nie była w osi całego łuku, a 4 …
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Iwona Jędrzejczyk

Protetyk, Stomatolog

Potrzeba chwili, protezy zębowe niezbędne, refundowane przez NFZ przez rok w okolicy Tychów nie dostępne. Trafiłem do Pani Iwony, po trzech wizytach i trzech tygodniach wyszedłem w protezami. W wyniku bardzo dokładnych pomiarach, gotowe protezy pasowały, bez dopasowań, od razu. Nie wiem skąd się biorą negatywne opinie, najczęściej, krzywdzące. Odnoszę wrażenie, że ludzie mają tak namieszane w głowach, że nie do końca wiedzą czego chcą.Uważam, zdecydowanie,że Pani Dr Iwona, jest …
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Kinga Bralich

47-120 Zawadzkie

Polecam wszystkim panią doktor! Zna się na rzeczy pracę wykonuje fachowo i bezboleśnie

lek. dent. Krystyna Borowska

Berenta 26/18

Choć staram się nie wystawiać negatywnych opinii, to o tej wizycie nie mogę zapomnieć od bardzo długiego czasu. Pani doktor przyjęła mnie w zastępstwie za innego lekarza, do którego chodziłam. Pomijając, że zamiana lekarzy odbyła się bez informowania mnie o tym, pani doktor skwitowała to tylko tym, że mogę ewentualnie zrezygnować i zejść z fotela (przyszłam z mocno uszkodzonym zębem, w nagłym przypadku wymagającym interwencji). Wizyta zaczęła się od bardzo …

Jerzy Grela

Chirurg naczyniowy

Włocławek

Lekarz godny polecenia, fachowość, szacunek do pacjenta. Jednym słowem, . Przychodnia ul.Szpitalna. Polecam, bravo
Opinia dodana przez: Sławek

lekarz Grzegorz Kupczak

WSS i NZOZ Przychodnia Kłomnice
ul.Ogrodowa 42-270 Kłomnice
42-200 Częstochowa

Jak można określić lekarza , który uratował komuś życie .Dzięki swojemu doświadczeniu, wiedzy , kompetencji, wnikliwość i mogłaby tak wymieniać bez końca. Dla mnie dla całej mojej rodziny to bohater. Mogą tu być wystawione różne przykre opinie na temat doktora ,ale jest takie powiedzenie lepiej zapobiegać niż leczyć,a nie trafić do lekarza jak jest za późno i oczekiwać cudów .

lekarz Mariusz Błoniecki

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

gabinet w Przychodni przy Dworcowej
Żołnierska
Olsztyn

bardzo lekarz ispecjalista polecam wszystkim leczę u doktora od 2007 roku .dzieki temu jeszcze mam obydwie nogi ijakoś się na nich poruszam

lek. dent. Monika Krówka

ulica Sandomierska 26
39-432 Gorzyce

Bardzo sympatyczna, kompetentna, pomocna, miła Pani Doktor. Korzystam z jej usług od wielu lat, doradzi, wysłucha, i co najważniejsze wyleczy skutecznie zęby, plomby są trwałe, jakość usług na świetnym poziomie. Przystępne ceny usług. Dzieci przychodzą na wizytę bez oporów, ma do nich podejście. Kolorystyka gabinetu bardzo dobrze wpływa na pacjenta ;) Polecam!
Opinia dodana przez: Toudi
Super Doktor, o bardzo dużej wiedzy ,polecam z całego serca. Bardzo trafna diagnoza na pierwszej wizycie.
Opinia dodana przez: Paweł Kawka
Lekarz nieprzyjemny, nie zbyt zainteresowany pacjentem, przyjmuje po łebku byle szybko i następny a przecież to nie piekarnia żeby przyjmować szybko szybko ... Zniszczył mi skórę - bardzo brzydko pozszywał, blizny zostaną do końca życia. NIE POLECAM CHYBA, ŻE PRYWATNIE to wtedy może ma inne podejście do pacjenta (za kasę)

Cezary Młyński

Chirurg naczyniowy

Gdynia

Polecam wizyty u pana doktora. Nie dość, że żylaki znikają to spotkania odbywają się w miłej atmosferze. Jako pacjentka mam poczucie zaopiekowania i sensu terapii. Polecam!

dr Mariusz Chybalski

sportowa
Środa Wielkopolska

przestrzegam! niegrzeczny, zarozumiały, arogancki człowiek, traktujący wszystkich z góry lekarz powinien być z powołania. nie polecam!
Opinia dodana przez: anna

lek. dent. Karina Świstak

Pl.Kościuszki 43
42-265 Dąbrowa Zielona

Leczylam kanalowo szostki u pani Kariny rowne 20 lat temu w przychodni w Garnku. Plomby gorne wytrzymaly 10 lat a dolne prawie 20 ( te darmowe na NFZ). Z tego co pamietam rowniez bylo bez znieczulenia, gdyz dzieki temu pani doktor mogla przerwac w chwli zbyt intensywnego bolu. Te chwile dyskomfortu pozwolily uniknąć opuchlizny i bolu po wyjsciu z gabinetu. Spedzilam w gabinecie sporo czasu lecząc te 4 zeby i …