Centrum Stomatologii ''Dentus'' Bydgoszcz
ulica Ku Wiatrakom
Bydgoszcz
Jedyny stomatolog do którego chodzę ja, moje córki oraz mąż. 100% profesjonalizm, świetny kontakt i podejście do pacjenta, również dziecka. Bardzo polecam !!
SP ZOZ Wolsztyn
ulica Wschowska 3
Wolsztyn
Lekarz z ogromną wiedzą i empatią. Dzięki doktorowi udało się opanować niespodziewane krwawienie wewnętrzne. Lekarz wytłumaczył możliwe przyczyny, opowiedział co dalej robić. Gorąco polecam!
Villa Dentica
Bronowicka 19/lu9
Pan doktor jest bardzo dokładny, wszystko tłumaczy, godny zaufania. Ma również dobre podejście do dzieci. Polecam!
Przychodziłam do przychodni w Ustroniu do Pana doktora z moim mężem , no chyba pierwszy raz zauważyłam u lekarza tak pozytywne podejście do pacjentów , wszystkich wita z uprzejmością , zadowoleniem że przychodzą po porady z problemami zdrowotnymi dlatego też ze swoim problemem udałam się właśnie do niego , gdzie też zabrałam moją 80 letnią mamę , którą traktował wyjątkowo żeby rozładować stres wynikły z przeprowadzonego zabiegu. Cała trójka wypowiada …
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Z całego serca polecam Pana Profesora. Świetnie podejście do pacjenta jak też osób towarzyszących🙂 nie tylko świetny specjalista ale po prostu świetny człowiek 🙂
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej S.A.-MED
ulica Hutnicza 20
Krosno
Wspaniały lekarz - chirurg z powołania do swojej roli. Takich szukać tylko z przysłowiową "świeczką". Polecam z całego serca i pozdrawiam!
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Bardzo miła pogodna Pani zawodowo pełen profesjonalizm jeśli ktoś potrzebuje chirurga to polecam w 100%.
zyje 70 lat pierwszy raz spotkalam takiego lekarza jest uprzejmy,cierpliwy wyslucha pacjeta kulturalny i widac ze bardzo troskliwy. nawet przez telefon wyslucha poradzi w tym dniu niemialam wizyty ale potrzebowalam porady same walory.kompetetny. warto polecic takiego Doktora.Zyczyla bym sobie i innym takich lekarzy wszedzie w szpitalach i przychodniach serdecznie pozdrawiam
Ośrodek Wczesnej Interwencji
os. Kombatantów 17
Jarosław
Bardzo rzetelny i dokładny lekarz , widać że ma ogromne doświadczenie w swojej dziedzinie . Serdecznie polecam
Wspaniały pan doktor, pełen zapału, empatii i dobrego nastawienia. Po wizycie u takiego lekarza odzyskuje się wiarę w polską służbę zdrowia. Po wizycie w szpitalu wojewódzkim (SOR) i kontakcie z panem doktorem śmiało mogę powiedzieć, że powinien on udzielać korepetycji innym lekarzom z podejścia do pacjenta. Agata Gielata
Pani Justyna jest genialna dla dzieci. Rzadko mam ochotę kogoś zareklamować, właściwie nigdy nie miałam przekonania, że naprawdę mogę ręczyć. Idealny stomatolog na pierwszą wizytę dla dziecka. Zakłada pakt z małym pacjentem i świetnie rozpoznaje, kiedy należy być fair i przestać borować. Powinna sama założyć praktykę dla dzieci. Moja córka chce chodzić do dentysty!
Szczecińska 59
41500
Chorzów
Leczenie u pani profesor przebiega bezproblemowo i fachowo. Poświęca wystarczająco dużo czasu na tłumaczenie i rozmowę. Jest uprzejma. Znajomego ratowała nawet w dzień wolny od pracy. Dobrze mieć takiego stomatologa.
SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
ulica Poznańska 15
Gniezno
Ponad 20 lat uczęszczam regularnie do Pani Doktor. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Dokładna, uprzejma, z wysoką kulturą osobistą. Dla osób bojących się dentystów: delikatna, wyrozumiała. Nie zdarzyło się, by w nagłych sytuacjach odmówiła kiedykolwiek pomocy. Świadczy usługi wysokiej jakości. Bez zawahania mogę polecić każdemu.
Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego
ul. Grunwaldzka 20
Police
Miałam przyjemność poznać Panią doktor w Gabinecie Ra - dent w Szczecinie Trafiłam do niej z polecenia, zatem nie tylko ja jestem baaardzo zadowolona z pracy tego lekarza. Pani doktor jest najlepsza pod "słońcem". Pacjent u Niej czuje się bezpiecznie. Byłam pod wrażeniem jej precyzji i delikatności. Widać u niej profesjonalizm. Z moich "krzywych" ząbków zrobiła "cudo". Poza tym jest przemiłą osobą. Bardzo szkoda, że wyjechała ze Szczecina. Ale mam …
Okoniowa 18
Niemcz
Wspaniały człowiek,super lekarz, którego celem jest pomóc pacjentowi. Trafiłam na oddział ratunkowy z zakrzepowym zapaleniem żył. Wcześniej rozmawiałam z nim przez telefon i nie byłam miła. Przyjął mnie jakby się nic nie stało, dokładnie przebadał, zapisał odpowiednie leczenie i widziałam, że nie ważna była moja wcześniejsza histeria, on chciał mi pomóc. Wierzę, że leczenie będzie skuteczne. Traktuje pacjenta w ten sposób, że wzbudza całkowite zaufanie. Dziękuję losowi, że w ten …