Bytom

Moj Tata byl operowany przez Pana Docenta w 2019r. rok zlosliwy glowa trzustki. Rokowania rok zycia po operacji. Dzis Tata ma sie dobrze i je prawie juz wszystko. Odzyskal swoje kilogramy. Jestem wdzieczna Doktorowi bo dal nowe zycie mojemu Ojcu. Oby jak najwiecej takich wspanialych lekarzy. Ja wiem, ze to wszystko zalezy od rodzaju raka ale lekarzy wciaz nam brakuje, ktorzy powaznie traktuja swoja prace i pacjenta zycie. Dr. Chmiel …
Opinia dodana przez: Marzena Bartosz

dr n. med. Sabina Księżarek

Indywidualna Praktyka Stomatologiczna
Reptowska 54A
41-908 Bytom

Pani Doktor jest wspaniałym dentystą - wszystko tłumaczy pacjentowi tak, żeby zrozumiał, jest bardzo delikatna, profesjonalna w swoich fachu. Chodzi tam cała moja rodzina. Aha!! co najważniejsze - teraz strach przed dentystą zamienił się na "już się nie mogę doczekać" - kocham to uczucie jak wychodzę z gabinetu i wiem, że moje zęby są pod świetną opieką. Polecam każdemu kto chce zamienić strach na spokój :)

dr n. med. Paweł Noga

NZOZ Prywatna Poradnia Stomatologiczna
Felińskiego 4/1a
44-100 Bytom

Najlepszy dentysta, godny zaufania. Przełamałam swój lęk jeśli chodzi o leczenie swoich zębów, ale to tylko zasługa doktora. Dziękuję

lekarz Sławomir Szczuka

Pułaskiego 82/2
41-902 Bytom

Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Sebastian Mosiej

Wyczółkowskiego 26/4 (Sigma Bi)
41-902 Bytom

Ogromna kompetencja, szacunek dla Pacjenta, życzliwość i profesjonalizm. Bardzo dobry specjalista- rzetelnie przeprowadzony zabieg.

lekarz Maciej Idzik

Chirurg onkolog

NZOZ Sigma-Bi
41-902 Bytom

Przypadkowo zostałam zapisana do dr Idzika i bardzo jestem z tego zadowolona, gdyż jest to bardzo miły i kompetentny lekarz. Polecam go wszystkim bardzo serdecznie.

lekarz Łukasz Będkowski

Stefana Batorego 18
Bytom

Byłam pacjentką na Oddziale w Bytomiu. Ten młody jest lekarz jest miły, uprzejmy i bardzo cierpliwy wobec pacjentów. Polecam
Opinia dodana przez: Alina

dr n. med. Janina Janicka Grabowska

Chirurg plastyczny

Aesthete
Stolarzowicka 38
Bytom

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu korekcji odstających uszu. Dziękuję Pani Doktor i całej ekipie za spełnienie mojego marzenia. Polecam tym, którzy się jeszcze zastanawiają - WARTO!!!
Opinia dodana przez: Piotr

dr n. med. Barbara Oleś

Ortodonta, Stomatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Akademickie Centrum Stomatologii - Akademickie Centrum Stomatologiczne - Poradnia Ortodoncji
Bytom

Pani doktor leczyła krzywy zgryz mnie i moim dzieciom. Zmieniały się miejsca gdzie przyjmowała, ale profesjonalizm , ogromna wiedza, doświadczenie i umiejętności pozostały. Polecam każdemu a sama się na pewno u pani doktor pojawię z najmłodszym synem.

lekarz Grzegorz Swalarz

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Jolmed" Przychodnia Stomatologiczna Jolanta Kamińska
Konstytucji 93
41-906 Bytom

Lekarz z wieloma opiniami w Internecie- wszystkie prawdziwe - godny polecenia. Przyjmuje w Katowicach ul Kościuszki 175 GabinetyMed.pl
Opinia dodana przez: Piotr

dr n. med. Hanna Werner

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Podgórna 2
41-902 Bytom

Pani dr napewno jest fachowce. Może trafilam na zly czas, ale byla to najgorsza wizyta w moim życiu u stomatologa, a nie było to pierwsze leczenie kanałowe u mnie więc porownanie mam. Na wstepie Pani dr kazala podpisac dokumenty, że gdyby poszlo cos nie tak to nie bierze odpowiedzialnosc, nastarszyla mnie bardzo mocno. Podczas leczenie dwukrotnie preparta chemiczny sluzacy do czyszczenia kanalow dostal sie do gordla! Pomimo znieczulenia mocny bol, …
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Przemysław Dydek

ulica Wyspiańskiego 8/8
41-902 Bytom

Polecam pana z całego serca gdyby wszyscy lekarze tacy byli polska by się badała miły pomocny lekarz na medal👍

lekarz Andrzej Kamiński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Woźniaka 28/6
41-902 Bytom

Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️

lek. dent. Agnieszka Haas

Akademickie Centrum Stomatologiczne
pl. Akademicki 17
41-902 Bytom

Trafiłem do Pani dr. Haas losowo w klinice w Bytomiu chciałem sprawdzić ubytki przed wizytą u innego lekarza ( prywatnego ) po wizycie u dr. Haas zrezygnowałem z praktyki prywatnej polecam
Opinia dodana przez: Jarek

dr n. med. Monika Wilk-Niziołek

Stomatolog dziecięcy

Gabinet Stomatologiczny Wilkdent
Moniuszki 24
41-902 Bytom

Pani doktor może i uprzejma ale w mojej opinii niekompetentna. Wszystkie zęby leczone w wilkdencie w niedługim czasie do poprawy, jeden do ekstrakcji, niedbałe leczenie kanałowe.Pani doktor nie przyjęła odpowiedzialności za źle wykonaną usługę. Wiecznie w pośpiechu i niedbale...Zdecydowanie nie polecam.

lek. med. Przemysław Król

Śląski Ośrodek Onkologii "Sanivitas" Sp. z o.o.
Plac Akademicki 15/6
41-902 Bytom

Piszę te słowa jako mąż Wspaniałej Kobiety mojej Żony ,na której drodze życia stanął RAK. Spadło to na nas jak grom z jasnego nieba, ale to samo Niebo dało nam poznać bardzo dobrego człowieka Pana Przemysława Króla. Pan doktor, jak mało który lekarz łączy w sobie profesjonalizm na najwyższym poziomie z autentycznym ludzkim i serdecznym podejściem do chorej osoby. Pan Przemysław w szczery i otwarty sposób wczuwa się w sytuację …
Opinia dodana przez: Józef

dr n. med. Stanisław Zapotoczny

Chełmońskiego 9 lok. 5
Bytom

To specjalista. Wielkiej klasy. Przez otoczenie pielęgniarek nazywany "Kaszpirowskim". Pan doktor wykonywał u mnie zabieg usunięcia szczeliny odbytu w dość zaawansowanym stanie. Jestem kobietą przed 40-stką. Przed wizyta u pana doktora byłam pacjentka innego chirurga,który nie wykrył u mnie nic i stwierdził chorobę weneryczna, (!?) Jestem mężatka i mój mąż jest moim jedynym partnerem od zawsze. I co sobie mogłam pomyśleć? Ale doświadczenie nie pozwoliło mi się poddać , tym …

dr n. med. Michał Paliga

Stefana Batorego 18
Bytom

Bardzo sympatyczny lekarz. Wszytsko wytlumaczone, szybko i sprawnie. Duze doswiadczenie zawodowe. Polecam
Dla niego pacjent jest człowiekiem. Przeprowadził u mnie zabieg usunięcia tarczycy. Opieka lekarska po zabiegu była bardzo dobra.Polecam.
Pan Doktor jest osobą, która daje poczucie bezpieczeństwa. Kompetentny, miły, nie ocenia, z szacunkiem podchodzi do każdego pacjenta. Nie naciąga na badania za każdym razem ustala z pacjentem dalsze plany leczenia, badania jakie należy wykonać. Na operację kieruje do szpitala i jest to leczenie na NFZ. Wszystko tłumaczy, odpowiada na każde pytanie zadane w gabinecie, szpitalu oraz telefonicznie. Podczas badania, a nawet operacji tłumaczy co będzie robił. W gabinecie, a …
Opinia dodana przez: Ewelina