lek. dent. Magdalena Rychert

Niepubliczny Zakład Opieki Środowiskowo-Rodzinnej "PULS-MEDIC"
Chałubińskiego 23

Pani Magda jest prawdziwą profesjonalistką! Zawsze miła i uśmiechnięta - wizyty są bezstresowe, polecam wszystkim którzy boją się wizyt u dentysty- Pani Magda jest najlepsza :)

lekarz Rafał Pawlaczyk

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

Dzisiaj mija 2 miejsce od operacji bajpasów. Po tym czasie można powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z operacji. Pan doktor jest wspaniała osoba i świetnym lekarzem. Troszczy się o każdego pacjenta i jego samopoczucie przed i po zabiegu. Jestem bardzo wdzięczny za operację panu doktorowi. Pozdrawiam Krzysztof ze Szczecina
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Dorota Kundzicz

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Gabinet Stomatologiczny
Jaskółcza 7/15, I piętro, gab.63

Świetna stomatolog , bardzo delikatna , doskonałe podejście do wystraszonego pacjenta . Zdecydowanie polecam !!!

lekarz Mariusz Balla

Dmowskiego 9 lok. 9

Najlepszy stomatolog w 3mieście. Chodzi do niego cała moja rodzina i wszyscy inni, którym dałam kontakt.:)))
Opinia dodana przez: Jolanta

dr n. med. Piotr Rak

Chirurg ogólny, Medycyna estetyczna

Wyspa Medycyny Przyjaznej
Toruńska 15

Specjalista z dużym doświadczeniem, anielską cierpliwością i pewną ręką, chirurg doskonały, Wyczerpująco wyjaśnia propozycję i plan pracy, a przy tym wszystkim na poczucie estetyki, elegancji i umiaru, w tym, co robi, a to już nie tylko profesjonalizm, ale talent. Po 5 gwiazdek w każdej kategorii. Asystentka doktora idealnie wkomponowuje się w wysoki poziom obsługi, walory jej pracy także błyszczą 5 gwiazdkami.
Opinia dodana przez: Weronika

lek. dent. Hanna Popiołek

CENTRUM STOMATOLOGICZNE POLDENT PRZYMORZE
Jagiellońska 36 F

Pani dr Popiołek jest lekarzem bardzo wyczulonym na odczucia pacjenta. Dokładnie tłumaczy problem i nie boi się go rozwiązać. Szybko-skutecznie-bezboleśnie. Stosuje materiały z bardzo wysokiej półki. Miałem do czynienia z wieloma dentystami, ale od wielu lat ja i moja rodzina jesteśmy pacjentami Pani dr Popiołek i każdy z nas potwierdza, że Pani dr Hania Popiołek jest osoba wrażliwą, bardzo kompetentną i lubi swój zawód. POLECAM WSZYSTKIM
Opinia dodana przez: PIOTR

lekarz Tomasz Somnicki

Chirurg ogólny, Urolog

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy
Grunwaldzka 68

Jeżeli wizyta u lekarza w ogóle może być przyjemna to ta była. Pan doktor Somnicki jest jednym z niewielu lekarzy (niestety) który po prostu rozmawia z pacjentem a nie traktuje jak kolejny przypadek medyczny. Cieszę się, że trafiłem na tak dobrego specjalistę.
Opinia dodana przez: Janusz

lek. dent. Katarzyna Lisiecki-Patyna

ul. Aldony 2A/3

Moim skromnym zdaniem jest to najlepszy albo jeden z najlepszych gabinetów stomatologicznych w Gdańsku. Moja żona otrzymała fantastyczna pomoc od Pani dr.Katarzyny, a ja wczoraj od Pani dr.Magdy Nie mogę pominąć Pani Beaty z która miałem pierwszy kontakt. Pełny profesionalizm oraz bardzo miła i serdeczna osoba. Polecam serdecznie gabinet Pani dr. Katarzyny.
Opinia dodana przez: Bogdan Olszowka

lek. dent. Konrad Tłustochowicz

Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118

Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)

lek. dent. Małgorzata Bukowska

ul. Jabłoniowa 21/5

Nie znam lepszego stomatologa a znam wielu...:) Najlepszy wg mnie gabinet w Gdańsku pod każdym względem. Za podejście za merytoryke za zaangażowanie za „Primum non nocere”...za wszystko...Pani Małgosiu bardzo dziękuję ! Chapeau bas!!! Polecam!
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Marzena Cyran

Kołobrzeska 5 lok. 7

Pani dr. Marzena leczy mnie moją rodzinę i chyba większość znajomych. rewelacja, żadnego bólu nawet przy podawaniu znieczulenia, kompetentna i solidna. Leczę się już kilka lat i nie mam żadnych problemów z zębami. Polecam.
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Paweł Żelechowski

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

Do UCK w Gdańsku zostałem przekazany przez ZRM w dni 15 lutego 2023 roku z powodu bólu w klatce piersiowej w wieku 64 lat. Nigdy w życiu nie chorowałem. Po przeprowadzeniu szeregu różnych badań w KOR, jak również w I Klinice Kardiologii na Oddziale Niewydolności Serca i Transplantologii i wykonaniu koronarografii - lekarz specjalista kardiologii w rozpoznaniu odpowiedział krótko: "Niestabilna choroba wieńcowa" w grę nie wchodzą żadne rozwiązania tylko by …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Michał Wierzbicki

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Miladent

Zdecydowanie polecam doktora Wierzbickiego wszytkim którzy musza usunąć zęba. Byłem u doktora na usowaniu zęba mądrości. Mój poprzedni lekarz nie podjął sie tego bo ząb był podobno krzywy i jeszcze prawie cały w kości. Dr Wierzbicki całkowicie bezboleśnie i w 15 minut pozbawił mnie przyczyny moich zmartwień, a to czego sie najbardziej obawialem czyli ze spuchne i ze będzie strasznie bolało nie nastąpiło. Jeszcze raz polecam dr Wierzbickiego!

lek. dent. Bogusława Osińska-Pawlina

NZOZ Św. Ojca Pio
Burzyńskiego 1

Juuuupi miałam szczęście bo ZNALAZŁAM TAK WSPANIAŁĄ PANIĄ DOKTOR 🧑‍⚕️ 🤗 bardzo sympatyczną osobę która walczy do końca ( zęby tragedia ) 👌 i bardzo byłam zszokowana po pierwsze Pani Dr oddzwoniła 😱 kolejny szok - po walce z zębem Pani Dr zaoferowała pomoc czy to wolne czy święta 😱 dzwonić 😁 ZA MAŁO MIEJSCA OPISAĆ TAK WSPANIAŁĄ STOMATOLOG 🤗 PO PROSTU WSPANIAŁE RĘCE KTÓRE LECZĄ 🤗 LEKARZ Z POWOŁANIA …

lek. dent. Jarosław Nather

ul. Dobrzyńskich 10

Świetny dentysta. Od kilkunastu leczę zęby u niego i jestem zachwycona. Leczenie zawsze bez bólu i bez znieczulenia. I o dziwo, po leczeniu zębów nawet przez dwa trzy lata nie mam żadnych ubytków. Polecam !

lek. dent. Tomasz Nowak

ul. Zbigniewa Burzyńskiego

Najlepszy dentysta z jakim miałem przyjemność pracować. Odpowiednie podejście do pacjenta fachowe wykonanie, przystepne ceny oraz pelen profesjonalizmu majster czysty specjalista w tym fachu, pana Tomasza moge polecic każdemu z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Radoslaw Jakimowicz

lek. dent. Agnieszka Stankiewicz-Warczak

ul. Nowosądecka 15C/2

Bardzo mila doktor tak sie balam teraz bede sie leczyc z mezem u P dr.Polecam wiem ile mam do wyleczenia i odrzymalam odpowiedz na wszystkie pytania.
Opinia dodana przez: halina

lek. dent. Elena Dudek

Kartuska 35A

Jestem zachwycona podejściem Pani doktor do pacjenta. Poświęciła dużo czasu na rozmowę i omówienie leczenia. Bardzo dokładna i staranna wykonana praca :)

lekarz Grzegorz Gryglewski

ul. Kaprów 12/12

Bardzo rzeczowy , kulturalny i sympatyczny lekarz . Poświęca na wizytę tyle , ile trzeba . Dokładnie tłumaczy przebieg leczenia czy zabiegu . Polecam z czystym sumieniem .

lekarz Wojciech Makarewicz

ul. Wileńska 37B

Z czystym sercem polecam dr.Wojciecha Makarewicza,prawie dwa lata temu dzięki jego życzliwości i pomocy moja siostra została odpowiednio pokierowana a w konsekwencji leczona.Więc gdy w sierpniu dowiedziałam się że mąż ma raka jelita,od razu zwróciłam się do dr.Makarewicza i nie zawiodłam się,operacja udana a mąż wraca do sił.Dr Wojciech jest bardzo życzliwym,ciepłym i uśmiechniętym lekarzem a to bardzo pomaga pacjentowi w ciężkich chwilach.Dziękuję i życzę zdrowia.
Opinia dodana przez: Bogusia