Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)
Wspaniały i empatyczny, bardzo dokładny. Troszczy się o pacjenta. Dziękuję. Najlepszy na świecie. Przyjmuje też w pięknym miejscu Garden Clinic w Gdansku więc wszystko idealnie.
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Subisława 24
Bardzo dobry lekarz. Miła, spokojna, troskliwa. Dba o samopoczucie pacjenta, nie ma przymusu. :) Polecam każdemu.
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Opolska 5
zdecydowanie polecam wizytę u Pani dr jeśli potrzebuje się leczenia ortodontycznego. Na każdej wizycie wszystko odbywało sie spokojnie, dokładnie, z uśmiechem na twarzy. Pai dr jest bardzo kompetenta i przy tym przemiłą osobą, zdecydowanie polecam :)
"Miladent" Przychodnia Stomatologiczno-Implantologiczna
Garncarska 10/16
Byłam pewna obaw, jednak okazały się one bezpodstawne. Profesjonalne podejście! Wysokiej klasy specjalista! Zdecydowanie Polecam P. Elżbietę i Osowa Dental Clinic 👍
Super Stomatolog-polecam Pana Doktora wszystkim moim znajomym i rodzinie,bo wiem ,że mogę ręczyć za Pana Doktora Jedyny stomatolog,któremu ufam ,bo jest profesjonalista w swojej dziedzinie i do końca ratuje zeby-zwlaszcza moje,które są fatalne .Boję się strasznie dentysty i każda wizyta była dla mnie przerażeniem dopóki nie zaczęłam chodzić do Pana Doktora Najder .Tu czuje się zaopiekowana i wiem,że wyjdę zadowolona.
Polecam ! Lekarz który zaprasza na fotel, miły i jasno tłumaczy dalsze kroki. Ma doskonałe podejście do pacjenta. To była moja trzecia wizyta wiec nie był to jednostkowy przypadek. Widać, że jest na bieżąco w medycynie jak i w podejściu do pacjenta. To tak jakby otaczał opieką, a to chodzi u lekarzy! dlatego zamieszczam opinię z poleceniem dla innych. Lekarz któremu się chce, który widać że umie bo są efekty, …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Stefana Grota-Roweckiego 2a
Pani Dorota jest przesympatyczną osobą i wspaniałym Lekarzem! Leczę sie ponad rok ortodontycznie i jestem bardzo zadowolona. Widzę postępy w leczeniu i liczę na dobry wynik końcowy. Znakomite podejście do klienta, zero pazerności, zaangażowanie i życzliwość to cechuje lekarza Dorotę Wojde!. Bardzo Polecam Panią Doktor wszystkim pragnącym otrzymać fachową i rzetelną pomoc!
Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105
Jeszcze takiego lekarza nie spotkałam pełna profeska wszystko tłumaczy niezwykle uprzejmy super polecam
jestem bardzo nieufny w stosunku do lekarzy,jednak po 1ej wizycie bardzo przypadl mi do gustu.wszystko jeszcze przedemna ,lecz pierwsze spotkanie z dr.Jareckim pozwolilo mi utwierdzic sie w przekonaniu,ze chyba bedzie to ten lekarz,ktorego od dawna szukalem.w pelni popieram wszystkie pozytywne opinie ,zas gdyby ktos ocenil w sposob negatywny tego lekarza to nigdy nie dal bym temu wiary .zaznaczam ,ze jest to moja opinia po 1 ej wizycie i nie wierze,ze …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SKIM Gabinety Stomatologiczne FILIA 4
Romana Dmowskiego 9
Polecam, najlepszy lekarz - stomatolog jakiego wżyciu miałem przyjemność spotkać. Doświadczenie i profesjonalizm, kompetencja i empatia.
Pani Doktor, nie boi się leczyć zębów u pacjentów z czterokończynowym niedowładem spastycznym! Zdarzało mi się że inny lekarz proponował mi abym leczył się w specjalnej placówce dla osób z tym schorzeniem, choć mój stan zdrowia tego nie wymaga. Przed gabinetem jest profesjonalny podjazd dla wózków inwalidzkich i przystosowana toaleta dla osoby na wózku inwalidzkim - to ogromna rzadkość w gabinecie prywatnym!!! Szkoda że nie można płacić kartą kredytową to …
ul syriusza6 gdansk
al. Grunwaldzka 92/98 lok. 33
Moja kochana pani doktor ,moi rodzice od lat do niej chodzą,namówili mnie ,b.się bałam .Pani doktor ma takie komputerowe znieczulenienic nie czułam,poza tym jest przemila i ultra delikatna:))),no i usunęła mi dolną ósemkę w niecalą minutę,SUPER
ul. prof. Romualda Cebertowicza\ 4
Pani Doktor bardzo uprzejma i profesjonalna. Wie od razu jakie leczenie dobrać i jestem zadowolona za każdym razem. Polecam!
Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105
Dr. Skokowski jest lekarzem z powołania, rozumie pacjenta, wszystko wyjaśni, jest oazą spokoju, ma fach w ręku. Jestem po podwójnej mastektomia z rekonstrukcją i wyglądam rewelacyjnie, nikt nie dowierza, że jestem po amputacji. Doktor jest aniołem, sympatyczny, delikatny i gdy wchodzi na salę zawsze czuje spokój, bo wiem, że jestem w dobrych rękach. Za pięć dni znowu spotykam się z doktorem na sali operacyjnej, wiem, że wszystko przebiegnie perfekcyjnie
DentiCo Stomatologia IMPLANTY, MIKROSKOP, ORTODONCJA
Kołobrzeska 5
Znalazłem w Gdańsku dentystę z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Długo odkładałem wizytę u dentysty z obawy przed kolejnym bólem, aż znalazłem w internecie stronę Dentico. Umówiliśmy pierwszą wizytę przez e-mail, bo nie było mnie jeszcze w Polsce. Od samego początku zastałem miłą atmosferę i umówiliśmy się na kolejne wizyty. Już tego samego dnia mogliśmy zacząć, bo czekało nas sporo pracy w dość krótkim czasie. W dwa tygodnie mam już zrobione …