Gostyń

lekarz Jan Pietrykowski

Łokietka 2
63-800 Gostyń

Wspaniały lekarz, ale przede wszystkim człowiek. Rewelacyjne podejście zarówno do małego pacjenta, jak i do rodzica. Lekarz, który pomimo przyjmowania pacjentów po zakończonej pracy nadal okazywał zrozumienie, życzliwość, słowa otuchy i cierpliwie rozwiewał wątpliwości rodzica. Życzę każdemu rodzicowi, takiego kontaktu z lekarzem, gdzie życie własnego dziecka leży w jego rękach. A panu doktorowi dalszych sukcesów na drodze zawodowej i osobistej. Dziękujemy i pozdrawiam y serdecznie, Maksiu z mamą.
Opinia dodana przez: Monika P.

lekarz Tomasz Wierzbicki

SPZOZ Gostyń
plac K. Marcinkowskiego 8/9
63-800 Gostyń

Polecam bardzo dobre podejście do pacjenta. Lekarz bardzo sympatyczny. Wszystko że spokojem tłumaczy

lekarz Andrzej Rymkiewicz

NZOZ Poradnia Chirurgiczna Poradnie Specjalistyczne
63-800 Gostyń

Bardzo dobry lekarz z podejściem do pacjenta wyrozumiały i zawsze chętny pomoc w moim przypadku to rzadkość ale spotkałem duzo dobrego od tego lekarza dziękuje
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Marcin Grochowalski

63-300 Gostyń

Dr.GROCHOWALSKI Marcin jest bardzo dobrym lekarzem i spcjalista, leczy mnie 8 lat jestem bardzo zadowolona.

Maria Dudzińska

ul. Przy dworcu 4a
63-800 Gostyń

Miałem aparat stały-polecam.Trochę szorstka ale bardzo fachowe podejście, cena podana na początku za całe leczenie, wystawia paragony, gwarancja na dwa lata po leczeniu. Efekty już po miesiącu noszenia było widać, całe leczenie jak podała trwało 1.5-2. lata.

Robert Klimkowski

Protetyk, Stomatolog

ul. Wrocławska 65
63-800 Gostyń

Lekarz Anioł. Wizyty u Pana Roberta w ogóle nie bolą, chyba że nie weźmie się znieczulenia, kiedy mówi, że będzie boleć. Zawsze uśmiechnięty, spokojny. Czasem mam wrażenie, że ten facet w ogóle w życiu się nie denerwuje i nie podnosi głosu. :) Zawsze, przy większych kosztach, pyta czy ratujemy ząbka, czy rwiemy. I zawsze podaje realną cenę leczenia. Atmosfera w gabinecie jest przemiła, pozwala nawet zachowywać wyrwanego zęba, jeśli się …

lekarz Sebastian Moryciński

ulica Górna 16/16
63-800 Gostyń

Polecam, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, super podejście do dziecka i wszystko rzetelnie wytłumaczone :)

lekarz Sławomir Rutczyk

ulica Tęczowa 48
43-176 Gostyń

Z całego serca polecam Pana Doktora. Wykazał się błyskawicznym działaniem decyzja o operacji wyrostka zapadła natychmiast, co oszczędziło mi zbędnego cierpienia. Sama operacja przebiegła bez zarzutu, a podejście Doktora do pacjenta jest pełne życzliwości i empatii. Czułam się pod świetną opieką. Prawdziwy profesjonalista z ludzką twarzą!!!!
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Maciej Burzyński

63-300 Gostyń

6 mają 2024 roku miałam robioną kolonoskopię w Poznaniu w Szpitalu HCP na ul. 28 Czerwca. To nie był chyba najlepszy dzień doktora Macieja Burzyńskiego, a mój na pewno nie. Założono mi wenflon, a badanie rozpoczęło się bez podania środka znieczulającego. Prawdziwy horror . Znieczulono mnie dopiero na wyraźną moją prośbę. Lekarz nie poczekał aż preparat zacznie działać, więc odczuwałam silny ból. Kiedy skarżyłam się na bolesność badania, usłyszałam - …
{'id': 35148, 'name': 'Gostyń'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Marcin Hańczewski

dr n. med. Marcin Hańczewski

Chirurg ogólny, Gastrolog

szpital
63-800 Gostyń

Bardzo miły i życzliwy lekarz.Świetnie nawiązuje kontakt z pacjentem, Jasno przedstawia sytuacje. Leczenie i zabieg na drogach żółciowych przynosi efekty. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: henia

lekarz Błażej Ciesielski

63-300 Gostyń

Trafiłem do Pana doktora, podczas gdy córka złamała rękę, 200 km od miejsca zamieszkania. Z SORu zostaliśmy odesłani, zasugerowano nam że zostaniemy przyjęci w przychodni na ul. Chrobrego. I tak też się stało. Pan doktor nie robił żadnego problemu, mimo że nie byliśmy jego stałymi pacjentami potraktował nas z należytym szacunkiem i uprzejmością. Dzięki temu uniknęliśmy dodatkowej podróży do domu, bo wszystko bez najmniejszego problemu załatwiliśmy u Pana doktora. Dziękujemy
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jarosław Wilczyński