dr n. med. Jacek Pszeniczny

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne MEDYK
Fryderyka Szopena 1
35-055 Rzeszów

Doktor wykonywał mi wcześniej dwie operacje w ciągu jednego roku. Operacje mam nadzieję wykonane dobrze – czas pokaże, chociaż na następną mam się już do doktora nie zgłaszać, gdyż za mało chodziłam do niego prywatnie, a do innych chodzę (???) , na co odpowiedziałam, że wszędzie chodzę na NFZ, gdyż nie mam już jakiś czas pracy, na co odpowiedział, że pracy to nie potrafię znaleźć, ale numer telefonu to już …
{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Stomatolog
                                       lek. dent. Tomasz Niżański

lek. dent. Tomasz Niżański

Eurodent Stomatologia
Leska 4
Rzeszów

Jestem bardzo zadowolona z leczenia – implanty oraz całe uzębienie zostały wykonane profesjonalnie, dokładnie i bez stresu. Efekt wygląda naturalnie, a opieka była na najwyższym poziomie. Z pełnym przekonaniem polecam!
Opinia dodana przez: Stasia

Tomasz Wieliczko

Chirurg dziecięcy

Rzeszów

Miły i sympatyczny czlowiek z dużym poczuciem humoru. Lekarz z powołania. Polecam tego pana. Najlepszy chirurg w Rzeszowie.
Opinia dodana przez: Mona

dr n. med. Magdalena Niżańska

Stomatolog dziecięcy

EURODENT
Leska 4
35-505 Rzeszów

Zostałam poproszona przez panią doktor Magdalenę Niżańską o opinię na temat leczenie ortodontycznego mojej córki. Przede wszystkim bardzo się cieszę że trafiłam z córką pod jej opiekę. To bardzo miła pani i ma świetnie wyposażony gabinet. Zawsze służyła nam dobrą radą i tłumaczyła przebieg leczenia. Służyła pomocą także w awaryjnych sytuacjach. Uśmiech mojej córki jest piękny i to zasługa naszej pani doktor. Zdecydowanie polecam wszystkim!!!
Bardzo polecam gabinet dr Depy-Misiudy, w którym można liczyć na pełen profesjonalizm i precyzję . Satysfakcja gwarantowana ☺️

dr n. med. Andrzej Międlar

Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
35-301 Rzeszów

Doktor Międlar uratował mi życie. Gdyby nie jego natychmiastowa i profesjonalna pomoc w środku nocy gdy pękła mi tętnica wątrobowa i straciłam mnóstwo krwi, dawno by mnie nie było. Operacja trwała 4 godziny. Dziękuję po prostu. Do tej pory inni fachowcy pytają, kto dokonał takiego cudu. Ania K.

lek. dent. Barbara Omiotek-Dziadosz

al. Niepodległości 3/2
35-303 Rzeszów

Od 15 lat z panią doktor leczę całą rodzinę. Fachowa wiedza, rzetelność, uprzejmość to cechy, które pani doktor na pewno posiada. Cena usług stomatologicznych nie wygórowana.

lekarz Władysław Jasiński

ul. Mikołajczyka 12 lok. 91
35-209 Rzeszów

Mój dentysta od ponad 20 lat. Nigdy mnie nie zawiódł. Nigdy się nie czeka na wizytę w poczekalni, dokładny, niedrogi. Robi wszystko by ratować każdego zęba.
Opinia dodana przez: i
Byłam zupełnie przypadkowo na wizycie u dr Pasternaka i czułam się jak w Szpitalu w Leśnej Górze 🙂 zostałam: zbadana, poinformowana, uzyskałam odpowiedzi na moje pytania. Pan Doktor poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowalam, mimo że to nie była prywatną wizyta. Doktor z powołania! Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Renata

lek. dent. Michał Palczak

NZOZ "PALOMED"
Juliusza Słowackiego 11
35-060 Rzeszów

Lekarz bardzo profesjonalnie i rzeczowo skonsultował przypadek drogą mejlową na podstawie zdjęć RTG. Ocena była wyczerpująca i pomocna.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Robert Schwarz

NZOZ "MATI-MED"
Stefana Starzyńskiego 5A
35-508 Rzeszów

Pan Robert Schwarz – specjalista chirurgii ogólnej i naczyniowej - to człowiek życzliwy a lekarz znakomity (!) w diagnozie i leczeniu nawet „najczarniejszej” miażdżycy. Szczęśćiarz jestem, bo trafiłem na Pana doktora w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej i dzisiaj nie tylko chodzę, ale mając 70 lat zdrów wykręcam rowerem tysiące kilometrów po Podkarpaciu. Panie Doktorze – dziękuję za odzyskaną radość życia! Zdzisław Dziedzic
Opinia dodana przez: Zdzisław

lekarz Józef Ratajczyk

Zespół Przychodni MSW w Rzeszowie
ulica Krakowska 16
35-111 Rzeszów

Byłem pacjentem tego chirurga kilka lat temu. Miałem problem wzrastającego paznokcia w paluchu u nogi. Pan doktor bardzo mi pomógł. Pod znieczuleniem usunął mi paznokieć. Nie bolało. Uprzejmość, rzetelność, fachowość, rozmowa z pacjentem i spokojne udzielanie odpowiedzi na moje pytania. Tak go zapamiętałem. Polecam 5/5

dr n. med. Zbigniew Małek

Gabinet prywatny Zbigniew Małek
Cegielniana 38/5U
35-310 Rzeszów

Polecam w 100%, każdemu kto ma problem z woreczkiem żółciowym. Operacja przebiegła dobrze, po szybko wracam do zdrowia.

lek. stom. Justyna Sobczyk

Modentus
Paderewskiego 20A, 35-328
Rzeszów

Pani Doktor jest dentystą profesjonalnym, cierpliwym i dokładnym. Korzystam z jej usług od 4 lat i jestem zadowolona ze wszystkich założonych przez nią wypełnień.

lek. dent. Iwona Sławińska-Niedzin

ul. Strażacka 12 D/2
35-312 Rzeszów

Bardzo fajna Pani Doktor do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i stara się zrobić dobrze i bezboleśnie a u dentysty to bardzo ważnie .

lek. dent. Marcin Łukaszewski

Centrum Stomatologii DenTech
ul. Jana i Jędrzeja Śniadeckich 11
35-005 Rzeszów

Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy i konkretny. Miły i życzliwy człowiek. Przyjmuje od ręki w nagłych przypadkach. Wysłucha pacjenta, rozwieje wątpliwości. Bardzo polecam doktora Łukaszewskiego.

lekarz Robert Wojnarowski

Lwowska 74A
35-301 Rzeszów

Bardzo dobry specjalista godny polecenia. Bardzo uczciwy i oddany swojej pracy Pol roku temumiałam operowanie haluksy,doktor Wojnarowski zrobił to perfekcyjnie . Ból do zniesienia , a opieka lekarza bardzo dobra. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Szymon Stankiewicz

Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa
Wierzbowa 14
35-310 Rzeszów

Lekarz godny polecenia, uprzejmy, miły i bardzo rzetelny. Bardzo starannie wykonuje swoją pracę, troszczy się o dobro pacjenta.

lek. dent. Judyta Wiech-Kręblewska

Przychodnia Rejonowa Nr 2 Gabinety Podstawowej Opieki Zdrowotnej
Dębicka 160
35-213 Rzeszów

Bardzo miła, empatyczna, solidna, delikatna, miła i bardzo dokładna w tym co robi. Wśród lasu stomatologów to ogromna miła zmiana na plus. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Stanisław

lek. dent. Ewelina Wójcicka

Rejtana 9
35-326 Rzeszów

Bardzo rzetelna i specjalistyczna opieka. Cały proces leczenia przedstawiony przejrzyście. Człowiek jedzie na kolejne konsultacje z uśmiechem na twarzy. Przy awariach bez problemu pacjent zostaje przyjęty bez kolejki. Polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Łukasz