Centrum Medyczne Suwałki
Ludwika Waryńskiego 41b
Suwałki
Najlepszy lekarz z najlepszym podejściem do dzieci.Oby więcej takich ludzi jak Pan doktor Krzysztof Kirejczyk. Sympatyczny, bardzo pomocny i wszystko dokładnie wyjaśnia. Najlepszy lekarz z jakim kiedykolwiek mieliśmy styczność.
Dental Novum
ulica Minkiewicza 14
Suwałki
Ta Pani nie odmawia nigdy pomocyPani doktor z powołania.Polecam w 1000000000 procentach. Wszystko wyjasni co i w jaki sposób robiła .takze Profesjonalistka w kazdym calu.
Pan Doktor, zdecydowanie lekarz z powołaniem, inteligentny, bardzo fachowy, super atmosfera w trakcie badań i poza nimi, bardzo doświadczony lekarz, dokładnie wszystko tłumaczy, niczego nie bagatelizuje, wręcz przeciwnie, żeby wszyscy lekarze tacy byli....... Byłem u wielu lekarzy, ale tak dobrego człowieka i specjalisty jeszcze nie spotkałem. Ogromnie się cieszę, że trafiłem na doktora. Serdecznie dziękuję
ulica 11-Listopada 3/25
Suwałki
Jestem bardzo zadowolona Pani doktor Beata Karwowska-Bordzio jedyna zajęła się moim problemem z całego serca polecam. Gdzie już miałam krwiomocz częste zapalenia itp. Wcześniej leczyłam się w poradni USK Białymstoku wizyta 2-3 minuty i następny żadnych badań gdzie jechałam z Augustowa.
Zamojska 8
Suwałki
Wszystkie zabiegi przeprowadził bardzo dokładnie i komfortowo. Usuwanie, leczenie, czyszczenie- przebiegały bezboleśnie. Zawsze wyczerpująco przedstawia stan uzębienia i koszt leczenia. Do tego stwarza miłą atmosferę rozmową i dobrym poczuciem humoru. Specjalista z ogromnym doświadczeniem. Jako wieloletni klient jestem bardzo wdzięczny i szczerze go polecam.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Suwałkach
ulica A. Mickiewicza 11
Suwałki
Lekarz nie interesuje się pacjentem, mimo, że pacjentka przychodzi z bólem, dretwieniem i zaczerwienieniem nóg, nie przepisuje żadnych innych lekarstw, mimo, że poprzednie nie pomagają. Na prośbę pacjenta o skierowaniu na doplera kończyn dolnych, twierdzi, że można to zrobić prywatnie i nie chce wypisać skierowania, mimo że takie badania były robione wiele lat temu, czyli trzeba tylko chodzić prywatnie, mimo pracy w zawodzie nauczycielskim przez 30 lat i opłacania składek …
Nie polecam. Dwa ubytki naraz zaleczone w ekspresowym tempie. Nie dostałam wody do popłukania jamy ustnej. Pan Doktor wklejał mi materiał palcem, nie założył kształtki( nie wiem, jak to się nazywa). Zęby nie zostały spolerowane, są szorstkie. Między zęby nie mogę włożyć teraz nitki dentystycznej. Tuż przy dziąśle widać koniec sztucznego materiału ( jakby skorupa zęba). Tak nie można.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medica Vision Elżbieta Jabłońska-Szadkowska
ulica Noniewicza 93/13
Gabinet Psychiatryczny