{'id': 22335, 'name': 'Żory'} Stomatolog
                                       lek. dent. Bartłomiej Makowski

lek. dent. Bartłomiej Makowski

Bałdyka 14
44-240 Żory

Jeszcze nigdy mnie coś takiego nie spotkało w życiu, pojechałam na umówioną wizytę 45 km, Gdy weszłam do gabinetu była tylko pomoc dentystyczna, po chwili przyszedł pan doktor Bartłomiej Makowski , ani be ani me, zapytał się co robimy, mówię, że wypadły mi plomby i chciałam je uzupełnić, pooglądał, pooglądał i podał znieczulenie, założył mi ślinociąg od razu go przesunęłam bo był za daleko, doktor mnie okrzyczał, że on wie …
Opinia dodana przez: w
{'id': 22335, 'name': 'Żory'} Stomatolog
                                       lek. dent. Artur Woźniak

lek. dent. Artur Woźniak

Stomatologia WOŹNIAK - stomatologia mikroskopowa, implanty, medycyna estetyczna
Osiedle Księcia Władysława 27
Żory

Polecam gabinet stomatologiczny Favedent, leczyłem zęby kanałowo pod mikroskopem, dr Woźniak dokładnie wytłumaczył mi na czym będzie polegało leczenie. Uratował mojego zęba, bardzo dziekuję calemu zespołowi.

lekarz Jacek Machalica

44-240 Żory

Super specjalista. Bardzo uprzejmy lekarz odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Po jego operacji żylaków prawej nogi w 2018 r ani śladu po zabiegu.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Mustafa Al-Abssi

NZOZ "Eskulap" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 700-lecia PU 15
44-240 Żory

Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm. Podejście do pacjenta na medal. Lekarz z powołania. Dziękuję za poświęcony mi czas i wyjaśnienia.
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Anna Stańczyk-Franiel

Przychodnia "Elmed" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Powstańców Śląskich
44-240 Żory

Pełną empatii,zrozumienia ,kompetentna ,rzeczowa. B.dobry Specjalista z podejściem do Pacjenta. Z doświadczeniem. Lekarz z sercem. Z powołania. B.polecam.
Opinia dodana przez: Barbara Maria
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pani Doktor, wizyta przebiegła profesjonalnie i przyjemnie. W końcu mam piękny uśmiech.

lekarz Grzegorz Kielan

44-240 Żory

Dziękuję, Panie Doktorze, za skuteczne leczenie. Skuteczne usunięcie dużej torbieli włosowej. W dniu zabiega już mogłem siedzieć i chodzić, gdyż inny chirurg u którego byłem przed tym zapowiadał że będę leżał co najmniej dwa tygodni.
Opinia dodana przez: W

lek. dent. Mirosław Podolski

Ortodonta, Protetyk

prywatny gabinet stomatologiczny, współpraca z NFZ
os. Pawlikowskiego 14 A
44-240 Żory

Do Pana Doktora trafiłem z naprawdę beznadziejnym stanem zdrowia. Począwszy od trafnej diagnozy i wdrożeniu leczenia, aż do etapu gdy goiły się moje rany po zabiegu Pan Doktor codziennie kontrolował przebieg leczenia, czy jest wszystko okej i nie wziął za to ani złotówki za codzienne kontrolę. I jako człowiek i jako lekarz kompetentny, uprzejmy oraz bardzo kulturalny. Świetnie wyrywa, dobrze szyje rany oraz zawsze dba o dobro pacjenta. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Janusz Pabian

Osińska 2
Żory

Najlepszy chirurg jakiego znam. Byłem operowany przez doktora miesiąc temu i po tygodniu nie było śladu po chorobie. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Jerzy Ataman

Osińska 2
Żory

Jerzy Ataman ; lekarz - doktor - chirurg. B.dobry chirurg ! niestety , taka jest prawda ; sam sprawdziłem...na sobie.Kiedyś...może to było z 14- 15 lat temu.... Umówił "się" ze mną na termin (tak lakonicznie...) i.... był ! Usunął - wyciąg dość duże dziadostwo mi , które mnie uwierało...., b.dokuczało jak siedziałem na brzuchu. Skąd to było..? Pan Bóg raczy wiedzieć...(parę ładnych lat !). Chyba już nie pracuje w Katowicach …
Opinia dodana przez: Tadeusz
Rewelacyjny stomatolog! Uratował moje zęby, którym nikt nie dawał już szans. Jeśli problem jest złożony, jasno przedstawia dostępne możliwości leczenia, robi tomografię na miejscu. Leczenie naprawdę nie boli. Dotychczas nie zdarzyło się, żeby jakikolwiek ząb wyleczony u niego wymagał ponownej wizyty. Pan Grząśko jest niezwykle spokojny, uprzejmy i punktualny. Polecam każdemu, zwłaszcza osobom, które mają przykre doświadczenia stomatologiczne.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Jan Muchowicz

Boryńska 48d
Żory

Pan Doktor to niezwykle profesjonalny i empatyczny chirurg. Zabieg korekty uszu przebiegł bezproblemowo, a cały proces – od konsultacji po wizyty kontrolne – dawał poczucie pełnego bezpieczeństwa. Lekarz cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania i dokładnie wyjaśniał każdy etap leczenia. Efekt zabiegu przerósł moje oczekiwania. Z pełnym przekonaniem polecam.

lekarz Artur Lejtman

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" sp. z o.o.
ulica Władysława 27
44-240 Żory

Bardzo dobry chirurg. Miły, spokojny. Usunął mi 2 kaszaki tak, że nawet nie ma po nich śladu. Polecam.
Opinia dodana przez: Jarosław

Małgorzata Ucher

Ortodonta, Stomatolog

ul. Kościuszki 1a
44-240 Żory

Nie polecam, podejście do pacjenta fatalne, stracilam tylko czas, kiedy udałam sie na wizyte do tej pani.

Grzegorz Kotusz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MULTI-MED" Sp. z o.o.
44-240 Żory

A ja tam polecam Pana doktora. Szybkie terminy nie trzeba czekać po 3 4 miesiące jak w innych przychodniach. Zazwyczaj ok 2-3 dni i miałam wizytę. Za każdym razem wszystko wytłumaczył, zbadał, przepisał leki które pomogły w danym problemie.
Opinia dodana przez: AGA

lekarz Grzegorz Biolik

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" sp. z o.o.
ulica Władysława 27
44-240 Żory

Pan doktor poświęcił mi sporo czasu. Przeprowadził badania, wszystko wyjaśnił, pokierował. Mam zaufanie do jego kompetencji. Wizyta odbyła się w ramach NFZ. Czekałam na nią około 1,5 roku i to jedyny minus. Polecam tego lekarza.

lekarz Wojciech Zimmer

44-240 Żory

Lekarz niemiły, brak empatii, nie rozumie pacjenta który ma bóle i potrzebuje pomocy specjalisty. Odmawia wykonania zabiegu który okazało się po czasie uratował życie mojemu mężowi po tym jak trafił do szpitala.

lek. dent. Wiesław Purol

Chirurg stomatolog