dr n. med. Tomasz Gach

Chirurg ogólny, Proktolog

Medicina
Grzegorzecka 67c

Doktor Gach wykonywał u mnie biopsję cienkoigłową w SCM clinic. Bałam się tego badania, ale lekarz okazał się tak miły, że rozładował cały stres i myślę, że badanie wykonał najdelikatniej jak mógł. Do tego spodobało mi się jego podejście, konkretny, merytorycznie odpowiedział wszystkie moje pytania. Rekomenduje.
Opinia dodana przez: Jola

dr n. med. Joanna Bartlewicz-Wójcik

Chirurg naczyniowy

ulica Słoneczna 32
33-100 Tarnów

Bardzo jestem zadowolona z wizyt jak i z samego zabiegu usuwania żylaków u Pani dr Bartlewicz - Wójcik. Bardzo pomocna pani doktor, wszystko wytłumaczyła dokładnie, w szpitalu była bardzo dobra opieka. POLECAM Panią Doktor w 100%.

lekarz Stanisław Drelichowski

Chirurg ogólny, Radiolog

Mińska 6

Pan dr Stanisław Drelichowski to przede wszystkim wspaniały człowiek i doskonały fachowiec w swojej dziedzinie, który wyleczyl mnie z głębokiej zakrzepicy kończyny górnej, za co jestem bardzo wdzięczny i ciesze sie bardzo, że trafiłem do tego lekarza. Tak więc zdecydowanie polecam tego Pana wszystkim, którzy do niego trafią w przyszłości lub wahają się w wyborze do kogo się zgłosić, gdyż jego wiedza i podejście do tematu są bezcenne.
Opinia dodana przez: paffeu600

lekarz Wojciech Durek

ulica Bacciarellego Marcelego 10b/8

Badanie gastroskopii, polecam Pana doktora .Super lekarz -super człowiek wszystko wytłumaczył po kolei. Lekarz z powołania

dr n. med. Paweł Pyka

Chirurg onkolog

Prywatna Praktyka Lekarska
58-309 Wałbrzych

Bardzo dobry lekarz o dobrym sercu i bardzo wysokiej kulturze. Bardzo kompetentny, zatroskany o pacjenta i oddany temu co robi. Pracuje i leczy tak , że wraca nadzieja i wiara. Ważne jest poczucie bezpieczeństwa, które się odczuwa przy doktorze.Cały Jego Zespół i oddział jest na najwyższym poziomie.

lekarz Arkadiusz Konsek

Rybnik ul. Cmentarna 39
44-200 Rybnik

Bardzo dobry lekarz. Pomógł mi bardzo, a njważniejsze to że odzyskałam zdrowie i chęć do życia dzięki Panu doktorowi.
W dniu 31 października 2017r. w szpitalu MSW i A w Gdańsku byłam operowana przez pana dr Tomasza Osękę. Wspaniały lekarz, bardzo miły, wszystko mi wytłumaczył przed i po operacji. Jest to lekarz, którego warto polecić. Rzadko spotykamy takich lekarzy na swojej drodze podczas leczenia.
Opinia dodana przez: JUSTYNA KLUGE

lekarz Konrad Woronowicz

Chirurg naczyniowy

Wielospecjalistyczny Szpital w Nowej Soli
Chałubińskiego 7
67-100 Nowa Sól

Wspaniały, empatyczny człowiek. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Fachowa wiedza, dobrze postawiona diagnoza i umiejętność komunikacji z pacjentem w dziedzinie medycyny to podstawA. Pan doktor posiada wszystkie te cechy. Polecam.
Opinia dodana przez: Danuta M-S

lekarz Marek Czwarno

Chirurg ogólny, Urolog

Mickiewicza 52, parter, gab.nr 4
Sandomierz

Świetne miejsce. Rewelacyjna rejestracja- Pani oddzwania, nic na czas, indywidualne podejście. Lekarz - ekstra empatyczny i cierpliwy. Długo tlumaczy, rozumie że starsi nie słyszą i nie wszystko rozumieją. Robi USG. Ceny normalne w porównaniu do wywindowanwgo Pana ordynatora S. Przyjęcie punktualnie, ale pacjentów nagłych traktuje prio. Nadzieja mało empatycznej służby zdrowia
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Jan Gawur

Chirurg stomatolog, Ortodonta

DENS Jan Gawur
Krakowska 55
97-500 Radomsko

Wyobraźcie sobie sytuacje ze tracicie jedynkę podczas wypadku przy samym korzeniu ,udałem się niedaleko obok Pana Jana gabinetu "ząb do wyrwania" takie słowa usłyszałem i do tego wyliczenia rzędu 6 tyś złotych mowie świetnie ale pisze się ( no bo jak chodzić bez jedynki ?) został wyrwany mi korzeń zęba (ból jak cholera co okazało się później że znieczulenie było dla dzieci a gdzie facetowi co waży kolo 90 kg …
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Cezary Łoziński

Wielkopolskie Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
Garbary 15

Rzeczowy konkretny najlepszy specjalista !!!! Zespół w szpitalu , Pani Wrzesien cudowni!!! Szczerze polecam...juz tylko kontrole mi pozostały ..Barrett usuniety!!!!! to jedyny specjalista w tym przypadku!!!Dziekuje
Opinia dodana przez: Arleta

lekarz Paweł Kundera

ul. Nowa 27/2
25-376 Kielce

Pan doktor to lekarz z powołania. Niedość, że wspaniały człowiek to genialny specjalista. Dziękuję serdecznie za udaną operację przepukliny i za poświecony czas podczas dochodzenia do pełnej sprawności. Polecam z czystym sumieniem wszystkim wahającym się
Opinia dodana przez: Paweł

dr n. med. Agnieszka Makówka

Nefrolog, Transplantolog

Salve
A.Struga 3

Super doktor. Ladna sympatyczna ale kiedy potrzeba potrafi postawić do pionu.Bardzo konkretna i fachowa.Lecze się u niej juz kilka lat i kazde spotkanie z Nia to czysta przyjemnosc.
Opinia dodana przez: Jerzy

dr Jarosław Bigaj

Chrzanów

Polecam całym sercem tego lekarza bo jest po prostu wspaniały :) Szkoda jednak że Pan doktor chce odejść z poradni chirurgicznej to będzie wielka strata... Krystyna

lek. dent. Maria Bereznowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Ul.Jagielońska
Zakopane

Z całego serca polecam. Pani Doktor świetny specjalista i cudowny człowiek. Potrzebowałam pomocy i Pani Doktor przyjęła mnie tego samego dnia. Dziękuję za pomoc.

dr Łukasz Gawroński

26-600 Radom

To specjalista ,lekarz z ogromnym sercem,empatią i powołaniem.Moim zdaniem najlepszy chirurg, proktolog w Radomiu.Cierpliwy,słuchający pacjenta, z ogromnym doświadczeniem i precyzją.Dzieki niemu mogę normalnie siedzieć,pracować i funkcjonować.

lekarz Radosław Kowalewski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
Nowy Świat 11C
15-453 Białystok

Radosław Kowalewski: Człowiek który potrafił odmienić ludzkie życie. Od kilku lat cierpiałam na niedokrwienie prawej kończyny dolnej- niedrożność tętnicy udowej wspólnej i powierzchniowej (skutek uboczny po radioterapii). Wysokiej klasy specjaliści/naczyniowcy starali się mi pomóc. Kilkakrotnie robiono mi operacje. Efekty były krótkotrwałe. Ostatnia operacja 05.11.2021 zakończyła się niepowodzeniem. Ze szpitala wypisano mnie "stan bez pogorszenia--nie udało się poprawić ukrwienia.” Odczuwałam potworne bóle. Stopa zimna, palce białe jak u trupa... Byłam skazana …
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Przemysław Ciepiela

Gabinet Chirurgiczny Remedi
Wojska Polskiego 28A
25-377 Kielce

Młody lekarz o ogromnej wiedzy, profesjonalista, fachowiec, a przy człowiek o wysokiej kulturze osobistej, sympatyczny i cierpliwy.

lekarz Mohsen Nasher

ulica Poselska 52
63-000 Środa Wielkopolska

Wspaniały lekarz z powołania.Zostalam od razu otoczona opieką guz, piersi szybko usunięty .Człowiek o wielkiej kulturze i wysokich kompetencjach. Dziękuję za wszystko
Opinia dodana przez: Ewa.K.

lekarz Krzysztof Dzwoniarkiewicz

Stachura Gabinety Lekarskie
Sportowa 9B
88-160 Janikowo

Polecam z całego serca , doktor z powołania . Miły , uprzejmy i pomocny . Dba o pacjenta na każdym etapie leczenia . Czułam się zaopiekowana od pierwszej wizyty , wszystko wyjaśnione .Pan doktor odpowiada na każde nurtujące pytanie. Jeszcze raz dziękuję , za wykonany zabieg i całkowity etap leczenia .
Opinia dodana przez: Klaudia P