Pan Doktor Leszek Oklesiński zdecydował i szybko zoperował mój wyrostek robaczkowy, który już spowodował zapalenie otrzewnej. Jestem mu niezmiernie wdzięczna za fachową i uprzejmą opiekę i takie subtelne doglądanie mnie na sali. Jestem wdzięczna i z całego serca polecam Pana Doktora😍.
Lekarz z dużym doświadczeniem i ogromną wiedzą o leczeniu oraz człowieku i jego naturze. Poważnie traktuje pacjenta i jego problemy. Rozwiązuje je doskonale! Wspaniały chirurg i świetny psychoterapeuta. Odpowie na każde pytanie. Stawia na nogi!!! Wie, co ważne. Nie lubi głupoty ludzkiej!!!
Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A
Bardzo kompetentny i przemiły lekarz. Fachowiec. Byłem na wizycie w LuxMed. Tydzień po poważnej rekonstrukcji stawu kolanowego. Niepokoiły mnie pewne objawy. Zostałem kompleksowo zbadany. Przepisane leki , zmieniony opatrunek. Moje obawy zostały rozwiane. Mogłem pytać i otrzymywałem jasne, konkretne wyjaśnienia. Bardzo dobra komunikacja na linii lekarz - pacjent. Empatia i fachowość. Polecam Pana Doktora.
Centrum Medyczne "MEDHOUSE"
ulica Radlińska 68
Wodzisław Śląski
Pan Paweł to godny polecenia specjalista - do którego nie trafiłam przypadkowo - a z polecenia innego lekarza (do którego mam pełne zaufanie ). Czułam się przez Pana Pawła ,, zaopiekowana „ a co istotne po zabiegu usunięcia żylaków - ZERO bólu . Serdecznie polecam !
W wieku 62 lat „przydarzyła” mi się przepuklina pachwinowa. Z racji, że nie często miałem dotychczas do czynienia ze służbą zdrowia było to dla mnie szczególnie przykre przeżycie. Z pewną obawą udałem się na wizytę u Pana Doktora. Okazało się, że niepotrzebnie. Od pierwszego spotkania z Panem Doktorem w przychodni do wypisu ze szpitala wszystko przebiegło wręcz perfekcyjnie. Wspaniały kontakt, precyzyjnie wyznaczony i dotrzymany termin przyjęcia do szpitala. Pobyt w …
ulica Garncarska 1
Doktor Łobaziewicz jest chirurgiem onkologiem, ale kiedy przedstawiłem zupełnie inny problem (poważna infekcja stopy, która narastała od siedmiu tygodni) od razu podjął działania, zmienił sposób opatrywania rany i dał mi kilka dobrych rad. Teraz, na drugiej wizycie sześć dni później, dr Łobaziewicz wyciął tkankę martwiczą (to była gangrena!) i stopa została wyleczona. Następnie podniósł swój smartfon i skierował mnie do innego specjalisty na natychmiastową wizytę, aby upewnić się, że nie …
Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie
ulica Szpitalna 45
Z całego serca dziękuję Panu Docentowi Mariuszowi Kasprzykowi za wspaniałą opiekę od momentu diagnozy, przez cierpliwe i życzliwe zaznajomienie mnie z istotą mojej choroby i sposobem operacji, a nade wszystko za profesjonalny, pomyślny i szczęśliwy przebieg operacji oraz dalszą opiekę. Życzę pacjentom torakochirurgicznym aby znaleźli się pod opieką Pana Docenta Kasprzyka w drodze po odzyskanie zdrowia i sił. Janina Krzyczyńska - pacjentka
ulica Głogowska 107/109
Bardzo miły i rzeczowy stomatolog. Poleciła mi go moja szwagierka i lepiej trafić nie mogłam. U dr Allecou miałam leczenie kanałowe i wstawiany implant i naprawdę złego słowa nie mogę powiedzieć. Wszystko miałam wyjaśnione, zawsze znałam cenę, nigdy nie było żadnego nieporozumienia. Mogę polecić.
Staszica 25
Ostrów Mazowiecka
Od lat jestem pacjentką Dr QARASHOULI , profesjonalista w swoim fachu, lekarz naprawdę godny polecenia. Za każdym razem będąc na wizycie jestem zachwycona podejściem pełnym życzliwości i zrozumienia. Opieka stomatologiczna na najwyższym poziomie. Zadowolona w 100%. Serdecznie polecam!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SONOMED"
ul. Pocztowa 28U/2
Człowiek, który jest stworzony do bycia lekarzem. Wzór i autorytet. Profesjonalista, pasjonat, pełen empatii i troski o pacjentów, wizyty są jak plaster na skołatane strachem serce. Pacjent po wizycie mimo że schorowany, czuje się od razu zdrowszy. Jak dobrze, że miałam to szczęście trafić do Profesora.
Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego "MEDITRANS"
ulica Poznańska 22
Dziś 20.10.25 trafiłam na SoR i bardzo jestem szczęśliwa że trafiłam na tak dobrego lekarza. Miałam zabieg po drenażu ropnia i pszetoki Pan doktor był miły i delikatny, wszystko wytłumaczył, zdecydowanie Człowiek na swoim miejscu. W takich sytuacjach bardzo dużą rolę ma podejście lekarza , jego wiedza i doświadczenie. Wszystko było na 11 z 10. Na SOR trafiają ludzie z problemami zdrowotnymi i niemal ważne jest odczuwać że tobą NAPRAWDĘ …
Białostocka 9/53
Polecam z całego serca Panią doktor. Od razu wzbudziła we mnie zaufanie, jest przemiła i profesjonalną osobą. Wyrywała mi dr ósemkę. Nie sądziłam że będzie to tak szybko i bezboleśnie (a byłam bardzo wystraszona) zresztą jak za każdym razem na fotelu u stomatologa. Teraz w ciemno można iść ze spokojem w sobie to tak złotych rąk które ma Pani dr Joanna 🙂 oby więcej takich lekarzy w Polsce .
Mialam u pana doktora operacje plastyki moczowodu. Mam 65 lat. Jestem cala i zdrowa. Pan doktor jest po prostu mistrzem w swoim fachu. Blyskawicznie na podstawie tomografii komputerowej zdiagnozowal moj przypadek i na pierwszej wizycie powiedzial ze szczegolami jaka operacje trzeba mi zrobic.Jestem 2 dni po operacji juz w domu z pelna dokumentacja i zaleceniami.Wiedzialam ze Polacy sa genialni jezeli kochaja to co robia ale nie wiedzialam ze bede miala …
Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62
Profesor A. Jeziorski jest wybitnym fachowcem . Jest człowiekiem, pełnym życzliwości i taktu, o wysokiej kulturze osobistej. Oddział , którym kieruje działa na bardzo wysokim poziomie. Pracujący tam personel traktuje pacjentów indywidualnie dając o ich zdrowie fizyczne i komfort psychiczny. Zarówno lekarze jak i pielęgniarki traktują pacjentów z życzliwością i szacunkiem. Wdzięczne pacjentki (operowane 16 września przez Doc. Nejca) Beata KM i Halina T
Właśnie jestem po operacji tarczycy. Szpital, w którym pracuje pan doktor to miejsce godne polecenia. Całej ekipie serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę, przemiłą atmosferę i profesjonalne podejście do pacjentów, a Panu Doktorowi Naglakowi i jego zespołowi towarzyszącemu przy opetacji dziękuję szczególnie za poczucie humoru i doskonale wykonaną robotę.
Lekarska Spółka Partnerska "Chirurgia"
Białystok, ul. Choroszczańska 24
Białystok
Bardzo dobry lekarz, godny zaufania, . Krępujące badanie i zabieg, zostało wykonane szybko, sprawnie i bezboleśnie. Bardzo dziękuję.