lek. med. Marek Piwowarczyk

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1

Mając doświadczenie ze szpitalami w USA przez prawie 30 lat, muszę stwierdzić, że dr. Piwowarczyk jest lekarzem klasy światowej, jeśli chodzi o swoje umiejętności w operowaniu tętniaka aorty brzusznej. Kontakt z pacjentem - wysoka kultura osobista, jasne określenie zagrożenia przedoperacyjnego i sposobu jego usunięcia. Ocena schorzenia i wskazania - bardzo fachowa. Operacja - wykonana precyzyjnie i fachowo. Kontakt pooperacyjny - umiejętność wytłumaczenie pewnych dolegliwości pooperacyjnych i troska o pacjenta. Tacy …
Opinia dodana przez: WK50

lekarz Janusz Karczewski

Chirurg dziecięcy, Ortopeda

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy w Olsztynie

Bardzo dobry ortopeda, w listopadzie 2017r. wykonał u syna zabieg wydłużenia ścięgien Achillesa w Wojewódzkim Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie, wszystko poszło bardzo dobrze, zabieg udany, nawet nasz fizjoterapeuta jest zachwycony wynikiem. Na późniejszych kontrolach doktor był miły i dokładnie wszystko tłumaczył. Syn ma końskostopie spastyczne. Zwiedziliśmy z nim "Maków i Kraków", miał zastrzyki z botuliny, gipsowane stopy, ortezy, rehabilitacja. Nic nie pomagało, dopiero pomógł zabieg wykonany przez dr Karczewskiego.

dr n. med. Marzena Prokopowicz

Interhem Poradnie Specjalistyczne
Choroszczańska 24
15-732 Białystok

Bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie.Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę nad naszym mężem i ojcem Ś.P.Mikołajem Godunem.Zawsze służyła nam pomocą czy to na oddziale w szpitalu czy w przychodni. Nigdy nie odmówiła pomocy.Pani doktór serdecznie Pani dziękujemy. Wszystkiego najlepszego.

lekarz Tomasz Śluzar

Chirurg ogólny, Transplantolog

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Polecam gorąco, prawdziwy profesjonalista, opiekujący się pacjentem do zakończenia leczenia. Jestem miesiąc po zabiegu przepukliny, czuję się świetnie, zero komplikacji.

lekarz Jarosław Knapiak

ul. Sobieskiego 10A/gab. 6
84-230 Rumia

Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Miły ,ma podejście do pacjenta . Wytłumaczy wszystko i doradzi co dalej.

lekarz Wiesław Urbanowicz

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Dziękuje doktorze za uratowanie nerki jakieś 16 lat temu, gdzie większość sugerowała usunięcie nerki, Pan się podjął wyzwania i uratował, miałem kilka reoperacji ale to były czyniki zewnętrzne na które nie miał Pan wpływu, pamiętam szczególnie jedną reoperacjie kiedy operował mnie Pan mimo że miał 40 stopniowo gorączke ale nie podał się Pan i po 6 godzinej operacji wszytko było w porządku Nefrolog powiedział że daje tej nerce dwa lata …
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Agnieszka Fliszkiewicz

Chirurg dziecięcy

Mazowiecki Szpital Specjalistyczny
Juliana Aleksandrowicza 5
26-600 Radom

Pani Doktor, to profesjonalistka w swojej dziedzinie. Zarówno Ona, jak i Jej zespół powodują, że pacjent czuje się zaopiekowany, a jego opiekunowie są bardzo dobrze o wszystkim poinformowani. To wycisza i uspakaja pacjenta i rodzinę. Na oddziale planuje przyjazna atmosfera.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wizytą u Pani Doktor. Można było odczuć, że ta Pani jest na właściwym miejscu i przede wszystkim można odczuć , że Pani jest lekarzem z powołania. Wiedza jaką otrzymałem została mi przekazana bardzo czytelnie i zrozumiale, mimo dość trudnej terminologii :) Bardzo polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Paweł Pyziołek

Jana III Sobieskiego 13 lok. 25
96-100 Skierniewice

Konkretny, fachowiec w swojej dziedzinie, bylem kolejny raz po kilku latach, przy pierwszej wizycie trafiona diagnoza i kierunek leczenia, godny polecenia.

lekarz Leszek Michalak

Szpital Powiatowy w Jarocinie Sp. z o.o.
ulica Szpitalna 1
63-200 Jarocin

Pan doktor Leszek Michalak specjalista najwyższej klasy w dniu 04.04 2022 miałem operację odtworzenia ciągłości przewodu pokarmowego po dwuletniej ileostomi Pan doktor posiada ogromną wiedzę i umiejętności w zakresie chirurgii Czuję się dobrze i polecam lekarza Bardzo dziękuje też Doktorowi Abdullahi Szaf Za wsparcie przy zabiegu Dziękuje bardzo Pacjent

lekarz Tomasz Nitoń

Orkana 18 B/15 A

Bardzo spokojny, życzliwy i bardzo kompetentny lekarz. Uratował mnie z niemałej chirurgicznej opresji jakim było uwięźnięcie przepukliny. Spokojnie wszystko tłumaczy, ma dobre podejście do pacjenta i przede wszystkim czuć, że naprawdę się przejmuje i angażuje. W jego rękach czułam się bezpieczna i odpowiednio zaopiekowana.
Wspaniały lekarz! Zawdzięczamy mu życie naszego syna. W środku nocy w ciężkim stanie trafił do szpitala po wypadku gdzie dyżur miał akurat Pan Doktor. Dzięki jego zaangażowaniu i operacji nasz syn przeżył ma usuniętą śledzionę i powoli wraca do pełni sił. Wspaniały i empatyczny lekarz dziękujemy serdecznie!
Opinia dodana przez: Aneta i Mirosław

lekarz Paweł Sobieszczuk

Sportowa 3
Marki

Bardzo miły i sympatyczny CZŁOWIEK.Wytłumaczył co trzeba, zaordynował leki. Pewna ręka, fachowe podejście. Polecam tego lekarza z całą stanowczością.

lekarz Mirosław Teplicki

Chirurg naczyniowy

Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
37-500 Jarosław

Wszystko w najlepszym porządku ! Może służyć za przykład dla młodych lekarzy !!!

dr n. med. Marian Milewczyk

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Topolowa 69
26-110 Skarżysko-Kamienna

Bardzo miły, życzliwy i przede wszystkim kompetentny lekarz. Błyskawicznie wyznaczone wizyty, przeprowadzone badania, konsultacje itd. Co w przypadku ludzi chorych jest bardzo ważne tak samo jak dobra rada i słowo której pan dr udziela.
Opinia dodana przez: Urszula

dr n. med. Zbigniew Michniewicz

Chirurg onkolog

ulica Szeroka 25
87-100 Toruń

Dr. Michniewicz operował mnie, gdy mialam raka piersi. Na podstawie mamografi/tylko spojrzal/ postawil diagnoze, ktorą w 100% potwierdzila sie, gdy dostalam wynik histopatologiczny. Konkretny, rzeczowy i dbajacy o pacjenta.Blizna po operacji "ładna".

lek. dent. Magdalena Świąder-Ziętara

Chirurg stomatolog, Protetyk

Centrum Skrzat
Rumiankowa 55 / 2C

Od czsu kiedy zdecydowałem się leczyć zęby u p. doktor, skończyły się moje z nimi problemy. Najpierw kompleksowe leczenie, a teraz przeglądy raz w roku i ew. drobne zabiegi. Pani Doktor jst wyjątkowa, ma niesamowite umiejętności i jeszcze coś co czyni że leczenie jest nadwyraz skuteczne.

lekarz Jerzy Ogłuszka

Chirurg onkolog, Onkolog

Bełchatów

Lekarz wytłumaczył mi na czym polega choroba taty i jakie mogą być dalsze etapy. poświęcił mi bardzo dużo czasu, był uprzejmy, pokierował dalej do przychodni i co mam dalej robic.
Wspaniały lekarz ! Moja mama miała operację tarczycy przeprowadzona przez Pana Doktora i czuje się wspaniale . Pan Doktor ma wspaniałe podejście do pacjenta , poświęca mu wolną chwilę , a przy tym jest niezwykle miłym i ciepłym człowiekiem. Prawdziwy lekarz z powołania .

lekarz Marek Bieryło

ul. Mikołajczyka 12 lok. 91
35-209 Rzeszów

Pan Doktor jest bardzo dobrym specjalistą z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Jest kompetentnym chirurgiem, który na wszystkie pytania udziela odpowiedzi i wszystko dokładnie tłumaczy. To bardzo życzliwy, odpowiedzialny, miły i uczciwy człowiek. Chciałam podziękować Panu Doktorowi w imieniu swoim i mamy za okazane serce i wnikliwość w badaniu naszego zdrowia. Pod Jego opieką można czuć się komfortowo i bezpiecznie. Z całego serca polecam, to naprawdę lekarz z powołania, który zawsze …
Opinia dodana przez: Alicja