Wrocławska 46 (Medicus)
Jarocin
bardzo pracowity lekarz, kompetentny,odpowiedzialny,opiekuńczy,czasem w nie najlepszym chumorze jak każdy z nas, polecam i oby takich lekarzy było jak najwięcej.
Szpital Pediatryczny
ul. Sobieskiego 83
Bielsko-Biała
"Serdecznie polecam lekarza Jacka Korzonkiewicza. Jest to lekarz z ogromną wiedzą, doświadczeniem i sercem do dzieci. Od pierwszej wizyty czuliśmy się w pełni zaopiekowani – doktor dokładnie wyjaśnił przebieg leczenia, odpowiedział na wszystkie pytania.
Przestrzegam przed tym lekarzem. Mój Tata leczył się u niego przez 17 lat. Na ostatnim badaniu jelita grubego wykonanym w marcu lekarz pobrał próbki polipów. Miesiąc później Tata został przewieziony do szpitala ze względu na krwotok z odbytu a w trakcie operacji wykryto u niego nowotwór wielkości 15 cm. Kilka dni później Tata zmarł. Po śmierci przyszedł wynik badania histopatologicznego potwierdzający brak zmian nowotworowych. Tak naprawdę sprawa nadaje się do …
Stacja Dializ
Mickiewicza 7.
Nakło nad Notecią
Bardzo dobra obsługa pacjenta. Widać że zna się na rzeczy. W razie zabiegu na znieczuleniu można pogadać z lekarzem.
Witosa 6 lok. 1
Maków Mazowiecki
Polecam . Jest to lekarz,który bardzo wnikliwie odczytuje wcześniej zlecone wyniki badań. Zleca wszystkie możliwe badania .Jest skupiony na chorobie pacjenta ,nie musi prowadzić zbędnej konwersacji.Leczę się u Pana Doktora około 8 lat i jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty. Polecam .
SPZOZ Zespół Zakładów Lecznictwa Otwartego i Zamkniętego
ulica Witosa 2
Maków Mazowiecki
Wystawiam najlepszą opinię, dotyczy to zarówno lekarza jak i człowieka. Dzięki poświęceniu i umiejętnościom Pana Doktora jeszcze w czasach pracy w klinice na Banacha w Warszawie mojemu Tacie zostało darowane 20 lat życia. Po zakończeniu hospitalizacji wybitni specjaliści próbowali w dalszym ciągu traktować chorobę Taty jako beznadziejną. Byłoby tak, gdyby nie stwierdzenie Pana Doktora "a ja spróbuję". Mozolnie ale po trzech i pół roku nie było ani pałeczki ropy błękitnej …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laboratorium Analiz Lekarskich "MINI-LAB"
Grodkowska 9
Nysa
Kompetentny lekarz. Prawidłowa diagnoza i szybkie rozwiązanie problemu. Wizyta i leczenie w ramach NFZ.
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14
Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Konkretny, rzetelny, rozmowa z nim jak z najlepszym przyjacielem. Muszę nadmienić, że jest osobą niezwykle cierpliwą. Nie wszyscy dają ze mną rady gdyż zadaję mnóstwo pytań często banalnych, tendencyjnych. Polecam Pana doktora i dziękuję za operacje ratującą mi życie
Wspaniały lekarz, doskonały w swojej dziedzinie. Minął zaledwie tydzień od mojej operacji, lecz już teraz wiem że właśnie ten lekarz jest godny polecenia oraz zaufania.... Uważnie mnie wysłuchał i bez problemu odpowiedział na moje wszystkie pytania oraz wątpliwości. Do tego bardzo sympatyczny....
Centrum Usług Medycznych SONOLOGISTIC Obuchowicz Dariusz
ulica Peowiaków 1b
Zamość
Polecam Pana doktora. Konkretny doktor, bez zbędnych ceregieli. Szybki czas oczekiwania na wizytę ( rejestracja do Pana doktora w piątek a wizyta już we wtorek). Pomimo sporej kolejki do Pana doktora to długo nie musiałem czekać. Pan doktor sprawnie przyjmuje Pacjentów i jest bardzo rzeczowy co mi odpowiada. Po zapoznaniu się z wynikami i opisem badania USG od razu wypisał skierowanie do szpitala na operację, Dostałem wszystkie potrzebne dokumenty i …
Epione, Centrum Chirurgii Krótkoterminowej
Ogromnie polecam! Bardzo dobry chirurg z doświadczeniem i wiedzą. W moim przypadku byłam odsyłana przez kilku lekarzy i tylko doktor Kostrz poświęcił czas i zaangażował się w leczenie. Wizyta przeprowadzona w przyjaznej atmosferze, profesjonalna i wyczerpująca. Doktor poświęca tyle czasu, ile potrzebuje pacjent, tłumaczy sposób leczenia, a przy tym wykonuje swoją pracę na wysokim poziomie. Oby więcej takich lekarzy w polskich placówkach.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Topolowa 7
Lublin
Prawdziwy Lekarz Z Powołania . Miałem przyjemność być leczony i prowadzony przez Doktora Sławomira Psujka od sierpnia do końca września 2024 roku . Po zoperowanej u mnie przepuklinie pachwinowej rehabilitował mnie w sposób wyjątkowo profesjonalny i zaangażowany . Szczególna troska o pacjenta to Jego codzienne podejście w tak trudnej profesji-misji . Wizyty odbywają się w swobodnej atmosferze a jednocześnie pełnej troski , empatii i profesjonalizmu . Dziękuję bardzo Panie Doktorze.
Przychodnia ALMED
Stefana Żeromskiego 41a
Sochaczew
Polecam Panią doktor! Zaangażowana w to co robi, jest osoba spokojna dzieki czemu maly pacjent nie denerwuje się na wizycie. Bardzo cierpliwa, a do tego tlumaczy wszystko rodzicowi. Jak dla mnie wiedza, doświadczenie i cechy charakteru wpływają na to, ze po wizycie i teraz w trakcie leczenia czujemy się zaopiekowani przez Panią Doktor.
Bardzo konkretna i kompetentna osoba. Nie owija w bawełnę . W przypadkach gdzie wymaga to konsultacji z osobami specjalizującymi się w danego rodzaju nowotworów odrazu wskazuje gdzie należy się udać. Bardzo kompleksowo podchodzi do badań i ze szczególną ostrożnością. Godna polecenia osoba.
Radarowa 5A
Cudowny lekarz zawsze gotowy pomóc traktuje pacjenta z godnością i szacunkiem. Bardzo dobrze wyjaśnia wszystko dotyczące leczenia nigdy nie odmówiła pomocy.