{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg dziecięcy
                                       dr n. med. Zygmunt Kaliciński

dr n. med. Zygmunt Kaliciński

Chirurg dziecięcy, Kardiochirurg

Centrum Medyczne SOLMEDIS

Świetne podejście do dzieciaków, zadaniowość w codziennych pomiarach ciśnienia, motywacja do leczenia. Fantastyczny lekarz. Polecam Pana doktora. Dziękuję za opiekę nad moimi synami.
Opinia dodana przez: Wanda

lek. dent. Katarzyna Wróblewska-Klapsa

time for Dentist
Olbrachta 126

Najlepszy stomatolog z jakim miałem do czynienia. Do tego specjalista w dziedzinie implantów. Poza tym przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim !
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Wojciech Gdowski

Równa 12

W majówkę byłam z 6 letnią dziewczynką u Pana Wojciecha. Pierwszy raz była u lekarza z urazem ręki i pierwszy raz miała wykonywane rtg. Pan Wojciech był bardzo serdeczny, otwarty i cierpliwy w kontakcie z dzieckiem, dzięki czemu ma bardzo dobre wspomnienia. Tym samym nie obawia się już tego rodzaju wizyt i badań, co bardzo dużo znaczy dla nas, ponieważ znajduje się ona w spektrum autyzmu - w przyszłości, jeśli …
Opinia dodana przez: Aldona

lekarz Robert Bakuła

Chirurg ogólny, Urolog

Studio Odmładzania i Odchudzania Déesse
ul. Bora-Komorowskiego 21 lok. 313

Lekarz empatyczny, yczliwy,uprzejmy,zaangażowany w chorobę pacjenta, komunikatywny,wnikliwy,wysokiej klasy specjalista,uprzejmy, pomocny, posiadający bardzo duże doświadczenie zawodowe.z całego serca polecam. Żaneta Szybisz.

lekarz Adam Ciesielski

Capri 2/22

Lekarz z sercem i kompetencjami. Podejście do pacjenta i empatia. Polecam wszystkim potrzebującym lekarza o tej specjalności chirurgii.
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Anita Borodzicz

Sonaty 6/430

Dr Anita Borodzicz jest chirurgiem pracującym w Poradni Chirurgicznej w Pruszkowie. Na zakrzepicę leczę się już kilkadziesiąt lat ale z taką opieką się jeszcze nie spotkałam. Pani Doktor jest prawdziwym lekarzem z powołania, ponieważ oprócz fachowej wiedzy troszczy się również o swoich pacjentów. Jest osobą niezwykle miłą co w dzisiejszych czasach, w państwowej służbie zdrowia, nie jest zbyt częstym zjawiskiem.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. dent. Paweł Krowiak

Chirurg stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Kartezjusza 2 lok.307

Profesjonalista w każdym calu! Fachowo, kompleksowo i bardzo przyjacielsko. Nie sadziłem ze usunięcie zęba może przebiegać tak gładko i profesjonalnie
Opinia dodana przez: Paweł

lek. stom. Iwona Nasterska

Ivodental
Pod Strzechą 7 lok.12

Bardzo polecam dr Iwonę Nasterską, jest to świetny chirurg, implantolog, periodonta. Przekazuje bardzo klarowne informacje odnośnie stanu zębów. Naprawdę warta polecenia.

lek. dent. Ewa Borowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Cudowna PANI DOKTOR, empatyczna, profesjonalna, uprzejma. Nie spotkałam takiego lekarza w swoim życiu - a trochę już żyję. Polecam.

lekarz Anna Nielepiec-Jałosińska

Chirurg dziecięcy, Lekarz medycyny ratunkowej

Rakietników 25/16

Z całego serca polecam - miły kontaktowy lekarz z ogromną wiedzą. Bardzo dokładnie zrobione usg.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Eugeniusz Kopylov

Chirurg dziecięcy

Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5

Profesjonalny a przy tym bardzo empatyczny lekarz z super podejściem do małego pacjenta. Polecam! Cała wizyty przebiegła w miłej atmosferze, szybka diagnoza i klarowne instrukcje.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Krzysztof Nowosad

dr n. med. Krzysztof Nowosad

Chirurg ogólny, USG

Szpital Lux Med
Puławska 455

wspaniały lekarz, bardzo kompetentny i w dobrym kontakcie z pacjentem.Biopsja gruboigłowa była praktycznie bezbolesna.
Opinia dodana przez: Bogna
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Mariusz Żmijewski

dr n. med. Mariusz Żmijewski

Torakochirurg, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Prawdziwy lekarz z powolania. Pomogl mojemu mezowi nawet kosztem swojego prywatnego czasu. Pan doktor jest kompetentnym, doswiadczonym lekarzem. Dokladnie zapoznal sie z problemem, skrupulatnie analizowal wyniki badan , opisal przyczyne w szerszym kontekscie laczac stan zdrowia meza nie tyko z choroba, ale i stylem zycia jak rowniez praca zawodowa. Wytlumaczyl w jakiej kolejnosci i w jaki sposob trzeba pracowac nad poprawa zdrowia (sylwetki) meza. Jestesmy oboje bardzo wdzieczni panu doktorowi.

lekarz Piotr Myrcha

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Krasińskiego 16 lok. 50

Lekarz rzeczowy, udziela wyczerpujących informacji o przebiegu leczenia i zaleceniach. Kompleksowe podejście do pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Agnieszka Słota

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRIMA-DENT Filia Nr 3
Króżańska 20

Doświadczenie i precyzja razem z uprzejmością i uśmiechem w jednej osobie. Usuwanie ósemki przebiega sprawnie i bez większego bólu. Leczenie kanałowe również. Na miejscu jest RTG więc można sprawdzić co się dzieje z bolacym zębem. Naprawdę pewna ręka p. Agnieszki, przywróci piękny uśmiech. Polecam :)
Opinia dodana przez: Irek

lekarz Sławomir Sławski

Mostowa 20/22/6

Polecam wszystkim usługi dr. Sławskiego. Rzekłbym, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, profesjonalizm, odpowiednia diagnoza, brak jakichkolwiek uwag. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Witold Woźniak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Poradnia stomatologiczno -ortodontyczna
Kondratowicza 8

Miły,kompetentny,godny polecenia, znający się na swoim fachu, dyspozycyjny, potrafi dotrzeć do pacjenta,przed operacją wszystko mi wyjaśnił.Dziekuje
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Lech Oppeln-Bronikowski

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Bardzo kompetentny Pan Doktor. Z ogromną cierpliwością wytłumaczy (zrozumiałym dla pacjenta językiem) przebieg samego zabiegu a także etapy dalszego leczenia. Empatyczna osoba, doskonale wyczuwa obawy pacjenta i potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Zaufałam Panu Doktorowi w przypadku usuwania znamiona w pobliżu miejsc intymnych i była to bardzo dobra decyzja. Rany po zabiegu pięknie wracają do zdrowia, a blizna goi się prawidłowo i estetycznie.

lekarz Konrad Pasek

Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8

Lekarz z powołania, sympatyczny, dokładny i konkretny. Wspaniały chirurg, dba o pacjenta. Opiekuńczy człowiek z sercem.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Piotr Bednarski

dr n. med. Piotr Bednarski

Chirurg ogólny, USG

Medycyna Dąb Warszawa
Białej Floty 8/5U

Polecam tego lekarza, świetny specjalista, pełen zrozumienia. Postawiona diagnoza była bardzo trafiona i pozwoliła na szybkie rozwiązanie problemu.
Opinia dodana przez: Przemysław