dr n. med. Ewa Zielińska-Wyderkiewicz

Alergolog

Złotno 34

Wszystko w porządku, miałem już kilka wizyt u Pani doktor, uprzejma i kompetentna osoba, wyprowadza mnie na prosta po długim czasie gdy bez skutku leczyłem się u innych alergologów.

lekarz Grzegorz Olczyk

Holownicza 3b/4

Nie znajduję słów uznania dla kompetencji i niezwykłego profesjonalizmu Pana dr Grzegorza Olczyka. Postawił trafną diagnozę mojej choroby, a co najważniejsze przeprowadził b. trudną operację nowotworu okrężnicy 08,12,2021 na oddziale chirurgii w Turku, którego jest Kierownikiem. Dzięki skutecznemu leczeniu prowadzonemu przez Pana Doktora szybko wracam do zdrowia. Empatyczny i rzeczowy, bardzo dobry kontakt z pacjentem dający poczucie bezpieczeństwa. Każdemu polecam Pana Doktora Olczyka, to lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Antoni K.

lekarz Mariusz Klincewicz

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Życzliwy, rzetelny oraz konkretny! Od lat Pan doktor pilnuje mnie, żebym robiła badania kontrolne po przebytej operacji :) Polecam!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Elżbieta Paradowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDAX - Pomoc Doraźna
ulica Zielona 29

Właściwy człowiek na właściwym miejscu.mam 100%zaufania do p.doktor. szkoda tylko,że w przycoddni w Andrespol jest tak rzadko...

lekarz Michał Wilczyński

ulica Sienkiewicza 101/109/102

Pan doktor posiada ogromną wiedzę z zakresu okulistyki, wysokie kompetencje i wyjątkową kulturę osobistą, bardzo taktowny wobec pacjentów, z empatią wyjaśnia zagadnienia i problemy medyczne. Ma świetną rękę do zabiegów okulistycznych.

dr Łukasz Leszczyński

BRATERSKA 25

Polecam. Pan doktor spokojnie wszystko wyjaśnia i odpowiada na pytania. Wszystko bez pośpiechu i w miłej atmosferze. Po pierwszej wizycie jestem zadowolona że trafiłam do Doktora.
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Anna Markiewicz-Piotrowska

Internista, Pulmonolog

ulica Sczanieckiej Emilii 4/1

Bardzo dobry lekarz o serdecznym i kompetentnym podejściu do pacjenta. Przede wszystkim kompleksowe podejście do pacjenta. Na pierwszej wizycie skierowanie na różnorodne badani, co pozwoliło na dalsze leczenie. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Dariusz Nowak

Więckowskiego Stefana 63/1

Bardzo dobry lekarz, po obejrzeniu zdjęć RTG i wysłuchaniu mnie, od razu wiedział co mi dolega. Wspaniałe podejście do pacjenta, wszystko wytłumaczył co będzie robił i jak się będę czuć po otrzymaniu leku, nie tracąc przy tym poczucia humoru. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Marzena Madej-Jędrzejczak

al. Politechniki 7

Pani Doktor Madej-Jędrzejczak uratowała moje życie, dlatego też chętnie podzielę się recenzją. Przed przyjściem do Pani Doktor, miałam liczne porady lekarskie, niestety nikt nie miał pomysłu, czasu czy tyle empatii co Pani Doktor. Miałam silne bóle, diagnozowali mnie różni lekarze, aż w końcu udałam się na rutynową konsultację z ginekologiem, podczas której Pani Doktor była bardzo dociekliwa, zostały zlecone mi przeróżne badania i wspólnie probowaliśmy się dowiedzieć, co mi dolega. …

lekarz Michał Chwałkiewicz

Przychodnia PROTETYKI TWARZY
Piękna 41/43

W dniu wczorajszym miałam usuwane włókniaki. Pan dr to pełen profesjonalizm, świetne poczucie humoru ale to jedno to co jest bardzo ważne i to co mnie totalnie uszczęśliwiło to, to czego dziś możemy tylko wśród nielicznych znaleźć i tu nie chodzi mi konkretnie o lekarzy ale o ludzi to człowieczeństwo. Pan dr okazał się nie tylko chirurgiem, który usuwa to co złe. Polecam z całego serca usługi u dr Michała …
Opinia dodana przez: Wiesława

lek. dent. Aleksandra Brylikowska

JMC Medycyna i Stomatologia
Złotno 34

Gorąco polecam Panią doktor. Ogromna wiedza, cierpliwość i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Mateusz W
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Psycholog
                                       mgr Piotr Schwarz

mgr Piotr Schwarz

Psycholog, Psychoterapeuta

Serce i umysł
Siewna 15/606

Wyjątkowo dobry specjalista. Bardzo otwarty i empatyczny. Potrafi pomóc w sposób twórczy, dopasowany do konkretnego człowieka. Poczucie humoru i jego osobiste doświadczenia życiowe ułatwiają kontakt i wzbudzają zaufanie do jego rad i opinii. Nie zastanawiajcie się, szybko się zapiszcie!

lekarz Andrzej Walczak

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Zespół Poradni Kardiologicznych i Endokrynologicznych
dr. Seweryna Sterlinga 1/3

Pan dr A.Walczak to wspaniały i życzliwy człowiek, o dużej empatii do pacjenta. Jego wola niesienia pomocy chorym jest nieograniczona. Stara się w sposób przystępny zaproponować i wyjaśnić proces leczenia, przy czym drugiego człowieka, pacjenta traktuje w rozmowie jak partnera. Jest pod każdym względem profesjonalistą. Jestem wdzięczna Panu doktorowi za zaopiekowanie się moją mamą w jej chorobie, jednocześnie jestem pod dużym wrażeniem takiego podejścia do pacjenta. Dziękuję w imieniu swoim …

dr n. med. Błażej Pruszczyński

Ortopeda dziecięcy

Medeor Plus Szpital Wielospecjalistyczny
ulica Ciesielska 8

U Pana doktora byliśmy na kontroli bioderek. Jest to lekarz z prawdziwym powołaniem jakich teraz mało. Pan doktor rzeczowy, odpowiada na wszystkie pytania, cierpliwie tłumaczy a do tego wykonuje swoją pracę z pasją i uśmiechem. Wspaniałe podejście do dzieci. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Ewa Duda

Dermatolog

Piotrkowska 48 (Dermed)

Jeśli ktoś poszukuje zaufanego i wiarygodnego lekarza medycyny estetycznej to właśnie trafił. Pani doktor jest fantastyczną osobą. Pełną fachowości, entuzjazmu i staranności o każdego pacjenta. Jestem pacjentką od kilku dobrych lat, pani dr jest przemiła, przystępna, urzekająco szczera i niewątpliwie cierpliwa ;) Na uwagę zasługuje niezwykle profesjonalne podejście do pacjenta. Efekt po zabiegach bardzo naturalny i nie przesadzony czego się zawsze obawiałam. Mogę dodać, że pani dr bardzo rozsądnie podchodzi …
Opinia dodana przez: kasia

lekarz Elżbieta Kunikowska-Kujszczyk

Diabetolog, Internista

CLCHP
ul. Okólna 181

świetny fachowiec,znakomity diagnosta,cierpliwość i opanowanie powinny być przykładem dla innych lekarzy,wykazuje dużo zrozumienia w stosunku do jakiegokolwiek pacjenta,polecam każdemu kontakt z takim fachowcem jakim jest pani doktor.

dr n. med. Małgorzata Berner-Rutkowska

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

RAY.MED
Skrzywana 22

Gorąco polecam Panią Doktor Małgorzatę Berner - Rutkowską jak również klinikę Ray .Med w Łodzi. Pani doktor jest przemiłą i godną polecenia osobą. Pani doktor jako jedyna w Łodzi wie jak się leczy i czym np. chorobę biedactwa i leczę się już 2 rok i są znakomite rezultaty i to mnie najbardziej cieszy. Polecam również skorzystanie z kwasu hialuronowego jak i toksyny botulinowej :-)
Opinia dodana przez: Urszula

mgr Aleksandra Szymańska

Fizjoterapeuta

"Nowe Rokicie"
ul. Klonowowa 8

Nic dodac, nic ujac. Pierwszy fizjoterapeuta, ktory naprawde pomogl. Nie tylko pani Szymanska wszystko wytlumaczyla, ale i zadala cwiczenia domowe. Okazuje sie ze same masaze cudow nie czynia - ale ciezka praca popara wiedza i umiejetnosciami tak, Szczerze polecam

lekarz Jolanta Nowak-Krysiak

Amplifon Poland
ul. Gdańska 28

Wczoraj mialam pierwszą wizytę u pani doktor Jolanty Nowak Krysiak. Jestem pod wrażeniem! Pani doktor bardzo dokładnie przeprowadziła PEŁNE badanie laryngologiczne, gardlo, krtań
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Internista
                                       lek. med. Leszek Bieniaszek

lek. med. Leszek Bieniaszek

CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29

Bardzo dobry specjalista. Ratował moją babcię a teraz ja się osobiście leczę u Pana doktora. Profesjonalne podejście do pacjenta, odpowie na każde pytanie,wytłumaczy co pacjentowi dolega. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Dorota