lek. med. Danuta Pabijasz

Alergolog, Pediatra

Brożka 9/3
43-400 Cieszyn

Wizyty zawsze przebiegają sprawnie, rzetelnie i rzeczowo.Bardzo dobry pediatra. Od wielu lat Pani doktor leczy moje dzieci. Nikt wcześniej nie potrafił rozwiązac problemu i postawic pełnej diagnozy. Godna zaufania. Polecam
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Janusz Jaksik

Kardiolog

cor
liburnia 8
Cieszyn

Wspaniały doktor i człowiek zarazem.Z serca polecam wszystkim potrzebującym dobrej diagnostyki i profesjonalnego leczenia.Pan doktor jest solidnym fachowcem w swojej specjalizacji.Leczenie u niego przynosi świetne rezultaty.Prowadzil mojego ojca przez blisko 19 lat,a teraz leczy mi matkę.Polecam z całego serca. Stanowią świetny team razem z panią pielęgniarką Marią.Swietna atmosfera w gabinecie , serdeczność i empatia.Czegoz więcej? Daję 5*.

lekarz Monika Pilarz-Mirocha

43-400 Cieszyn

Pod opiekę Pani Doktor trafiłam w lutym po wypadku, w ogromnym szoku i rozpaczy po tym co się stało. Nigdy nie spotkałam się z tak dobrą opieką lekarza. Pani Doktor wytłumaczyła mi od początku do końca co mi się stało, jak będzie przebiegać operacja i co czeka mnie w przyszłości. Trafienie w ręce Pani Doktor to moje szczęście w nieszczęściu. Bardzo polecam i życzę Pani Doktor wszystkiego co najlepsze.

lekarz Katarzyna Iskrzycka

43-400 Cieszyn

Lekarz wielkiego formatu i najwyraźniej takiego formatu osoba - okazany przez Panią Doktor szacunek w stosunku do pacjenta i rodziny są rzadkością w dzisiejszych czasach. Traktuje innych partnersko w rozmowie i samej rozmowy nie ponagla, potrafi cierpliwie wysłuchać i udzielić informacji na wszystkie zadane pytania. Pełna empatii i zrozumienia. Nie spodziewałam się, że tacy ludzie jeszcze istnieją w tak stresującej profesji!
Opinia dodana przez: Justyna

lek. med. Przemysław Śleziński

Chirurg ogólny, Proktolog

43-400 Cieszyn

Kilka dni temu miałam wykonywane badanie endoskopowe przez Pana Doktora. Jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu wizyty. Doktor był niezwykle miły i empatyczny, co sprawiło, że czułam się komfortowo i bezpiecznie. Co najważniejsze, po badaniu nie odczuwałam absolutnie żadnego bólu ani dyskomfortu, co świadczy o Jego dużych umiejętnościach i delikatności. Lekarz wykazał się również pełnym zrozumieniem i elastycznością, dostosowując się do moich indywidualnych potrzeb, co bardzo sobie cenię. Zdecydowanie polecam …

lekarz Krzysztof Laber

ParkMedical
Liburnia 5
43-400 Cieszyn

Przychodziłam do przychodni w Ustroniu do Pana doktora z moim mężem , no chyba pierwszy raz zauważyłam u lekarza tak pozytywne podejście do pacjentów , wszystkich wita z uprzejmością , zadowoleniem że przychodzą po porady z problemami zdrowotnymi dlatego też ze swoim problemem udałam się właśnie do niego , gdzie też zabrałam moją 80 letnią mamę , którą traktował wyjątkowo żeby rozładować stres wynikły z przeprowadzonego zabiegu. Cała trójka wypowiada …
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Hana Robleska

Stalmacha 6 lok. 1
43-400 Cieszyn

Od 15 lat jestem pod opieką Pani Doktor i tylko jej ufam. Dzięki niej czuję się świetnie a moje jelito jest prawie jak nowe...
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Ewa Kamińska-Wojciechowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ''MEDIKA''s.c
ks. Tomanka 11
43-400 Cieszyn

Lekarz przyjazny pacjentowi, rzeczowa i cierpliwa w rozmowie. Tłumaczenie choroby i leczenia jest przejrzyste - fachowość Pani Doktor jest wręcz "namacalna". Po prostu Lekarz, który wie co robi i robi to z pasją. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Wojciech Kabiesz

43-400 Cieszyn

Profesjonalizm Pana Doktora przejawia się przede wszystkim w jego wiedzy, doświadczeniu oraz podejściu do pacjenta. Dokładnie wyjaśnia przebieg leczenia,, wykazuje się opanowaniem oraz wysoką kulturą osobistą. Dodatkowo dba o komfort pacjenta zarówno przed, jak i po zabiegu, co świadczy o jego zaangażowaniu i empatii.Dziękujemy za wszystko, co Pan zrobił dla naszego taty – wdzięczni.
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Anna Zientek

Internista, Pulmonolog

Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Cieszynie
ulica Katowicka 1
43-400 Cieszyn

Pani Doktor z ogromną wiedzą ,dużo światowych nowinek w świecie medycyny.,bardzo mądra ,do tego ,uprzejma , z serdecznym uśmiechem podchodząca do pacjenta.Zawsze znajdzie czas dla chorego,umie przedstawić i wytłumaczyć należycie sytuację.Budzaca zaufanie,uprzejma .To ważne!-budzi zaufanie,chory przez Panią Doktor leczony,może czuć się komfortowo psychicznie i bezpiecznie medycznie..Ja osobiście bardzo Pani Doktor dziękuję i zawsze będę Panią polecać

lekarz Piotr Buczko

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Barteczka 48A
43-400 Cieszyn

Lekarz bardzo skomny, uprzejmy, miły i kompetentny a przy tym fantastyczny w podejściu do dzieci. Polecam

lekarz Andrzej Kłoda

Psychiatra, Psychoterapeuta

43-400 Cieszyn

Inteligentny, dobry w swoim fachu. Logiczny. Bardzo mi pomógł. Wtsportowany. Umie wytłumaczyć przyczynę
Opinia dodana przez: Seweryn

lek. dent. Lucyna Łacek

Sejmowa 12/1
43-400 Cieszyn

Super stomatolog, polecam, bardzo dobra obsługa , miło i sympatycznie, czysto super sprzęt, wszystko w najlepszym porządku
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Andrzej Dyszkiewicz

Internista, Rehabilitant

Goździków 2
43-400 Cieszyn

Nie znam bardziej wartościowego Lekarza. Pan Doktor poświęca całego siebie pacjentom, daje dobrą energię pacjentowi, tłumaczy cierpliwie zawiłości medyczne. Potrafi dobrać skuteczną kompozycję leków ponieważ nie skupia się tylko na chorym miejscu, ale terapię odnosi do całego organizmu, co jest niezwykle skuteczne. Miły i uprzejmy, łatwo nawiązuje pozytywny kontakt z pacjentem. Szczerze polecam, wszak TAKICH lekarzy to już dziś trudno znaleźć.
Opinia dodana przez: Staszek

lekarz Mieczysław Dutka

43-400 Cieszyn

Lekarz bardzo dobry, o ogromnej wiedzy. Można go o wszystko zapytać i wszystko szczegółowo wytłumaczy. A przy tym bardzo dba o pacjentów. Przy nim człowiek czuje się bezpiecznie. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Sławomir Teper

Przepilińskiego 165
43-400 Cieszyn

Bardzo dobry lekarz i operator Godny polecenia Kompetentny ,konkretny a zarazem przesympatyczny czlowiek Jestem swiezo po operacji Czuje sie swietne I wierze ze tak pozostanie Oby wiecej takich madrych lekarzy Polecam z calego serca
Opinia dodana przez: Krystyna Stolatek

lekarz Małgorzata, Damiec

Dermatolog

43-400 Cieszyn

Nie jestem skóry do wypisywania jakiś ocen w Internecie, ale tym razem nie mogłem nie napisać kilka słów na temat mojej wizyty u Pani doktor w Szpitalu Śląskim w Cieszynie. Zwykle idąc do lekarza że skierowaniem, lekarz zajmuje się diagnozą i leczeniem tylko wypisanej na skierowaniu choroby, a tu niespodzianka... Dość, że dokładnie przebadała i wyjaśniła mi wszystko, to także nie robiła żadnych problemów, kiedy zapytałem, czy mogła by przyjrzeć …

lekarz Urszula Cienciała-Buczko

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Barteczka 48A
43-400 Cieszyn

Lekarz z powołania Dzięki ogromnej wiedzy i kompetencji Pani Doktor dziś na rękach mogę trzymać mojego syna, co przy moich wielu chorobach bylo naprawę nie lada wyczynem. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Dagmara Hibner

lekarz Maciej Szczębara

Urolog

43-400 Cieszyn

Jestem pod opieką Pana doktora odkilku lat jestem bardzo zadowolony bardzo dociekliwie sprawdza wyniki zaordynowanych badań laboratoryjnych.Jeśli wyniki nie są dobre okazuje swoje zaniepokojenie ale wynika to z Jego troski o pacjenta serdecznie polecam Pana Szczębare jako świetnego fachowca w swojej profesji.
Opinia dodana przez: ryszard

lekarz Bronisława Szlauer

Choroby zakaźne, Hepatolog

Cieszyn

O Pani Doktor mogę wypowiadać się tylko w samych superlatywach. Z całą pewnością jest wybitną specjalistką, do tego niezwykle uprzejma, poświęcająca pacjentowi mnóstwo czasu. Przywraca wiarę, że jednak nie tylko pieniądze liczą się w dzisiejszym świecie. Po różnych doświadczeniach ze służbą zdrowia szczególnie miło to skonstatować Potrafi wysłuchać pacjenta z życzliwością i ogromną empatią. Leczę się akurat nie z choroby zakaźnej. Do Pani Doktor poradził mi się zgłosić jeden ze …
Opinia dodana przez: Marek - Cieszyn