Wieczór, kilka dni przed świętami, wywróciłam się tak pechowo, że złamałam kość ramienną, ból okropny. Wylądowałam na SORze Szpitala Wojskowego. Dyżur miał dr Kubacki. Okazało się, że dośc, że kilka odlamków to jeszcze przemieszczenie. Dr pięknie poustawiał to moje ramieniowe puzzle, wykonał osobiście podwieszkę w kształcie znaku nieskończoności i od tej pory moja ręka zawisła na kilka tygodni na tym "ruchomym" unieruchomieniu i polecił spać na siedząco. Wrociłam do mojej miejscowości i wszyscy sie dziwili , od laikow po lekarzy i ortopedów, że mozna tak bez operacji, bez ortezy czy temblaka takie zlamanie potraktować. Nie mniej jednak, ja uznalam, że do końca będę trzymac sie zaleceń dr. Kubackiego.
I co i PIĘKNIE sie zrosło, bez operacji i bez ortez! Nie mam jak wrócic do dr. i mu osobiscie podziekować dlatego dziekuję tutaj :)
Super, wielkie dzięki za pomoc w trudnej chwili.
Profeska!
Dozgonnie wdzięczna pacjentka z SORu.
Wizyta na SOR Szpitala Wojskowego.Szybko,sprawnie,kompleksowo.Pan Doktor skupiony,dokładny, zaangażowany.
Pan Doktor świetnie zoperował moja złamana noge- był dostępny dla mnie w oddziale i potem doskonale prowadził rekonwalescencje w poradni polikliniki. Ortopeda z dużą wiedzą i pasja do swojej pracy. Cieszę się,że trafiłem pod opiekę Pana Doktora Daniela Kubackiego💪🏻POLECAM
Świetny Fachowiec!!! Bardzo dobrze zaopiekował się moimi dolegliwościami. Wierzę,że przy tak dobrym Ortopedzie,jakim jest dr Kubacki,wrócę do pełnej sprawności Polecam Pana Doktora bardzo gorąco!!!
Świetny Fachowiec!!!
Bardzo dobrze zaopiekował się moimi dolegliwościami.
Polecam Pana Doktora bardzo gorąco!!!
Pan Doktor wspaniałe zaopiekował się moja Żona ,gdy po upadku na ulicy trafiła na SOR. Jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczny za kompetentne i pełne szacunku zajęcie się moja Żona. Dobry Lekarz i Czlowiek
Od kilku lat jestem Pacjentka Pana Doktora - leczę różne przeciążenia związane z pracą również w szpitalu. Co mogę zauważyć,że na przestrzeni lat Pan Doktor cały czas się rozwija i doskonali warsztat pracy, z roku na rok stając się coraz lepszym Ortopeda- po ostatniej wizycie stwierdzam,że jest już Lekarzem kompletnym- pozostając przy tym uroczym,skromnym bardzo przystępnym Człowiekiem. Tak trzymaj Doktorze !!!
Pan doktor bardzo zaangażowany w cały proces leczenia, zarówno przed jak i po operacji. Dostępny w razie potrzeby konsultacji. Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania / wątpliwości. Wspiera rehabilitację pooperacyjną wystawiając odpowiednie skierowania do poradni rehabilitacyjnych. Komunikatywność to bardzo duży atut pana doktora.
Bardzo dobry Lekarz. Wyważony,myślący o urazie w szerszej perspektywie. Nie robi wokół siebie niepotrzebnego rozgłosu, ta skromność u Doktora mi się bardzo podoba. Ja trafiłem z urazem barku,ale słyszałem,że Pan Doktor zajmuje się haluksami,stąd też zapisałem do Niego od razu też i Żonę:-)
Bardzo dobry Lekarz.
Wyważony,myślący o urazie w szerszej perspektywie.
Pan Doktor był trzecim Ortopeda,do którego trafiłem z ogromnym bólem ręki trwającym od dwóch tygodni,ale pierwszym,który wpadł na to,że ból niekoniecznie musi być z kontuzji- okazało się,że podłoże chorób żył. Wizyta odbyła się na SORze szpitala wojskowego (do tej pory nie miałem o tym miejscu dobrej opinii). W mojej opinii uważam,że Pan Dr Kubacki uratował mi życie
W mojej opinii uważam,że Pan Dr Kubacki uratował mi życie
Do poradni ortopedycznej Szpitala Wojskowego,przeniosłem się z poradni przy innym krakowskim szpitalu, gdzie od dwóch lat nie potrafiono mi pomóc. Pana Doktora Kubackiego poleciła mi znajoma,która jest jego pacjentka. Wreszcie trafiłem na Lekarza,który potrafi mi pomóc. Chcę,żeby moimi kłopotami z barkiem i stopą,już zawsze zajmował się Pan Doktor Kubacki. Lekarz godny polecenia!!!