Dramat a nie wizyta... jestem bardzo rozczarowana, Pani Dr była nieprzjemna w rozmowie, chwilami opryskliwa, niekulturalna, wszystko w pośpiechu, nie otrzymałam skierowania na badania profilaktyczne o które prosiłam, badanie bylo bolesne. P. Dr ma swoje wizję bez brania pod uwagę potrzeb pacjenta. Wyszłam ze spotkania ogromnie zestresowana i ze łzami w oczach zamiast z ulga. Nie polecam, chyba że komuś nie zależy na zdrowiu i atmosferze wzajemnego szacunku oraz zaufania.
Wyszłam ze spotkania ogromnie zestresowana i ze łzami w oczach zamiast z ulga.
Jestem świeżo po dzisiejszej wizycie u pani doktor. Wizyta była kilkukrotnie przekładana, a gdy w końcu doszła do skutku, rozpoczęła się z ponad godzinnym opóźnieniem – mimo to zostałam przyjęta w pośpiechu i z wyraźną niechęcią. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak nieuprzejmym, pretensjonalnym i pozbawionym empatii podejściem ze strony lekarza. Pani doktor sprawiała wrażenie, jakby miała pretensje do całego świata o to, że wykonuje swój zawód. Być może jest już przemęczona pracą i powinna rozważyć przejście na emeryturę, ponieważ swoim nastawieniem skutecznie zraża do siebie pacjentki. Zaskoczyła mnie …
Zaskoczyła mnie także wypowiedź pani doktor, kiedy w odpowiedzi na moją prośbę o dalszą diagnostykę stwierdziła: „Proszę iść do Instytutu Onkologii, tam nie mają co robić, to panią zbadają.” Słowa te zostały wypowiedziane w obecności dwóch pań z recepcji, które wymieniły między sobą wymowne spojrzenia i skomentowały, że to raczej pani doktor jest przepracowana, nie pracownicy Instytutu Onkologii.
Dodatkowo, mimo mojego przebytego zabiegu elektrokonizacji szyjki macicy, usłyszałam, że kontrolna wizyta u ginekologa raz w roku to zbyt często, a wystarczy raz na 4 lata. Pani doktor stwarzała problem z wypisaniem skierowania na badanie mamografii, argumentując, że powinno się je robić dopiero po ukończeniu 45. roku życia.
Jestem głęboko zaniepokojona i zażenowana poziomem obsługi. Nie polecam tej lekarki nikomu – niepotrzebny stres i nieprofesjonalne podejście mogą wyrządzić więcej szkody niż pożytku.
Na wizytę udałam się bez uprzedzeń i wcześniejszej weryfikacji opinii o lekarzu. Po wizycie dołączam się do wszystkich negatywnych komentarzy zamieszczonych przez inne pacjentki. Moja planowana wizyta odbyła się z opóźnieniem pomiędzy innymi prywatnymi pacjentkami i w pośpiechu. Do życzenia pozostaje kultura osobista, kompetencje, uprzejmość. Nie planuję więcej wizyt u tej lekarki.
Bylam u Pani doktor na nfz ,wszytko przebieglo wzorowo,lekarka delikatna,zainteresowana pacjentką, i naprawde sympatyczna a przy tym konkretna,naczytałam się głupot w internecie i bałam się pójść na wizytę. Nie wiem skąd takie opinie.Bzdury ludzie wypisują.
lekarka wulgarna, niedelikatna w czasie badania, z żalem do całego świata wykonująca swoja prace. nie polecam jej
Nadal jestem roztrzęsiona po dzisiejszej wizycie u Pani Doktor Ciesielskiej-Goreń. Pomijając spóźnienie od początku wizytu można było wyczuć pośpiech, wizyta w moim odczuciu była bardzo krótka, nic z niej się nie dowiedziałam. Pani doktor była bardzo nie delikatna, pomimo mojego protestu że badanie boli nie przestawała, byłam na granicy krzyku żeby przestała. Po nim nic nie powiedziała, sama musiałam dopytywać co ona w ogóle robiła i co stwierdza. Odpowiedzi były lakoniczne i mówione w tonie jakbym pytała o oczywistość, a lekarzem nie jestem więc mam prawo nie wiedzieć, po to też przychodzi się do specjalisty. Dostałam odpowiedź na to pytanie, której ze względu ma stres już nawet nie pamiętam, atmofera była taka, że bałam się o cokolwiek zapytać. Nie wiedziałam czy mam podjąc rozmowe, że nie tak powinno to wyglądać i powiedzieć co myśle o jej postawie ale byłam w takim szoku, że wyszłam z gabinetu na granicy płaczu. Nie ujmując wiedzy jaką ma z pewnością Pani doktor podejście do pacjenta równa z ziemą chęć ponownej wizyty.
Kompletny brak empatii i podstawowych zasad kultury osobistej. Najgorsza moja wizyta lekarska w życiu. Pośpiech, krzyk, zdenerwowanie, zniecierpliwienie,zero rozmowy z pacjentką. Niczego się nie dowiedziałam o moim schorzeniu. "Tu jest NFZ, tu się pytań nie zadaje!" - krzyczała pani doktor. Drogie Pacjentki, omijajcie tę lekarkę z daleka, szkoda czasu i nerwów.
Pierwsza wizyta faktycznie była dość specyficzna..Kwestia podejścia do sprawy, ale już jakiś czas uczęszczam do Pani doktor i uważam, że jest to bardzo kompetentny lekarz specjalista zawsze poświęca mi tyle czasu ile potrzeba, tłumaczy wszystko dokładnie. Polecam!
Dzis byłam u pani dr Ciesielskiej-Goren.Krzyczala na mnie że chyba jestem głucha, nie pozwoliła sobie zadać żadnego pytania.Nie zbadała mnie, nie zrobiła cytologii mimo że w tym celu przyszłam.Zlekcewazyla moja chorobę nowotworową (2013 rok diagnoza raka piersi).Pierwszy raz byłam u ginekologa który nie dotknął mnie nawet palcem.Stanowczo odradzam wizyty u tej pani.
Muszę niestety zgodzić się z negatywnym opiniami zamieszczonymi poniżej. Pierwszy raz spotkałam lekarza, który krzyczy - widziałyśmy się 3 razy i zawsze ta sama, więcej szans niestety p. doktor nie dam. Odsyła do innych lekarzy, "kolposkopię" robi w 2-3 minuty (dosłownie). Sposób odnoszenia się dr Ciesielskiej Goreń jest mówiąc bardzo eufemicznie niekulturalny. Być może praca już dr Ciesielską frustruje, jednak nic nie upoważnia jej do lekceważenia pacjentek. Podczas ostatniej wizyty, gdy powiedziałam jej o obawach związanych z moją chorobą, usłyszałam w odpowiedzi: "na lęki to tylko psychoterapia". Pozostawiam to bez …
Pozostawiam to bez komentarza i tylko odradzam kontakt z tym lekarzem.