{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Dermatolog
                                       dr n. med. Magdalena Lassota-Falczewska

dr n. med. Magdalena Lassota-Falczewska

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

Piotrkowska 48 (Dermed)

Nie wiem jak się potoczy dalej moja choroba skóry,ale jedno jest pewne: Ta Pani to zdecydowanie najlepszy dermatolog z jakim się spotykam!!! (a było ich już w moim życiu bardzo wielu). Tacy powinni być lekarze lecz niestety to tylko bardzo nieliczne wyjątki. No nie wszystko jest idealnie jeszcze i wiem,że to będzie długa,mozolna terapia lecz biorąc pod uwagę mój stan chorobowy przed wizytą u Pani Doktor,a porównując go z obecnym …
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Dermatolog
                                       lekarz Magdalena Łuczak

lekarz Magdalena Łuczak

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

Elitederm
ul. Chopina 24/1
Toruń

Polecam. Dermatoskopia i wycięcie zmiany. Usunięcie szwów w cenie. Bardzo kompetentna i miła. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Katarzyna Podolec

402
32-420 Gdów

Pani doktor jest cudowna I profesionalna osoba.Bardzo jestem zadowolona z korekty powiek. Na pewno wroce tam na nastepny zabieg.
Opinia dodana przez: Barbara
                                       lek. med. Magdalena Szymańska-Bueno

lek. med. Magdalena Szymańska-Bueno

WellDerm Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej
Piękna 44

Gorąco polecam dr Bueno jako najlepsza specjalistkę od powiększania ust w Poznaniu, powtarzam ten zabieg już od kilku lat, robiłam go wcześniej u wszystkich "renomowanych" lekarzy medycyny estetycznej w Poznaniu i tylko u niej mam efekt dokładnie taki jakiego oczekiwałam tylko dr Bueno nie bierze pieniędzy za konsultacje przed zabiegiem czyli za trzaśnięcie drzwiami, nie naciąga pacjenta na najdroższe preparaty tylko szczerze doradza. Pani doktor bardzo dziękuje i pozdrawiam Kamila …
Opinia dodana przez: Kamila
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Dermatolog estetyczny
                                       lek. med. Krzysztof Łuksza

lek. med. Krzysztof Łuksza

Dermatolog estetyczny, Medycyna estetyczna

Biogenica Klinika Piękna
Plewiska, Grunwaldzka 519 B/C lok. 2

Pan doktor to wyjątkowa osoba. Jedyny chyba tak kompetentny lekarz. Bardzo się cieszę, że do niego trafiłam. Potrafi spojrzeć na pacjenta jako całość, a nie tylko wypełniać po 1 zmarszcze i kroić za wszystko. Po wizytach u innych wyglądałam jak napompowana lala. Teraz wyglądam młodo i naturalnie. W ostatnim roku doktor zaplanował cały cykl zabiegów odmładzających. Wyglądam 10 lat mniej i nie muszę już się kryć pod makijażem. Uczciwie i …
Opinia dodana przez: Kasia
                                       lekarz Marlena Majkut-Sobechowicz

lekarz Marlena Majkut-Sobechowicz

Instytut Zdrowia i Urody Feniks SPA
ul. Giełdowa 4A

Od wielu lat borykałam się z problemem wypadania włosów ze względu na autoimmunologiczną chorobę tarczycy. Stosowałam różne preparaty, leki, suplementy diety. Korzystałam z wielu specjalistów, wydałam też dużo pieniędzy na zabiegi lecznicze, mezoterapie, ale nie widziałam większych efektów, co więcej moich włosów stale ubywało. Dopiero Pani doktor po zbadaniu mnie dokładnie podała, jakie są przyczyny złego stanu moich włosów. Dowiedziałam się, że obok chorej tarczycy mam również problemy ze skórą …
Opinia dodana przez: Małgorzata M.
                                       dr n. med. Agnieszka Staniewska

dr n. med. Agnieszka Staniewska

DAGDERM
Pasaż Ursynowski 1

Bardzo miła, tłumaczy przystępnie, sprawnie szybko usunęła mi bardzo liczne brodawki łojotokowe z pleców i brzucha oraz wszystkie włókniaki z szyi -dużo Oceniła znamiona. Wszystko wygoiło się w ciągu tygodnia Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Dermatolog
                                       lek. med. Aleksandra Szewczyk

lek. med. Aleksandra Szewczyk

Lekarz. Prywatne gabinety lekarskie
ul. Emilii Sczanieckiej 1a/24, 60-215 Poznań

bardzo dobry i sympatyczny dermatolog, spostrzegawczy i skrupulatny. Diagnoza i leczenie na piątkę ;)
Opinia dodana przez: Natalia

lek. med. Wanda Marczyńska-Kuś

NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
23-200 Kraśnik

kILKA DNI TEMU BYŁAM Z MAMA U pANI DOKTOR- POLECAM, MIŁA ,WSZYSTKO WYTŁUMACZY, PROFESJONALISTA.dWA LATA WCZEŚNIEJ LECZYŁA MOJEGO SYNA- BYLIŚMY I JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI. PpANI DOKTODZIEKUJEMY.

dr n. med. Krzysztof Tosiak

Dermatolog

Centrum Medyczne Damiana Koneser
Plac Konesera 10a

Konkretny, sympatyczny i szanujący pacjenta lekarz. Właściwie dobrane leczenie, świetny specjalista. Polecam.

lekarz Magdalena Nadolna-Raczkowska

Alergolog, Dermatolog

ulica Kopernika 14/1
10-511 Olsztyn

Panią Doktor znam już kilka lat i raz do roku odwiedzam jej gabinet. Pani Doktor jest bardzo dokładna, empatyczna, cechuje ją pełen profesjonalizm. Świetnie komunikuje się z pacjentem, którego szanuje i uważnie słucha. Widzę pełne zaangażowanie w leczeniu i doskonaleniu się zawodowym. Rzadko spotyka się tak szczerze oddanego lekarza. Jest godna polecenia.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog dziecięcy
                                       lek. med. Grażyna Dziekan

lek. med. Grażyna Dziekan

Dermatolog dziecięcy

BabyDerm
Plac Konstytucji 4 lok 1

Pani doktor uratowała naszą 10-letnia córkę przed ciężkim przebiegiem choroby o podłożu reumatologicznym. Postawiła diagnozę szybko i trafnie. Podeszła do nas profesjonalnie, ale życzliwie i przekierowala do właściwego specjalisty. Wykazała się ogromną wiedzą i doświadczeniem. Będziemy JEJ zawsze za to wdzięczni. DZIĘKUJEMY. Polecamy.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Wenerolog
                                       lek. med. Beata Kociemba

lek. med. Beata Kociemba

Wenerolog, Dermatolog estetyczny

Beauty Derm Europejski Instytut Dermatologii Estetycznej Laserowej i Kosmetyki
Bukowińska 12 lok. 103

Mój ostatni zabieg botoxem to po prostu mistrzostwo świata!!! Wyglądam 10 lat młodziej i tak się czuję. Gorąco polecam gabinet Pani Doktor i jej fantastyczne umiejętności. Pięknie, miło, i profesjonalnie. Beauty Derm to moja klinika!
                                       dr Aleksandra Jagielska

dr Aleksandra Jagielska

Sthetic.pl Klinika dr Jagielskiej
Mokotowska 15A/2B

Szukając została mi polecona m.in. Pani Jagielska, opinie ma dobre i sama też je potwierdzę. Bardzo dobry specjalista, wie co robi, działa z pasją bo to widać. Jest zaangażowaną i miłą osobą, wzbudza zaufanie. Czasem się ciężko dodzwonić ale to jest drobiazg. Dziękuję i polecam Panią Aleksandrę
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Dermatolog
                                       dr n. med. Michał Sobjanek

dr n. med. Michał Sobjanek

Dermatolog

Dermatologia, Dermatochirurgia Medycyna Estetyczna
Szeroka 126

Pan doktor niestety nieuprzejmy. Poirytowany pytaniami. Może źle trafiłem ale to nie była miła wizyta. Kompetentny ale jego zachowanie odbiegało od opinii, które o nim przeczytałem.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Dermatolog
                                       dr n. med. Julita Zaczyńska-Janeczko

dr n. med. Julita Zaczyńska-Janeczko

Dermatolog, Lekarz medycyny estetycznej

Klinika Janeczko Dermatologia Estetyczna i Dermatochirurgia
Świętej Gertrudy 24/1

Według mnie najlepszy lekarz medycyny estetycznej w Krakowie, kompetentna i zawsze bardzo dokładnie objaśnie plusy i minusy danego zabiegu medycyny estetycznej. Ja korzystam od 6 lat. Polecam
Opinia dodana przez: Marasek
{'id': 39585, 'name': 'Elbląg'} Dermatolog dziecięcy
                                       dr n. med. Jacek Perliński

dr n. med. Jacek Perliński

Wielospecjalistyczne Centrum Kliniczne NZOZ Twoje Zdrowie
E.Orzeszkowej 13
82-300 Elbląg

od dłuzszego czasu mam problemy z łuszczyca.poszedłem na wizyte prywatną,lekarz wypisał mi maść która zaczęła przynosic efekty.chodziłem na wizyty do róznych przychodni w elblagu i kazano mio zażywac rutinoscorbin i pić wapno,hehehehe.dobre co?ten lekarz jest naprawde świetnym specjalistą,tylko czemu wziął aż 100zł za wizytę?czy to mzalezy od rodzaju choroby? alex
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Dermatolog
                                       dr n. med. Zdzisław Baśkiewicz

dr n. med. Zdzisław Baśkiewicz

Der-med Medycyna Specjalistyczna Szczecin
Ostrobramska 11

Niezwykle uprzejme podejście do pacjenta. Szczeółowo badał miejsce moich obaw i poświęcił czas na spokojne wyjaśnienie diagnozy. Cofnąłem się chyba w czasie, bo znalazłem się u lekarza, który na niewątpliwą wiedzę i doświadczenie nałożył niezwykłą elegancję. Wydaje mi si, że dr Baśkiewicz jest nie tylko bardzo kompetentny ale rozumie i dba o rangę swojego zawodu. Absolutnie polecam.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog dziecięcy
                                       dr n. med. Anna Bronikowska - Kolasa

dr n. med. Anna Bronikowska - Kolasa

Centrum Medicover Grochowska
Grochowska 306/308

Mam mieszne uczucia co do Pani Doktor. Oczywiście jest bardzo sympatyczna i miła ale jeśli chodzi o leczenie to jest już trochę słabiej. Pojawiłam się u niej z powodu rozprzestrzeniających się dziwnych, twardych i co najgorsze trwałych grudek na twarzy. Pani Doktor na wejściu bez wahania stwierdziła, że to trądzik i przypisała mi kilka maści. Po kilku tygodniach obejrzała i stwierdziła poprawę (choć ja żyję z tą twarzą na tyle …
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Dermatolog dziecięcy
                                       dr n. med. Igor Michajłowski

dr n. med. Igor Michajłowski

Batalionów Chłopskich 24
Gdynia

Rewelacja! Dr Igor jest osobą bardzo kompetentną, z indywidualnym podejściem do każdego pacjenta. Nie stosuje jednej metody dla wszystkich hurtowo. Zleca wiele badań, aby jak najdokładniej dobrać metodę leczenia. Dodatkowo jest bardzo miły, rozmowny, chętnie odpowiada na każde pytanie. Ma rozległą wiedzę z zakresu medyny, którym się zajmuje oraz bazuje na znajomościach z lekarzami równie kompetentnymi jak on sam. Dzięki temu jest w stanie osiągnąć kompleksowość badania i dokładne zweryfikowanie …
Opinia dodana przez: Kasia