Ośrodek Chirurgii Plastycznej Dr Macieja Kuczyńskiego Filia w Lublinie - Szpital
Jaczewskiego 2
Lublin
Polecam Pana Doktora w 100%. Prowadzi moja cukrzyce od 6 lat i nie zamieniłabym go na innego lekarza. Jest kompetentny w tym co robi. Ma wiedzę i przekazuje ja pacjentowi. Z każdej wizyty wychodzę zadowolona. Polecam.
6 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej-leczenie szpitalne
ulica Szpitalna 2
Dęblin
To niezwykle miły i bardzo kompetentny człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dokładnie tłumaczy jak będzie przebiegało leczenie, odpowiadając na każde zadane pytanie. Służy pomocą nawet przez telefon. Dziś byłem u Pana Doktora na wizycie po raz kolejny i znów się nie zawiodłem. Zostałem przyjęty z godnością , wszystko dokładnie i rzeczowo wytłumaczył. Super człowiek i lekarz. Lekarz godny zaufania .100% trafna diagnoza.Dobrze dobrane leki
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
Kielce
przesympatyczna Pani doktor! Miła, zawsze pomocna! Gorąco polecam!!!
Ocena wystawiona po kilku wizytach , i wizytach u kilku lekarzy w innych województwach [różne miejsca zamieszkania.Do wcześniejszych nie mam żadnych zastrzeżeń]Ale tu naprawdę- lekarz i obsługa w całej przychodni - z którą miałem do czynienia SUPER . O pani doktor i pani Magdzie[rejestracja i instruktaż.] można powiedzieć że to co robią ,robią to z powołania Szczerze POLECAM Waldemar Bydgoszcz
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Eskulap Poradnia Zdrowia Rodzinnego
ulica Grobelna 8
Pabianice
Super lekarz, empatyczny, kompetentny, godny polecenia, kompleksowość podejścia, uprzejmość, świetny specjalista.
Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
Tarnów
Pani Doktor jest bardzo kompetentną i empatyczną osobą.Jest lekarzem z powołania, bardzo dobrze dobiera leki i sposób leczenia. Zleca odpowiednie badania.W gabinecie panuje przyjazna atmosfera. Serdecznie polecam Panią Doktor!
Miejski Zespół Przychodni Rejonowych w Zgierzu
ulica Łęczycka 24a
Zgierz
świetny fachowiec,znakomity diagnosta,cierpliwość i opanowanie powinny być przykładem dla innych lekarzy,wykazuje dużo zrozumienia w stosunku do jakiegokolwiek pacjenta,polecam każdemu kontakt z takim fachowcem jakim jest pani doktor.
Szpital Powiatowy
Mickiewicza 26
Więcbork
Miałem konsultację telefoniczną i jestem bardzo zadowolony z zangażowania lekarza jak i szczegółowych pomocnych porad
Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)
Świetny lekarz leczę się od paru lat,szalenie miła posiada bardzo rzadką cechę potrafi wysłuchać pacjenta . Doskonale wyszkolona i wykształcona . Krzysztof
ul. Nowy Świat 28/8
Bardzo dobry specjalista. Bardzo miła i uprzejma. Doskonale prowadzi pacjenta i leczy z powołaniem. Przekonałem się po kilku pobytach w szpitalu przy ul. Banacha. Bardzo mi pomogła. Pozdrawiam i dziękuję.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
Zamość
Dr Dorota Boniek-Poprawa to dla mnie lekarz nr 1. Nie tylko bardzo mądra, kulturalna i ładna, ale też niezwykle kompetentna i sympatyczna. ma w sobie dużo cierpliwości kiedy pacjent zadaje kolejne, czasem bezsensowne, pytanie. Można o wszystko zapytać, wyrazić swoje obawy. Przebywanie u takiego lekarza to czysta przyjemność. Oby więcej takich! Klasa w każdej płaszczyźnie. Nowoczesny lek od cukrzycy bardzo mi podpasował.
Przychodnia Rejonowa Nr 2
Chrobrego 4
Jędrzejów
prawdziwa przyjemność leżeć u pana doktora na oddziale, wysłucha poradzi znajduje czas. jako lekarz człek znający się na swojej pracy - godny polecenia tak jak i wszyscy na oddziale
ulica Zaczarowane Koło 7
Bardzo solidna Pani Doktor.Leczę się u niej od dłuzszego czasu. Lekarstwa przepisywane przez Panią Doktor utrzymują mnie w dobrej kondycji.Nie biorę insuliny.Przestrzegam zalecenia Pani Doktor.Polecam innym. Jerzy
447320740
Dmowskiego 30 b
Piotrków Trybunalski
Szanowna Pani Doktor:) Z ogromną radością pragnę Pani podziękować za serce, wnikliwość,niesienie pomocy, szacunek do pacjenta. Moja Mamusia, Marianna Badek, jest Pani doktor ogromnie wdzięczna za wszystko, czego od Pani doświadcza :):):) Życzymy Pani wszystkiego dobrego! Iwona Szmigiel i Marianna Badek Lekarz godny polecenia!!!