Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
Lublin
Jestem pacjentką Pani doktor od osiemnastu lat, nigdy się nie zawiodłam, zawsze otrzymuję pomoc, radę i wskazówki a przede wszystkim właściwą diagnostykę i leczenie. Do tej pory nie trafiłam na tak dobrego lekarza z powołania. Polecam
LEKARSKIE WIZYTY DOMOWE Warszawa - Andrzej Marciniak
Korzystamy od kilku tygodni. Lekarz bardzo kompetentny. Skutecznie prowadzi leczenia, doradza też w kwestii diety. Ogólnie jestem zadowolony z leczenia.
Przychodnia "Na Rondzie"
Al. Wojska Polskiego 3c
Żory
Dr.Wolniaczyk to lekarz z powolania . Ten prze sympatyczny człowiek uratowal mi zycie .Mojej zonie bardzo pomogl czego przez lata nie mogli zrobić inni specjaliści.Goraco polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej przy Elektrowni Korporacji Medycznej KMK Spólka z o. o.
ulica Podmiejska
Rybnik
Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Energomontaż Chorzów" Sp. z o.o.
Szczecińska 10
Chorzów
Jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia ;oby takich lekarzy było wielu a najlepiej wszyscy.Miałam okazje się o tym przekonać gdy to właśnie pani doktor zauważyła u mnie zmiany tarczycowe/a jest diabetologiem a nie endokrynologiem/ a lekarz rodzinny sprawę zbagatelizował i opóżnił.Takie zmiany kompetentny lekarz może stwierdzić nawet manualnie.I chwała takim lekarzom.
W naszej ocenie to Lekarz przez duże L !!! Poza tym najważniejszym, że już po pierwszym kontakcie pacjent czuje się zaopiekowany medycznie, to także, a czasem może przede wszystkim - zarówno pacjent jak i jego rodzina czują, że nie są sami, że jest obok lekarz-człowiek, który już na starcie "podpiera ramieniem", podciąga w górę, gdy człowiek zalękniony nie wie, co ze sobą począć...gdzie się schować... Przywiozłam Męża do Pana Doktora …
Bardzo polecam dr Hotloś, kompetentna, rzeczowa, uważna na pacjenta, bierze pod uwagę cały organizm a nie tylko poziom cukru. Sympatyczna, miła, uprzejma i z poczuciem humoru. I tłumaczy, że lekarz i leki to tylko część leczenia, ważne jest także zaangażowanie pacjenta. Jestem mega zadowolona ze współpracy z Panią doktor.
ul.Wrocławska
Ostrów Wielkopolski
Bardzo dobry lekarz, kompetentny. Ma bardzo dobre psychologiczne podejście do pacjenta. Wiele mu zawdzięczam. Szczerze polecam każdemu.
Długa 6 lok. 1
Jelenia Góra
Mam przyjemność wydać ocenę pracy jako szpitalny pacjent Pani dr.Hanuli . Jest osobowo bardzo profesjonalna . Jest doskonale zorientowana w hematologii. Choruje i los dał mi medycznego opiekuna . Dostałem dar od losu ,ze to właśnie Pani dr ma piecze nad moim stanem zdrowia . Wielki szacun dla prezentowanej wiedzy i szacun dla merytorycznej opieki . Dużo zdrowia Pani życzę ! JS
Do dr Pacury przeniosłem się z Krakowa, gdzie wizyty ograniczały się w zasadzie do wypisania recept i ewentualnie jakichś zaświadczeń czy skierowań. Cukrzycę mam od 42 lat i w Brzesku okazało się, że można jeszcze coś zmienić żeby mieć lepsze wyniki i bardziej komfortowe życie. Pani doktor rozmawia z pacjentem, cierpliwie tłumaczy, a przy tym wszystkim jest bardzo uprzejma i taktowna. Do tego, prawie na każdą wizytę zleca jakieś badania, …
najlepsza Pani doktor jaka może być Ci co piszą że za mało czasu poświęca to niech nie siedzą u Pani doktor nie gadają o pierdołach tylko o chorobie mój syn bardzo chwali Panią doktor bo dzięki Niej wyleczył się z innych chorób np z alkoholu i z papierosów jest dobrym psychologiem potrafi rozmawiać z młodzieżą i polecam Panią doktor Ja jej dziękuję
Powiatowe Centrum Usługowe NZOZ "Szpital Na Wyspie"
ul. Pszenna 2/0
Żary
Lekarz z powołania. Pełen empatii. Skupia się na człowieku i próbuje mu pomóc. Godny zaufania i polecenia.
Kaliska 24/1a
Ostrów Wielkopolski
Pani Wiesława to Empatyczna, ciepła osoba z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, wytłumaczy, pomoże. Bardzo dobrze poprowadziła moją cukrzycę ciążową. Dostępna o każdej porze. Polecam z całego serca 😊😊
PROVIVO Specjalistyczne Centrum Medyczne
Jutrzenki 10/6A
Lubliniec
Jestem pod ogromnym wrażeniem kompetencji Pani dr. Lekarka - Anioł. Wyprowadza mnie z przewlekłej choroby, leczonej dotychczas mało skutecznie. Dopiero Pani dr znalazła sposób na leczenie. Może wrócę do całkowitego uzdrowienia. Z całego serca dziękuję Pani dr. Polecam chorym na cukrzycę, tarczycę.
SZPITAL WOJEWóDZKI
Bielsko-Biała
Polecam to naprawdę dobry lekarz, godny zaufania, kompetentny. posiada duże doświadczenie, kompleksowe podejście. Zawsze znajduje czas.