lekarz Ewa Kwiecińska

Diabetolog, Internista

M.A.R. Sp. z o.o. Wielospecjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAX MED1"
ulica Chopina 16 A
62-510 Konin

Polecam z czystym sumieniem. Świetny specjalista, również wspaniały empatyczny człowiek z ogromna wiedzą.
Opinia dodana przez: JERZY

lekarz Barbara Śliwińska-Knast

Zachodnia 17
63-300 Pleszew

Nie polecam!!! Nigdy tam więcej nie wrócę. Na dzień dobry Pani doktor kazała mi pójść leczyć się tam, gdzie do tej pory a nie u niej. Moje prywatne wyniki badań popisała bez pozwolenia. Na pytanie o badanie na temat insulinooporności wzięła telefon i pokazała mi Google i mam sobie poczytać. Do tego nie znając absolutnie podstaw dietetyki wciska ludziom dietę 1200 i 1400 kcal nie sprawdzając nawet CPM ani PPM. …
Dr Piotra Molędę oceniam na lekarza bardzo słabego i wg mojej oceny i doświadczenia z tym lekarzem niekompetentnego. Zaczęło się od stwierdzenia u mnie nadczynności tarczycy (TSH=0.007) przez lekarza rodzinnego. Dostałam lek żeby szybko zacząć leczenie bo czułam się bardzo źle. W tym czasie poszłam ze skierowaniem do szpitala i umówiłam się na wizytę do dr. Lekarz oburzył się, że biorę już lek, kazał zmniejszyć dawkę i zlecił badania FT3, …

lekarz Ryszard Ryś

Gabinet Laryngologiczny
Staszica 8A pok 5
75-449 Koszalin

Najlepszy lekarz, jakiego znam, a znam doktora Rysia od 28 lat, czyli tyle ile mam cukrzycę typu I. Teraz dodatkowo mój lekarz rodzinny - dla mnie fantastyczna sytuacja. Ogromna wiedza i zaangażowanie. Do problemu podchodzi kompleksowo. Zachęca pacjenta do rozwoju i poprawy wyników. Niestety nie potrafi odmówić pomocy, dlatego ciągłe kolejki. Ale dla takiej opieki warto czekać na swoją kolej.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Marta Wysocka-Mincewicz

Diabetolog, Pediatra

Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
05-402 Otwock

Stanowczo odradzam. Wizyty odbywają się z 2 godzinnym opóźnieniem co dla starszych osób w ciężkim stanie jest po prostu przykre. Pani doktor zamiast skupiać się na leczeniu zajmuje się głównie marudzeniem na temat stanu pacjenta. Zamiast edukacji odnośnie choroby czy leczenia rozmowa skupia się na "jak to Pan/Pani nie wie", "nie mogę", "nie da się", " to niemożliwe". Sama jakość leczenie również pozostawia wiele do życzenia.
Opinia dodana przez: Niezadowolony pacjent

lekarz Przemysław Koryciński

NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
64-300 Nowy Tomyśl

Kilka wizyt za mną, jak do tej pory no to mam wrażenie że jest w porządku.. mimo niezbyt dobrej opini "na miescie" ja złego słowa powiedzieć nie mogę:)

prof. dr hab. n. med. Lilianna Majkowska

Gabinet lekarski ultarsonograficzny i cytologiczny Wacław Żyłka
Klonowica 34/1

Doskonała wiedza medyczna, podejście do pacjenta doskonałe, trafne w 100% leczenie. Wysoka kultura osobista oraz podejście do studentów i młodych lekarzy. Byłem kilkakrotnie badany w obecności studentów oraz lekarzy na stażu , niesamowita cierpliwość w tłumaczeniu. Polecam nie na 100% lecz na 1000%!!!!! Pozdrawiam Mirosław.
Opinia dodana przez: Mirek

lekarz Ewa Koch

Przychodnia Stomatologiczna
Konstytucji 3 Maja 15
87-100 Toruń

Nie polecam!! Szkoda czasu na tego lekarza. Fakt, że poświęca dużo czasu na pacjenta...Ale nic z tego nie wynika. Nie kieruje na żadne badania. Badania w laboratorium robimy prywatnie.

lekarz Izabela Andrecka

ulica Opolska 36B
47-100 Strzelce Opolskie

Pani Doktor jest kompetentna, skuteczna, wyrozumiała, jasno i zrozumiale tłumaczy zalecenia i sposób leczenia. Świetny kontakt telefoniczny z rodziną, cierpliwa i uprzejma. Trafiłem do szpitala w ciężkim stanie. Dzięki Pani Doktor cieszę się życiem i jestem na drodze do całkowitego powrotu do zdrowia. Każdemu pacjentowi życzę tak fachowej opieki. Za wszystko serdecznie Pani dziękuję.
Opinia dodana przez: Andrzej Jasiński

lekarz Iwona Pestrowicz

Diabetolog

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sienkiewicza 10/11
66-400 Gorzów Wielkopolski

Pani Doktor o wielkim sercu, wiedzy, empatii i z poczuciem humoru. Świat byłby lepszy gdyby wszyscy lekarze tacy byli. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc w chorobie i dobre słowo.

Joanna Andrysiak-Powiłańska

ulica Terebelska
21-500 Biała Podlaska

Polecam super podejście wszystkie wątpliwości od razu wyjasniane.oby wszyscy tak podchodzili do pacjenta

lekarz Mirosława Jastrzębska-Pasierb

Diabetolog, Pediatra

ul. Główna 12/5,6,7
26-600 Radom

Polecam z całego serca, pani doktor leczy mojego syna od 3 lat i to na NFZ. Nigdy nie czułam się zbywania, wytracona z równowagi, nie słuchana,czy urażona w jakikolwiek inny sposób. Rzeczywiście pani doktor może sprawiać wrażenie niedostępnej , ale wydaje mi się, że jest to raczej cechą charakteru niż niechęć do rodzica. Po za tym jeśli chodzi d lekarza to do jednego , a nie skacze co wizytą do …
Opinia dodana przez: Katazna

lekarz Janina Grzywacz

Słowacka 27
65-001 Zielona Góra

Kilka lat jestem pacjentką i z mojej obserwacji , wynika, że dla pani dr J.Grzywacz praca jest satysfakcjonująca .Jest wyjątkowo przyjemna, zawsze uśmiechnięta, stawia trafne diagnozy. Potrafi słuchać pacjenta/nie jest to tylko moja opinia,dużo się usłyszy czekając na wizytę/ a lekarze często traktują pacjentów przedmiotowo.Życzę pani dr dużo optymizmu,pogody ducha no i oczywiście tylko miłych pacjentów!
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Andrzej Paciorkowski

AMICOR
Poznańska 33
62-330 Nekla

Niedawno przeprowadziłam się do Nekli, i z musu zapisałam się do tego właśnie doktora który nie ma za dobrych opinii! Z musu szłam do Niego na pierwszą wizytę w celu uzyskania opieki nad Mężem po operacji! Tak jak pierwszy raz poszłam do Niego, tak już nigdy więcej moja noga w Jego beznadziejnym gabineciku nie postanie! Z góry lekarz stwierdził, że nie ma powodów aby brać opieki nad Mężem który nie …

lekarz Elżbieta Goljat

Niechorska 19c/4
72-300 Gryfice

Pani Doktor bardzo rzeczowa, przejęta chorobą brata, zainteresowana pacjentem. Wnikliwa, przy tym bardzo serdeczna. W pełni wytłumaczyła leczenie i dalsze postępowanie w chorobie. Bardzo ciepła osoba.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Krzysztof Brucki-Stempkowski

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " MED-KOL" s.c.
ulica Przejazd 6
95-040 Koluszki

W swoim życiu nie trafiłam jeszcze na tak chamskiego lekarza. Który ocenia pacjenta, nie wiedząc tak naprawdę jakie ma choroby i dlaczego zmaga się z otyłością. Usłyszałam że jestem tak gruba ponieważ nie znam umiaru w jedzeniu. Co jest nie prawdą. Nie polecam i przestrzegam!

dr n. med. Elżbieta Andrysiak-Mamos

ulica 5-go Lipca 36b

Jeśli mam być szczery - najlepszy lekarz jakiego spotkałem w życiu. Pani Doktor przez duże D. Uprzejmość, inteligencja, ogromna wiedza, przychylność pacjentowi to jedynie naparstek zalet Pani Doktor. Pierwsza wizyta trwała dokładnie 54 minuty z zegarkiem w ręku - dlatego zastanawiam się skąd taka nieprzychylność w komentarzach. Fakt - na wizytę byłem umówiony ponad dwa miesiące wcześniej, ale zapewniam - WARTO. Chapeau bas.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Barbara Cylkowska

Kościuszki 150
82-300 Elbląg

Nie wiem skąd takie negatywne podjęcie do Pani doktor. Według mnie i mojej skromnej oceny jest osoba bardzo miła, Bardzo sympatyczna, poświęcająca wystarczającą ilość czasu dla każdego pacjenta (w zależności ile indywidualny pacjent tego czasu potrzebuje). Od strzykawek po peny udało mi się dzięki Pani doktor zdobyć osobistą pompę insulinową. Zawsze wspierała mnie w życiu zawodowym, wierzyła we mnie w czasie studiowania i wspiera mnie w sprawach sercowych. Jest to …
Opinia dodana przez: Grzegorz

dr n. med. Andrzej Warmuz

Diabetolog, Endokrynolog

Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24

Uprzejmość zero. Wykonanie badania USG poniżej wszelkiej normy. Całość wizyty oburzające poniżej dna. Omijać tego człowieka z daleka.

prof. zw. dr hab. Józef Drzewoski

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Zgierzu

Bardzo pozytywne wrazenia dzieki kompleksowemu spojrzeniu na pacjenta. Doskonala umiejetnosc tlumaczenia przyczyn choroby.