Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Mam nie przychodzić do przychodni, bo mogę zarazić innych. Nie no zajebiste podejście. Najlepiej żebym zdychał w domu i nie robił mu problemów.
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz empatyczny i kulturalny. Zawsze służy pomocą, nie zostawia pacjenta w potrzebie. Zdziwiona szczerze jestem komentarzem, że dr Ryś jest nieuprzejmy w stosunku do pacjentów, gdyż to jeden z taktowniejszych i spokojnych lekarzy, których znam. A to, że każde schudnąć pacjentowi mającemu cukrzycę czy nadciśnienie to tylko oznaka kompetencji. Otyłość to choroba. Przewlekły stan zapalny w organizmie. Doktor jest zawsze pomocny. Stawia celne diagnozy, ma intuicję medyczną. Nie jest ignorantem. Nie bagatelizuje. Dostępny dla pacjenta. Cierpliwy, spokojnie tłumaczy.
Godny polecenia | 5,0 |
Chyba "negatywom" się poprzewracało w głowach. Dr Ryś nigdy nie krzyczy i nigdy nie widziałam, żeby pielęgniarka cokolwiek za Niego robiła. Wizyty u tego lekarza nigdy nie stresują, wrażenie, jakby się rozmawiało z dobrym znajomym. Braku kompetencji nikt nie ma prawa Mu zarzucić! Te negatywy sugerują nagonkę!
Godny polecenia | 5,0 |
Najlepszy lekarz rodzinny jakiego w życiu miałam. Wnikliwy, empatyczny, z dużą wiedzą. Nie szczędzi czasu na rozmowę i badanie. Oby więcej takich lekarzy!
Nie szczędzi czasu na rozmowę i badanie.
Oby więcej takich lekarzy!
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 3,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
podono posiada duza wiedze ale brak motywacji .jesli komus zalezy tylko na wypisaniu recepty-polecam!!po ostatniej wizycie musze poszukac nowego lekarza....czuje sie bardzo zle..a lekarz lapal pajaki w gabinecie ..nawet nie zbadal mi cisnienia.
Godny polecenia | 5,0 |
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii o Panu doktorze. Ja uważam bo za bardzo dobrego fachowca. PolECAM !
PolECAM !
Godny polecenia | 5,0 |
Najlepszy lekarz jakiego znam, bywa denerwujący i trochę straszy, ale w gruncie rzeczy dba o dobro swoich pacjentów. Zdecydowanie polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Jest wspaniałym lekarzem i przy tym CZŁOWIEKIEM!!! Kompetentnym. uprzejmym, wyrozumiałym i pomagający pacjentom o każdej porze. Takich lekarzy nam zawsze potrzeba!!! Zyczę Mu zdrowia , dalszych sukcesów zawodowych i osobistych.
Poświęcony czas | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
bardzo dobry lekarz, wytłumaczył w czym problem zapisał leki które już po pierwszej dawce zaczęły działać :)myślałam, ze wizyta publiczna to będzie nie przyjemne doświadczenie a wręcz przeciwnie polecam jak najbardziej
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Nie znam innego lekarza, który tyle czasy poświęca swoim pacjentom. Zawsze wysłucha, pomoże , doradzi a nawet sam zapyta "co słychać". Miło mieć świadomość, że lekarzowi zależy na zdrowiu pacjenta. Nie popieram wielu myślę krzywdzących opinii nt Doktora
Usługa | Cena (zł) |
---|