3,2
3,1
3,2
2,9
3,0

Niesamowicie bezczelna kobieta ,ewidentnie wypalona zawodowo.nie powinna leczyć ludzi będąc w takim stanie

Na wizytę do pani Doktor Nowak trafiłam przypadkiem - w celu wykonania cytologii w ramach NFZ, i byłam absolutnie zaskoczona, z jak dużą wnikliwością i zaangażowaniem została przeprowadzona wizyta. To prawda, pani Doktor jest specyficzna i bezpośrednia, co, być może, nie każdej pacjentce się spodoba, z drugiej strony, jest bardzo serdeczna i czuć, że naprawdę chce nam pomóc. Czułam się bardzo komfortowo - zarówno podczas badania, jak i samej rozmowy. Polecam bardzo.

Ta Pani Doktor to dla mnie najnowsze odkrycie ze szpitala Ujastek, gdzie zajmuje się mną na oddziale Patologii Ciąży. Świetny kontakt, wyczerpujące odpowiedzi na moje wątpliwości, jej kompetencje dają poczucie bezpieczeństwa. Ciężko jest o lekarzy z sercem do tego zawodu, którzy mają cierpliwość i nie tylko chcą leczyć, ale także edukować i wspierać pacjentów na przyszłość. Jestem bardzo Wdzięczna, że tacy ludzie zajmują się moją ciążą.

Niestety nie polecam pomimo poświęconemu czasu na wizytę córka jak i ja wyszła zniesmaczona.Pani dr bardzo arogancka, wyniosła i z bardzo wysokim mniemaniem o sobie. Bardzo żałuję że na pierwszą wizytę córki zdecydowałam się pójść właśnie Tam jeśli dziewczyny mają z chęcią chodzić do lekarza to na pierwsza wizyte odradzam

4,0
4,0

Niestety nic dobrego nie mogę napisać na temat P doktor. Na pewno nie nadaje się do poradni dla dziewcząt, bo może tylko zniechęcić młode osoby do chodzenia do lekarza i badania się. Bardzo arogancka wyniosła i lezacy na biurku e papieros nie wzbudza zaufania (wiadomo to nie podważa jej kompetencji) Jedyny plus poświęca dużo czasu na wizytę.

2,0
2,0

niestety nie polecam byłam na swojej pierwszej wizycie i zostałam potraktowana w bardzo zły sposób, pani doktor była arogancka i opryskliwa. Pani doktor cały czas dawała mi odczuć że powinnam wiedzieć więcej i jak mogę nie mieć takiej wiedzy jak ona w dodatku usłyszałam że 12 latki znoszą badanie lepiej niż ja , na pytanie czy tabletki które mi przepisywała są mniej czy bardziej hormonalne pani doktor wściekła się bo przecież poświęca mi czas więc jak mogę zadawać tak kretyńskie pytania ,padło dużo nie miłych słów , pani doktor także podnosiła na mnie ton i nie polecam nikomu a napewno na pierwszą wizytę

Jestem pacjentka Pani doktor od może dwóch lat ,i wiem że z lekarzem jakimkolwiek jest tak samo z fryzjerem itp każdemu musi zgrać energia ja na Panią doktor nie powiem żadnego złego słowa gdyż zaangażowanie ,podejście i zlecenie badań było i jest na najwyższym poziomie ,może i jest specyficzna ale mi pasuje swoją osobą podejściem humorem także ja polecam .

Jestem pacjentką dr Doroty Nowak od ponad 15 lat i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to jedna z najbardziej kompetentnych i zaangażowanych lekarek, z jakimi miałam do czynienia. Prowadziła obie moje ciąże i odbierała oba porody w szpitalu na Raciborskiej – za każdym razem czułam się w pełni zaopiekowana, spokojna i bezpieczna. Dr Nowak ma ogromne doświadczenie, a przy tym podchodzi do pacjentki z bezpośredniością i serdecznością, które bardzo cenię. Zawsze mówi konkretnie, nie owija w bawełnę, ale jednocześnie z dużą empatią i troską. Zadziwia mnie to, jak bardzo …

Dr Nowak ma ogromne doświadczenie, a przy tym podchodzi do pacjentki z bezpośredniością i serdecznością, które bardzo cenię. Zawsze mówi konkretnie, nie owija w bawełnę, ale jednocześnie z dużą empatią i troską. Zadziwia mnie to, jak bardzo jest zaangażowana – zdecydowanie nie ma mowy o żadnym wypaleniu zawodowym.

Nie rozumiem i nie zgadzam się z negatywnymi opiniami, które przeczytałam – moja relacja z dr Nowak to lata zaufania, profesjonalizmu i doskonałej opieki medycznej. Jeśli ktoś się waha – nie ma nad czym! To lekarz, któremu naprawdę warto zaufać.

Bardzo dobra specjalistka. Byłam u pani doktor na pierwszej wizycie. Badanie przebiegło bez stresu, dyskomfortu i bólu. Zdecydowanie polecam

Niegrzeczna, mało empatyczna, nie przestrzega procedur, niedbała, wiedza zawodowa dawno nie aktualizowana, myśle ze jej praca wpływa na złe postrzeganie przychodni ginekologicznej i oddzialu gin onkol na Raciborskiej w Katowicach